Asuinalueena Lauttasaari, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Lauttasaaresta? Tutustu Lauttasaareen ja löydä alueen myytävät asunnot.

Lauttasaaren kaupunginosa sijaitsee Länsi-Helsingissä. Sekä Lauttasaaren silta että Lapinlahden silta johtavat alueelle Ruoholahdesta. Lapinlahden silta on osa vilkasliikenteistä Länsiväylää. Julkisia palveluita alueelta löytyy mm. terveyskeskus, uimahalli, urheilukenttä ja kirjasto. Lauttasaaren metroasema valmistuu vuonna 2016 osana Länsimetroa. Metron laajenemisen myötä asuinalue houkuttaa jatkossa yhä useampia.


Tämän merellisen kaupunginosan ehdottomia valtteja ovat upeat ulkoilumahdollisuudet. Lauttasaaren vesialueet ja satamat ovat purjehtijoiden, veneilijöiden ja muiden vesiurheilijoiden suosiossa. Lauttasaaren rannat ovat myös arvokkaita luontoalueita ja osaltaan suojeltuja. Lauttasaaren rakennuskanta koostuu tunnelmallisista 50-luvun asunnoista, uudemmista kerrostataloista ja ylellisistä merenranta-asunnoista. Saaren eteläkärjestä löytyy myös mökkialue. Uudisrakentaminen on alueelle myös vauhdissa, etenkin Lauttasaaren keskustan alueelle.Lue blogista: Meilahdenmutsi muuttaa Lauttasaareen

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio