Asuinalueena Oulunkylä, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Oulunkylästä? Tutustu Oulunkylään ja löydä alueen myytävät asunnot.

Oulunkylä, Helsingin 28. kaupunginosa, sijaitsee Pohjois-Helsingissä, noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kaupunginosaan kuuluvat Oulunkylän ja Maunulan peruspiirit. Oulunkylän naapurikaupunginosia ovat mm. Pasila, Käpylä sekä Haaga.Keskellä Oulunkylää sijaitsee Ogelin liikekeskus, jossa voit hoitaa ostokset ja pankkiasiat. Keskustasta löydät myös terveysaseman sekä kirjaston. Oulunkylässä on laajat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Oulunkylästä ja sen lähiympäristöstä löytyykin kaksi liikuntapuistoa, joissa voit harrastaa liikuntaa ja ulkoilua monessa eri muodossa. Urheilukentän lisäksi Oulunkylän liikuntapuistossa sijaitsee esimerkiksi jäähalli sekä lenkkeilijöille pururata. Oulunkylässä on myös hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen, yksityisautoilun kuin kevyen liikenteenkin osalta.Oulunkylässä on sekä kerros- että pientaloalueita. Pirkkola ja Veräjämäki ovat Oulunkylän rivi- ja omakotitaloalueita, kun taas Veräjälaakso koostuu pitkälti kerrostaloista. Kaupunginosasta löytyy myös vanhoja puuhuviloita. Tiettävästi Oulunkylän vanhin säilynyt asuinrakennus, Månsaksen tilan päärakennus, on peräisin 1790-luvulta. Månsaksen tilasta nimensä on saanut Oulunkylän toiseksi suurin osa-alue Maunula. Asuinrakennusten lisäksi Oulunkylän keskustasta löytyy myös liikerakennuksia.Kiinnostaisiko pesämunan kasvattaminen asumisoikeusasunnossa? Oulunkylästä löytyy paljon asumisoikeusasuntoja, mikäli sellaisesta haaveilet.

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio