Asuinalueena Järvensivu, Tampere

Onko haaveissasi asunto Järjensivulta? Tutustu Järvensivuun ja löydä alueen myytävät asunnot.

Järvensivu on Tampereen kaupunginosa, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä ydinkeskustasta, Iidesjärven pohjoisella rannalla. Sen lähialueita ovat muuan muassa Kaleva ja Nekala. Nimensä mukaisesti järven rannalla sijaitseva Järvensivu on pitkälti omakotitaloista koostuva rauhallinen asuinalue. Iidesjärven pohjoisrannalta aina Kalevanharjulle ulottuva kaupunginosa on luonnonläheinen puistoalueineen. Järvensivulta löytyvät upeat ulkoilumaastot, aina rantaviivasta metsälenkkipolkuihin. Talvella, Iidesjärven jäätyessä, voi latujen lisäksi käydä hiihtämässä myös järven jäällä. Iidesjärven ja Järvensivun alueilta löytyvät kaavoituksilta suojeltuja alueita, jotka takaavat luonnonläheisyyden alueella jatkossakin.


Alueen läheltä löytyy päivittäistavarakauppa. Järvensivulta löytyy myös pieni alakoulu Järvensivun koulu. Vuonna 1907 perustetussa koulussa opiskelee noin 120 lasta. Liikenneyhteydet Tampereen keskustaan ovat hyvät ja Järvensivusta matka taittuu muutamassa minuutissa linja-autollakin. Keskustasta löytyy laaja palveluiden kirjo ravintoloista monien eri alojen liikkeisiin. Järvensivulta on myös lyhyt matka Tampere-talolle, jonka konserttisalit tarjoavat monenlaisia kulttuurielämyksiä.


Järvensivun rakennuskanta koostuu hyvin pitkälti pientaloista. Kohti Iidesrantaa mentäessä kerrostalojen määrä kuitenkin kasvaa, joten alue tarjoaa monenlaisia asuntomahdollisuuksia omakotitaloista kerrostaloasuntoihin. Luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, kuitenkin lähellä keskustan palveluja, on viihtyisä vaihtoehto.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio