Asuinalueena Kamppi, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Kampista? Tutustu Kamppiin ja löydä alueen myytävät asunnot.

Kampin kaupunginosa sijaitsee aivan Helsingin keskustan sydämessä. Ensimmäisenä alueesta tulee useimmille mieleen Kampin kauppakeskus. Kampin alueella sijaitsevat muun muassa linja-autoasema, metroasema, Narinkkatori sekä kulttuurin ja vapaa-ajan keskus Tennispalatsi. Luonnollisestikin alue on täynnä kauppoja, ravintoloita, ja kahviloita.


Kauppakeskuksen alue on uudistunut vuosituhannen alussa vahdilla ja rakennuskanta tällä alueella on siis melko tuoretta. Alueen rakennukset ovat kuitenkin mielenkiintoisia ja monivivahteisia. Lasipalatsin funkkistyyli ihastuttaa ja Alvar Aallon suunnittelema Sähkötalo edustaa alueen modernia rakennussuuntaa. Kampin kappeli puolestaan on puurakentamisen taidonnäyte.

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio