Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 4h, k, s, pesuh, khh, kph, lasit.terassi ja parveke, työh / var, varasto, autokatos

Keihästie 4, Manni, Ylöjärvi

Hinta

410 000 €

Koko

154,6 m²

Vuosi

2010

Kodikas omakotitalo viihtyisällä Mannin alueella Kyrösjärven tuntumassa. Tämän kauniin kodin sijainti on mitä parhain. Oma, kivaksi laitettu rinnetontti rajoittuu mäntymetsään ja näkymät niin talolta kuin pihalta avautuvat kohti järveä. Pirkan taipaleen -polku kulkee kodin vieressä ja harjumaisema tarjoaakin mukavat maastot ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Lähellä on Mannin matala hiekkapohjainen ranta, rannassa on kaupungin ylläpitämä laituri sekä mm mahdollisuus vuokrata asukasyhdistyksen kautta rantasaunavuoro tai kaupungin venepaikka. Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja ison olohuoneen muodostama viihtyisä tila. Keittiö on suunniteltu ja toteutettu toimivaksi ja kaapistot rajaavat sen sopivasti ruokailutilasta. Ruokailutilaan mahtuu isokin joukko pöydän ääreen. Olohuoneessa on talon toinen varaava takka ja tilaan on asennettu myös ilmalämpöpumppu. Lisää oleskelutilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn tarjoavat talon lasitettu parveke ja terassi. Alakerrassa on sauna, talon toinen kylpyhuone ja kodinhoitohuone. Saunan jälkeen voit viettää aikaa terasseilla tai nauttia paljukylvystä. Alakerrassa on myös takkahuone ja talon toinen vaatehuoneellinen makuuhuone. Pihapiirissä on myös talousrakennus, jossa on tilava työ/varastohuone, erillinen varasto ja autokatos. Talon tapaan piha on myös hyvin pidetty ja hoidettu. Tulopiha on kivetty, osittain nurmea. Alapihan rinteessä on kivimuurein rajattuja istutusalueita. Alapihalle vievät betonilaattaportaat ja paljun ympärys on myös laatoitettu. Lasitetun terassin päädyissä on lisäksi ulkoterassit. Uudistuneiden tieyhteyksien myötä Tampereen keskustan alueelle ajaa vain reilussa puolessa tunnissa. Kyröskosken ja Hämeenkyrön liikkeet ja palvelut ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelyissä, varaa teille sopiva aika esittelyyn! Lisätiedot ja esittelyt Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21376660
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, pesuh, khh, kph, lasit.terassi ja parveke, työh / var, varasto, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
154,6 m²
Kokonaispinta-ala
154,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen huoneistoala 154,6 m2 (103,6 + 51 m2) ja kerrosala 180,1 m2. Talousrakennuksen kerrosala 39 m2. Autokatos 21 m2. Pinta-alat lupapiirustuksista, pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2010
Käyttöönottovuosi
2010
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

410 000,00 €

Velaton hinta

410 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus sis. lämmityksen ja taloussähkön noin 20 000 kWh/vuosi. Aurinkosähkön tuotto n. 5 000 kWh/v. Kiinteistövero 415 €/ v 2023. Jätemaksut. Vesi- ja jätevesi käytön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Aurinkosähköpaneelit, ilmalämpöpumppu, markiisi (talousrakennus), palju, ikkunoiden sälekaihtimet, parvekkeen kaihtimet ja terassilämmittimet.
Kauppaan ei kuulu: irtaimisto
Tehdyt remontit
2024 Ilmastointilaitteen huolto ja ilmanvaihtohormien nuohous. 2022 lasitettu terassi, parveke ja kuisti. 2023 asennettu ilmalämpöpumppu. 2022 asennettu aurinkopaneelit. 2019 yläpohjan lisäeristys. Tehty huoltomaalaustöitä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu, aurinkolämpö
Tulisija
Takka
Kaksi varaavaa takkaa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
sähköliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennuksen yläkerta puurakenteinen, alakerta harkkorakenteinen. Talousrakennus puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Laattalattia, seinät maalatut. Kaapistot ja laminaattityötasot. Jääkaappi, pakastinkaappi, liesituuletin, erillisuuni, induktiokeittotaso ja ylös nostettu astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuoneessa lattia ja seinät laatoitetut. Kaksi suihkua, wc-istuin ja allas, allaskaappi ja peili. Lattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneessa lattia ja seinät laatoitetut. Seinä-wc, allas, allaskaapisto, peili, suihkuseinä ja suihku. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Pilarisähkökiuas, jonka takana luonnonkiviseinä. Ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Laattalattia, seinät maalatut. Lattialämmitys. Käynti ulos. Kaapistot ja laminaattityötasot. Kaapistot, kuivauskaappi, allas ja pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jossa toiseen päätyy voisi tarvittaessa tehdä makuu/työhuoneen. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Portaikko alakertaan jakaa olohuoneen ja ruokailutilan. Varaava takka. Tammiparkettilattia ja seinät maalatut. Takkahuone luonnonkivilattia, seinät tapetti / laatta. Varaava takka. Käynti lasitetulle terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tammiparkettilattiat ja seinät maalatut. Molemmissa makuuhuoneissa on vaatehuone ja yläkerran makuuhuoneessa on lisäksi liukuovikaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Asuinrakennuksessa kaksi vaatehuonetta, makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapisto. Talousrakennuksen varasto sekä työ/varastohuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-432-5-170
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 570 m²
Tehokkuusluku
0.3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus e-luku 0,30 (471 m2) ja rakennusoikeutta jäljellä 263 m2
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Ylöjärven kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talousrakennuksessa on työ/varastohuone, erillinen varasto ja autokatos
talousrakennus
Pihan kuvaus
Tulopiha kivetty, nurmea ja istutusalueita. Alapihan rinteessä kivimuurein rajattuja istutusalueita. Alapihalle betonilaatta portaat ja paljun ympärys myös laatoitettu. Lasitetun terassin päädyssä lisäksi ulkoterassi. Piha rajoittuu alapihalla metsään (kaavan mukaan lähivirkistysalue). Mäntyrinteen läpi pihasta avautuu näkymät Kyrösjärvelle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Manni, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.