Asuinalueena Hakametsä, Tampere

Onko haaveissasi asunto Hakametsästä? Tutustu Hakametsään ja löydä alueen myytävät asunnot.

Hakametsä on pienehkö asuinalue Tampereella. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Kaleva, Kissainmaa ja Janka. Noin neljän kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitsevan Hakametsän tunnetuin maamerkki on Suomen vanhin jäähalli, Tampereen jäähalli. Vuoden 1965 jääkiekon MM-kilpailuja varten rakennettu jäähalli toimii Tampereen kahden Suomen pääsarjajoukkueen, Tapparan ja Ilveksen, kotijäähallina. Jäähallin takia Hakametsän nimi on tunnettu ympäri Suomea. Hakametsän asukkaiden ruokaostokset hoituvat Kalevasta löytyvässä hypermarketissa, jonka yhteydessä on myös eri alojen liikkeitä, kuten urheilu-, huonekalu- ja elektroniikkaliikkeitä sekä apteekki. Liikenneyhteydet ovat hyvät ympäri kaupunkia ja alueen lähistöltä kulkee useita joukkoliikenteen linjoja. Hakametsää ei ole ahdettu täyteen rakennuksia, vaan alueen viheralueet on säilytetty hyvänkokoisina. Hakametsän läheisyydestä löytyy myös hyviä ulkoilureittejä, ja todella suuri koirapuisto karvaisillekin ystäville.


Hakametsä on suurimmaksi osaksi pientaloaluetta, mikä tekee seudusta rauhallisen. Mukana on myös lähivuosina rakennettuja kerrostaloja, mutta suurimmaksi osaksi alue koostuu omakoti- ja rivitaloista. Rauhallinen alue palveluiden läheisyydessä sopii erityisesti lapsiperheille.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio