Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto Vuosaaresta? Tutustu Vuosaareen ja löydä alueen myytävät asunnot.

Pinta-alaltaan Helsingin suurin kaupunginosa Vuosaari sijaitsee meren rannalla Itä-Helsingissä. Sen naapurialueita ovat mm. Mellunmäki ja Puotila.


Noin 37 000 asukkaan Vuosaari tarjoaa asukkailleen kattavat palvelut. Kauppakeskus Columbuksesta löytyy päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeet sekä ruokailumahdollisuudet. Urheilun ja liikunnan ystäville on Vuosaaressa tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia. Kaupunginosassa on urheilukenttä, jäähalli sekä urheilutalo, jossa on palloiluhalli, kuntosaleja ja uimahalli. Kulttuurin ystäville Vuosaari tarjoaa puolestaan kattavan tarjonnan Vuotalossa. Sieltä löytyy kirjaston lisäksi musiikin- ja kuvataiteen harrastetiloja sekä sali teatteri- ja tanssiesityksiä varten. Helsingin kulttuurikeskus järjestää Vuotalossa kulttuuritapahtumia, joihin kuuluvat mm. konsertit, elokuvat ja näytelmät. Galleriassa on myös vaihtuvia näyttelyjä ympäri vuoden. Vuosaareen on erinomaiset liikenneyhteydet, siitä huolen pitää mm. vuonna 1998 liikennöinnin aloittanut metro.


Vuosaaresta löytyy niin pientaloja kuin kerrostalojakin. Rastila koostuu pitkälti pientaloista, kun taas Aurinkolahden ja Meri-Rastilan rakennuskanta on kerrostalopainotteista. Vuosaaren keskustassa Kauppakeskus Columbuksen eteläpuolella sijaitsee Suomen korkein asuinrakennus, 26-kerroksinen tornitalo Cirrus.


Vuosaari on täydellinen asuinpaikka ihmisille, jotka rakastavat liikkumista ja kulttuurielämyksiä. Harva alue tarjoaa näin upeat puitteet kulttuurin ystäville. Tutustu asuntotarjontaamme ja löydä oma kotisi jo tänään.


Katso myös millainen koko Helsinki on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio