Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Onko haaveissasi asunto Kivistöstä? Tutustu Kivistöön ja löydä alueen myytävät asunnot.

Noin 3 500 asukkaan Kivistö sijaitsee Vantaalla. Sen naapurialueita ovat mm. Lapinkylä, Piispankylä ja Keimola.


Kivistöstä löytyy peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulut. Alueelle suunniteltu Kivistön kaupunkikeskus tulee lisäämään alueen palvelutarjontaa huomattavasti. Keskukseen on suunniteltu paljon julkisia ja yksityisiä palveluja, kuten esimerkiksi kirjasto, terveyspalvelut ja kauppakeskus päivittäistavara- ja erikoisliikkeineen. Kivistöön suunnitellaan parannuksia alueen viher- ja ulkoilualueille. Suunnittelun tavoitteena on mm. kattavan reitti- ja latuverkoston luominen. Golfin ystäville kaupunginosan läheisyydestä löytyy 18-väyläinen Keimola Golfin golfkenttä.


Vantaan Kivistössä järjestettiin vuoden 2015 asuntomessut. Messuilla esiteltiin innovatiivisia asumisratkaisuja. Esillä oli paljon ekologisia ratkaisuja, kuten Euroopan suurin asuinpuukerrostalo, PuuMera. Messut olivat menestys ja keräsivät yli 130 000 kävijää. Messualue toimii nykyään 1000 ihmisen kotina.


Kivistön läpi kulkee Kehärata, joka on parantanut alueen liikenneyhteyksiä huomattavasti. Vantaan historian suurin investointihanke Kehärata helpottaa liikkumista Vantaan sisällä ja Helsinkiin.


Kivistö on hyvin pientalovaltainen alue ja yli puolet sen rakennuksista onkin omakotitaloja. Alue on lapsiperheiden suuressa suosiossa. Lähes joka toisessa alueen talouksista asuu lapsiperhe.


Kivistö on monipuolista aluetta asunnontarjonnan suhteen. Upeiden rivi- ja omakotitalojen lisäksi alueelle rakennetaan kerrostaloasuntoja. Alueen suosio on kasvamassa palvelujen laajentuessa.

Katso myös millainen koko Vantaa on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio