Asuinalueena Atala, Tampere

Onko haaveissasi asunto Atalasta? Tutustu Atalaan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Atalan kaupunginosa sijaitsee Koillis-Tampereella, lähellä Kangasalan rajaa. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Linnainmaa ja Holvasti.


Atala on rauhallinen ja luonnonläheinen alue. Lenkkipolut tarjoavat hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ja myös uimaranta on lähellä. Lapsiperheille viihdykettä tarjoavat uimarannan lisäksi leikkipuistot. Atalasta löytyy kaksi päiväkotia sekä Atalan koulu. Liikekeskuksessa sijaitsee päivittäistavarakaupan lisäksi apteekki ja parturi-kampaamo. Suuremmat päivittäistavarakaupat erikoisliikkeineen sijaitsevat Atalan naapurikaupunginosassa Linnainmaalla. Kulkeminen Tampereen sisällä sujuu helposti linja-autolla, joiden linjoja Atalan läpi kulkee useita. Atalan ohi kulkevat myös valtatiet 9 ja 12, joten alueelta on hyvät kulkuyhteydet myös Tampereen ulkopuolelle.


Atalan rakennuskanta koostuu toistaiseksi vielä pääosin 1980-luvulla rakennetuista rivi- ja omakotitaloista. Atala on asutukseltaan laajentunut huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana ja alueen suosio onkin kasvussa.


Tämä pientalovaltainen alue sopii hyvin lapsiperheille ja Atalassa onkin myytävänä paljon rivi- ja omakotitaloja.


Kiinnostaisiko sinua pientalo vain 9 kilometrin päästä Tampereen keskustasta? Käy tutustumassa myynnissä oleviin kohteisiimme!

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio