Asuinalueena Munkkiniemi, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Munkkiniemestä? Tutustu Munkkiniemeen ja löydä alueen myytävät asunnot.

Munkkiniemi, Vanha Munkkiniemi tai tuttavallisemmin Munkka sijaitsee Helsingin keskustan ulkopuolella, mutta tuntuu kantakaupungin jatkeelta. Munkkiniemi on alueena arvostettu ja sitä pidetään hyvätuloisten alueena. Munkkiniemen asukkaat arvostavat Munkkiniemen palveluita. Kahvilat, koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä ja pienen matkan päässä sijaitsee myös Munkkivuoren ostoskeskus.


Vehreä Munkkiniemi on tunnettu Kalastajatorpasta. Valtiovieraiden lisäksi myös Munkkiniemen asukkaat pääsevät nauttimaan merestä, uimarannat ovat lähellä sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat nauttimaan Munkkiniemen kauneudesta. Munkkiniemen asunnot ovat pääosin 1930-luvulta. Yksi Munkkiniemen alueen valteista on myös toimiva raitiovaunuyhteys.


Lue blogista: Meilahdenmutsi muuttaa Munkkiniemeen

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio