Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Onko haaveissasi asunto Myyrmäestä? Tutustu Myyrmäkeen ja löydä alueen myytävät asunnot.

Noin 15 000 asukkaan Myyrmäki sijaitsee Vantaalla, lähellä Helsingin rajaa. Asukasluvultaan Vantaan suurin kaupunginosa on yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista, joka tarjoaa palveluja koko Länsi-Vantaalle.


Myyrmäen keskustassa sijaitsee kauppakeskus Myyrmanni, mistä löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi monen alan erikoisliikkeet. Myyrmäessä on myös julkisia palveluita kuten terveyskeskus ja päiväkoteja.


Urheilun ystäville Myyrmäestä löytyy urheilupuisto, jossa sijaitsee yleisurheilukentän lisäksi kaksi jäähallia ja jalkapallostadion. Jalkapallostadionilla ottelunsa pelaa Vantaan jalkapalloseura PK-35, joten lajin ystävät pääsevät seuraamaan suomalaista korkeimman sarjatason jalkapalloa niin miesten kun naistenkin peleissä. Lenkkeilijöille Myyrmäki tarjoaa vesitornin ympäristössä reilun kilometrin mittaisen pururadan. Talvisin lähiympäristöstä löytyy myös hyvät hiihtoladut. Kulttuurin ystäville Myyrmäki tarjoaa taidemuseon sekä elokuvateatterin.


Myyrmäessä on hyvät liikenneyhteydet ja kaupunginosa onkin Länsi-Vantaan joukkoliikenteen keskus. Liikenneyhteyksistä huolehtii kaksi lähijunien rautatieasemaa: Myyrmäki ja Louhela. Junalla pääsee helposti Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle.


Myyrmäki oli 1950-luvulle asti metsäaluetta, johon alkoi kuitenkin nousta kerrostaloja 1960-luvulla. Siitä on sittemmin kasvanut tiiviiksi rakennettu lähiö. Suurin osa Myyrmäen rakennuksista onkin kerrostaloja. Keskustan korkeat tornitalot vaihtuvat alueen eteläosassa matalammiksi kerrostaloiksi. Vaikka alue onkin rakennettu tiiviiksi, Myyrmäen reuna-alueilta löytyy vihreitä kaistaleita.


Myyrmäki on aktiivista kerrostaloaluetta. Liikkuville ihmisille Myyrmäki on juuri täydellinen asuinalue. Elätkö hektistä elämää ja haluat asua sen mukaisesti? Tutustu Myyrmäkeen.


Katso myös millainen koko Vantaa on asuinalueena

Alueen ilmakuva

Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio