Asuinalueena Paloheinä, Helsinki

Onko haaveissasi asunto Paloheinästä? Tutustu Paloheinään ja löydä alueen myytävät asunnot.


Paloheinä on pientalovaltainen kaupunginosa Pohjois-Helsingissä. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Länsi-Pakila ja Torpparinmäki.Noin 6 000 asukkaan Paloheinästä löytyy peruspalvelut: ostokset voi hoitaa paikallisessa päivittäistavarakaupassa ja lapsille on päiväkoteja sekä ala-aste. Paloheinästä löytyy myös terveysasema sekä kirjasto.


Ulkoilun ja liikunnan ystäville Paloheinä tarjoaa Keskuspuiston ulkoilureitit. Talvisin reiteillä on myös mahdollista hiihtää. Lisäksi talvisin järjestetään hiihto-, sauvakävely- ja lumikenkäilyopetusta. Kaupunginosassa sijaitsee myös jäähalli ja golfin pelaajille 9-väyläinen golfkenttä. Vähän matkan päässä Paloheinästä sijaitsee Tuomarinkartano, missä on ratsutalleja ja vinttikoirarata.


Alueelle rakennettiin 1950-luvulla rintamamiestaloja, joiden tilalle on 1980-luvulla noussut rivi-, pari- ja omakotitaloja. Alue on siis hyvin pientalovaltainen ja suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Alueen talouksista noin 40 % on lapsiperheitä.


Tänä päivänä Paloheinä on kaunista pientaloaluetta, mikä sopii täydellisesti lapsiperheille. Lähialueiden kanssa Paloheinä tarjoaa todella hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Haetko perheystävällistä asuinaluetta? Tutustu Paloheinään!

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio