Asuinalueena Westend, EspooOnko haaveissasi asunto Westendistä? Tutustu Westendiin ja löydä alueen myytävät asunnot.


Etelä-Espoossa oleva Westend on meren rannalla sijaitseva kaupunginosa. Westend sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja kilometrin päästä Tapiolasta. Se on hyvin maineikas ja arvostettu kaupunginosa.


Westendistä löytyy päivittäiset peruspalvelut. Alueella on lähikauppa, sekä lapsille päiväkoteja ja koulu. Palveluihin kuuluu myös kirjasto. Alueen naapurikaupunginosasta Tapiolasta löytyy niin korkeatasoiset ostospaikat kuin terveys-, liikunta- ja kulttuuripalvelut.


Meren rannalla sijaitsevassa Westendissä on useita uimarantoja, sekä upeat maastot ulkoilla. Westendistä oli myös tennishalli, jota pidettiin vuoden 1952 Helsingin olympialaisten miekkailun kisapaikkana. Alueella toimii myös Westend sailors, joka on vene- ja pursiseura.


Westendistä pääset nopeasti Tapiolan bussiterminaalilta Helsingin keskustaan vain kymmenessä minuutissa. Lähitulevaisuudessa on suunnitelmissa rakentaa metroyhteydet Tapiolasta Helsinkiin, jolloin liikkuminen helpottuu entisestään.


Westendin asunnot ovat pitkälti pientaloja ja alueen rakennuksista yli puolet onkin omakotitaloja. Aluetta on uudistettu kunnioittaen alkuperäistä kaavaa. Westendin edustalla olevaan kolmeen saareen: Tvijälpiin, Varsasaareen ja Småholmiin, ollaan suunnittelemassa tuhannelle asukkaalle asuntoja. Westendin alue on maineensa arvoinen ja kantaa sitä ylpeästi. Tutustu tarjolla oleviin asuntoihin ja ihastu alueeseen!


Katso myös millainen koko Espoo on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio