Asuinalueena Linnainmaa, Tampere

Onko haaveissasi asunto Linnainmaalta? Tutustu Linnainmaahan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Noin kuuden kilometrin päässä keskustasta, Itä-Tampereella sijaitsee noin 6000 asukkaan Linnainmaa. Sen naapurikaupunginosia ovat muuan muassa Atala ja Leinola. Linnainmaan ensimmäinen asemakaava vahvistettiin vuonna 1955, mutta itse asuinrakentaminen alueelle aloitettiin 1970-luvulla. Linnainmaan nimen alkuperästä ei olla täysin varmoja, mutta alueen epäillään saaneen nimensä Linnama-nimisen pellon mukaan.


Linnainmaan asukkaille palvelut ovat lähellä. Alueelta löytyy kaksi hypermarkettia, joissa päivittäistavaraostokset hoituvat helposti ja markettien yhteydestä on myös monia eri alojen liikkeitä. Lapsiperheiden suosiossa olevalta Linnainmaalta löytyy peruskoulu sekä päiväkoti. Kaupunginosassa on myös yksi Tampereen suurimmista nuorisotiloista, jossa nuorilla on monipuolinen mahdollisuus liikunnan harrastamiseen ja esimerkiksi bändin kanssa soittamiseen. Liikenneyhteydet Linnainmaalla ovat hyvät. Monet bussit liikennöivät Tampereen elävään keskustaan. Linnainmaalta pääsee myös nopeasti valtatie 12:lle, josta liikkuminen Tampereen ulkopuolelle sujuu sujuvasti.


Linnainmaa on monipuolinen asuinalue, josta löytyy niin kerros- kuin rivi- ja omakotitalojakin. Jos etsit perheellesi kotia rauhalliselta asuinalueelta hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä, on Linnainmaa erittäin hyvä vaihtoehto.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio