Asuinalueena Ratina, Tampere

Onko haaveissasi asunto Ratinasta? Tutustu Ratinaan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Tammerkosken rannalla sijaitseva Ratina on moderni kaupunginosa lähellä Tampereen keskustaa. Alueen maisemat koskelle ja Viinikanlahdelle ovat upeat ja Ratina onkin yksi Tampereen arvostetuimmista kaupunginosista.


Ratinan asukkaille palvelut ovat lähellä, kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Koskikeskus tarjoaa monen alan erikoisliikkeet sekä ravintolat. Ratinaan on myös rakenteilla uusi kauppakeskus, johon aukeaa päivittäistavarakaupat sekä joukko erikoisliikkeitä.


Ratinassa sijaitsee Tampereen stadion, johon mahtuu noin 16 000 henkeä. Stadionilla järjestetään niin urheilutapahtumia kuin konserttejakin eli viihdykettä löytyy sekä urheilun että musiikin ystäville. Tammerkosken alue on hyvin kaunista seutua ja monista Ratinan asunnoista aukeaakin upea näköala Tammerkoskeen sekä Viinikanlahdelle. Talojen rantaan on rakennettu laitureita ja kävelyteitä. Laitureilla on mukava nauttia auringonpaisteesta kuumina kesäpäivinä. Ratinan alueelta on hyvät kulkuyhteydet niin kaupungin sisällä kuin Tampere-Helsinki moottoritiellekin. Kaupunginosassa sijaitsee myös linja-autoasema.


Suurin osa alueen rakennuskannasta koostuu kerrostaloista. Aikaisemmin virkistys- ja tehdasalueena toiminut Ratinanranta on muuttunut joenvarren tiheäksi kerrostaloalueeksi. Uudistusrakentaminen aloitettiin vuonna 2008, joten Ratinanranta on hyvin moderni asuinalue.

Katso myös millainen koko Tampere on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio