Asuinalueena Sörnäinen, HelsinkiOnko haaveissasi asunto Sörnäisistä? Tutustu Sörnäisiin ja löydä alueen myytävät asunnot.

Sörnäisten kaupunginosa sijaitsee Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Aluetta rajaa Kallion, Vallilan ja Kalasataman kaupunginosat. Alueelta löytyvät kattavat peruspalvelut ja julkinen liikenne alueella on erinomainen. Sörnäisten kurvi onkin solmukohta joukkoliikenteelle. Täällä pysähtyvät niin useat bussiyhteydet kuin raitiovaunut. Metroasemakin alueelta löytyy.Sörnäinen on yksi tiheimmin asuttuja alueita Suomessa ja sen asuntokanta koostuu suurimmaksi osin kerrostalojen yksiöistä ja kaksioista. Sörnäisen suosio asuinalueena on kasvanut viime aikoina Kallion suosion levitessä naapurustoon.Sörkassa sijaitsee myös Suvilahden kulttuurikeskus. Tämän entisen energiatuotantoalueen tunnetuin tapahtuma lienee kaupunkimusiikkifestivaali Flow. Flowsta on muodostunut yksi tärkeimmistä festivaaleista niin musiikillisesti kuin sosiaalisestikin. Tapahtuma panostaa lisäksi kaupunkikulttuurin esille tuomiseen sekä visuaalisen taiteeseen. Mutta kulttuurin nälkä ei ole ainut nälkä, jonka Sörnäinen voi taltuttaa. Sörnäisistä löydät myös uskomattoman hyviä modernia street foodia tarjoavia ravintoloita.

Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio