Asuinalueena Niemenranta, Tampere

Onko haaveissasi asunto Niemenrannasta? Tutustu Niemenrantaan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Luonnonläheinen Niemenranta on asuinalue noin kahdeksan kilometrin päässä Tampereen ydinkeskustasta. Sen lähialueita ovat muuan muassa Lielahti ja Lentäväniemi. Niemenrannan asuinalue on uusi vanhan tehtaan maille nouseva asuinalue Länsi-Tampereella. Noin kilometrin päässä Niemenrannasta sijaitsee Lielahti, jonka hypermarketeissa ostokset hoituvat helposti. Lielahdesta löytyy myös tukku monen eri alan liikkeitä kuten vaate-, urheilu-, auto- ja kodinkoneliikkeitä. Tulevaisuudessa Niemenrannan asukkaat pääsevät nauttimaan alueen monipuolisesta puistoelämästä, vehreistä korttelipihoista ja liikkumisesta Näsijärven upeilla rannoilla. Puistomainen ympäristö tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Liikunnan ystäville läheisestä Lielahdesta löytyy urheilukenttä, jossa on mm. yleisurheilun suorituspaikkoja ja rantalentopallokenttä. Talvella kentän paikalla on luistelualue ja jääurheilua varten kaukalo. Niemenrannan asukkaat pääsevät myös liikkumaan linja-autolla Tampereen elävään keskustaan mutkattomasti.


Pitkälti kerrostaloista koostuva Niemenranta on uusi, rauhallinen ja kehittyvä asuinympäristö. Upealla paikalla Näsijärven rannalla sijaitseva Niemenranta tarjoaa hienon asuinympäristön kaupungin laidalla. Luonnonläheisestä asuinalueesta haaveilevalle Niemenranta on oivallinen paikka, eivätkä palvelut ole pitkän matkan päässä. Alue houkuttelee niin uudesta kodista haaveilevia kuin asuntosijoittamisesta kiinnostuneita.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio