Asuinalueena Petsamo, Tampere

Onko haaveissasi asunto Petsamosta? Tutustu Petsamoon ja löydä alueen myytävät asunnot.

Petsamo on 1920-luvulla alkunsa saanut Tampereen kaupunginosa. Sen lähialueita ovat mm. Kaleva ja Tammela.


Alun perin asuntopulaa helpottamaan rakennettu Petsamon omakotitaloalue on selkeä ja linjakas puutarhakaupunginosa, jonka puutarhat hehkuvat vuosikymmenten huolenpitoa. Petsamo sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Tampereen keskustasta, josta löytyy laaja kirjo palveluita ja kulttuurielämyksiä. Ulkoilijoille ja liikunnan ystäville Petsamon läheisyydestä löytyvä Kaupin urheilupuisto tarjoaa loistavat puitteet. Näsijärven rannalla olevalta alueelta löytyy yli 30 kilometrin verran valaistuja ulkoilureittejä, jotka eivät jätä lenkkeilijöitä kylmäksi. Urheilupuistossa on myös tenniskentät, keilahalli sekä jousiammuntarata. Myös pesäpallon ja jalkapallon harrastajille löytyy omat kenttänsä. Talviaikaan ulkoilureitit on mahdollista kiertää hiihtäen ja jalkapallokentät muuttuvat hiihtostadioniksi.


Petsamon rakennuskanta koostuu pitkälti pientaloista, mutta 1960-luvulla osa omakotitaloalueesta raivattiin kerrostalojen tieltä. Nykyään Petsamosta löytyy siis monipuolisemmin niin pien- kuin kerrostalojakin. Kaunis ja rauhallinen Petsamo tarjoaa asukkailleen hyvän asuinympäristön.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio