Asuinalueena Kallio, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Kalliosta? Tutustu Kallioon ja löydä alueen myytävät asunnot.

Kallion kaupunginosa sijaitsee keskeisellä paikalla Harjun, Sörnäisten, Hakaniemen ja Alppiharjun kupeessa. Kalliosta on erinoimaiset liikenneyhteydet joka suuntaan, bussit, raitiovaunut ja metro mahdollistavat vaivattoman liikkumisen. Kalliosta löytyy myös monipuoliset ja kattavat palvelut sujuvaan arkeen. Koulut, päiväkodit ja muut palvelut kahviloineen ja pikkuliikkeineen takaavat loistavan lähipalvelutarjonnan.


Helsingin Kallio on vuosien saatossa muuttunut työväestön asuinalueesta erityisesti opiskelijoiden ja nuorten aikuisten kaupunginosaksi. Kallion asunnot ovatkin tyypillisesti pieniä. Myynnissä olevien yksiöiden ja kaksioiden tarjonta onkin poikkeuksellisen runsasta verrattuna moneen muuhun Helsingin kaupunginosaan. Kallion komeat kivitalot, kutsuvat sisäpihat ja elämää sykkivä tunnelma ovat hyvä syy etsiä koti Kalliosta.Lue blogista: Meilahdenmutsi muuttaa Kallioon

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio