Asuinalueena Härmälä, Tampere

Onko haaveissasi asunto Härmälästä? Tutustu Härmälään ja löydä alueen myytävät asunnot.

Härmälä on kaupunginosa Etelä-Tampereella. Se sijaitsee Hatanpään kaupunginosan ja Pirkkalan kunnan välissä kaupungin rajalla. Lähikaupunginosia ovat myös Rantaperkiö ja Sarankulma. Noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Härmälä tarjoaa ainutlaatuisen asuinympäristön Pyhäjärven rannalla. Alueen asukkaille palvelut ovat lähellä ja erinomaiset liikenneyhteydet takaavat liikkumisen sujuvasti myös Tampereen keskustaan, josta löytyy palveluiden laaja kirjo aina ravintoloista monien alojen erikoisliikkeisiin. Myös heti kunnan rajan takana Pirkkalassa sijaitsee Partolan alue, jossa sijaitsevat suuret marketit sekä muita liikkeitä. Härmälä sijaitsee Tampereen ulosmenoväylien läheisyydessä. Härmälästä löytyy myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, joka on avattu vuonna 1985. Nykyisin viisi hallia käsittävä monitoimikeskus toimii monien suurten urheilu- ja messutapahtumien pitopaikkana. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa harjoittelevat myös muun muassa Tampereen Pyrintö ry ja SPL:n Tampereen piirin seurat. Tampereen Messu- ja urheilukeskus on kantanut ennen nimeä Pirkkahalli.


Härmälän rakennuskanta koostuu tasaisesti omakotitaloista ja pienkerrostaloista. Osa kaupunginosasta on kaavoitettu puutarhakaupunginosaksi, josta löytyy suuria omakotitalotontteja. Siirryttäessä lähemmäksi Pirkkalan rajaa vastaan tulee uutta rakennuskantaa. Alue on kasvanut kerrostaloilla ja 3000 uuden kodin alue on nousemassa vanhan lentokonetehtaan läheisyyteen. Kyseessä oleva Härmälänranta tähtääkin Tampereen parhaimmaksi asuinalueeksi. Vanhasta lentokonetehtaasta rakennetaan asukkaille harrastuspaikka, jonne kaavaillaan muun muassa kiipeilyseinää ja ravintoloita. Härmälä tarjoaa viihtyisän asuinympäristön kaupungin laidalla, mutta silti palveluiden läheisyydessä.


Härmälässä on myös leirintäalue, mistä löytyy yli 100 vuokrattavaa leirintämökkiä sekä asuntoauto- ja telttapaikkoja. Leirintäalueelta löytyy monipuolisesti erilaisia veneurheiluvälineitä, ruokailupaikkoja, uimaranta, rantasaunoja, minigolf ja lentopallokenttä.


Härmälä on monipuolinen asuinalue, joka houkuttelee niin lapsiperheitä kuin pariskuntia. Monipuoliset asuinmuodot, kattavat palvelut, harrastusmahdollisuudet sekä upeat ulkoilumaastot ovat jokaisen asukkaan mieleen.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio