Asuinalueena Kaukajärvi, Tampere

Onko haaveissasi asunto Kaukajärveltä? Tutustu Kaukajärveen ja löydä alueen myytävät asunnot.

Kaukajärvi on Tampereen kaupunginosa Itä-Tampereella. Se on saanut nimensä noin 3,3 kilometriä pitkän samaa nimeä kantavan järven mukaan. Kangasalan rajalla sijaitsevan Kaukajärven naapurikaupunginosia ovat muuan muassa Annala, Hervanta ja Lukonmäki.


Tampereen ensimmäisen lähiön, Kaukajärven, rakentaminen aloitettiin 1960-luvulla. Kaukajärven asukkaille palvelut ovat lähellä. Ruokaostokset hoituvat alueen päivittäistavarakaupoissa ja löytyy alueelta ravintoloitakin. Kaukajärven terveysasema, apteekki ja kirjasto palvelevat alueen asukkaita. Kaupunginosassa sijaitsee Haiharan taidekeskus, joka yhdistää vanhan kartano- ja puistoympäristön sekä nykytaiteen. Taidekeskuksessa on mahdollisuus tutustua taidenäyttelyihin, osallistua taidekursseille tai vaikka seurata nukketeatteria ja puistokonsertteja. Alueella on myös hyvät liikuntamahdollisuudet. Suomen ensimmäinen varta vasten salibandyn pelaamiseen rakennettu Spiral-halli antaa loistavat puitteet salibandyn harrastamiseen. Myös vesiliikuntamahdollisuudet paranevat kesällä 2016, kun uusi vesipuisto aukeaa Kaukajärvelle. Liikenneyhteydet Kaukajärvelle ovat hyvät. Kaukajärveltä matka Tampereen keskustaan sujuu mutkattomasti niin omalla kuin linja-autollakin.


Kaukajärven rakennuskanta koostuu pitkälti kerrostaloista. Mukaan mahtuu kuitenkin myös pientaloalueita, joista löytyy niin omakoti- kuin rivitalojakin. Kaukajärvi tarjoaa rauhallisen asuinympäristön veden ääressä kera laajan palveluiden kirjon.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio