Asuinalueena Pruukinranta, Seinäjoki

Onko haaveissasi asunto Pruukinrannasta? Tutustu Pruukinrantaan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Vuoden 2016 asuntomessut järjestetään Seinäjoen Pruukinrannassa. Alueelle rakennetaan 34 omakotitaloa, joista yksi on paritalo. Messutalot sijoittuvat alueelle korttelipihoittain, joilla jokaisella on oma erityispiirteensä mm. värityksen suhteen. Asuintalojen lisäksi Pruukinrantaan rakennetaan asuntomessujen jälkeen ulkoliikunnan harrastuspaikka. Puistoon on suunnitteilla erilaisia kenttiä ja puistoalueita eri liikuntatarkoituksiin. Puistoalueella on mahdollisuus esimerkiksi frisbeegolf-kentälle. Alueen ympärille tulee myös valaistu puistokäytävä, joka soveltuu hyvin lenkkeilyyn ja talvella hiihtoon.


Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka tarjoaa kattavat palvelut. Seinäjoki tunnetaan Alvar Aallon suunnittelemasta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta ja erityisesti sen Lakeuden Ristin kirkosta. Seinäjoella järjestetään kaksi suurta musiikkitapahtumaa vuodessa: Provinssirock ja Tangomarkkinat.


Oletko muuttamassa Seinäjoelle? Pruukinrantaan rakennetaan persoonallisia taloja, joista joku voi olla sinun. Alue on vasta rakenteilla ja onkin mielenkiintoista seurata, kuinka upea siitä tulee.

Katso myös millainen koko Seinäjoki on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Sammio