Asuinalueena Käpylä, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Käpylästä? Tutustu Käpylään ja löydä alueen myytävät asunnot.

Käpylän kaupunginosa sijaitsee Pasilan, Kumpulan, Oulunkylän ja Koskelan välissä, noin viiden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Käpylään pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Kaupunginosan rakentaminen aloitettiin 1920-luvulla englantilaistyyppisestä puutaloalue Puu-Käpylästä. Puu-Käpylä oli 1960-luvulla jopa purku-uhan alla mutta hanke kaatui vastustukseen. Nykyään tämä historiallinen ja persoonallinen alue on yksi halutuimmista asuinalueista. Puu-Käpylän jälkeen alueelle rakennettiin perinteisempiä kerrostaloalueita kuten Olympiakylä vuodelle 1940 suunniteltuja mutta sotien takia peruttuja olympialaisia varten. Kisakylä puolestaan rakennettiin vuoden 1952 Helsingin olympialaisia varten.


Käpylä on luonnonläheinen, väljä ja omaleimainen. Sen rakennuskanta ja asukaspohja on monipuolista. Sen asukkailla on paljon yhteistoimintaa ja kesäisin vietetään yhteisiä Käpylä-juhlia. Näistä juhlista et halua jäädä paitsi!


Lue blogista: Meilahdenmutsi muuttaa Käpylään

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio