Asuinalueena Tikkurila, VantaaOnko haaveissasi asunto Tikkurilasta? Tutustu Tikkurilaan ja löydä alueen myytävät asunnot.

Vantaan Tikkurila sijaitsee Hiekkaharjun, Viertolan ja Kuninkaalan kupeessa pääjunaradan varrella noin 16 km Helsingistä pohjoiseen. Uuden kehäradan myötä Tikkurilasta on erinomaiset kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle. Vantaan sisäiset poikittaisyhteydet ovat parantuneet ja junayhteydet ovat korvanneet bussilinjoja. Liikenneyhteyksien ja palveluiden lisäksi Tikkurila tarjoaa myös hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tikkurilan alueelta löytyy muun muassa urheilukeskus uima- ja jäähalleineen. Keravanjoen rannasta nauttivat kesäisin piknikväki ja muut luonnon ystävät. Tikkurilan Tiedekeskus Heureka kerää vuosittain merkittävän määrän vierailijoita.


Tikkurila on edelleen kehittyvä ja kasvava alue, joka tarjoaa puitteet jokaiseen elämäntilanteeseen. Tikkurila on edelleen väljästi rakennettu, mutta kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tikkurilan myytävissä olevista asunnoista suurin osa on kerrostaloja.


Katso myös millainen koko Vantaa on asuinalueena
Loading...

Olemme tarkentaneet markkinapuntarin laskentaa ja datajoukkoa, joten luvut eivät ole vertailukelpoisia vanhan markkinapuntarin kanssa. Neliöhinnat on laskettu kyseisenä kuukautena esillä olleista ilmoituksista. Mediaani kuvastaa tyypillistä kohdetta, eli joukon keskimmäistä arvoa. Keskiarvoon vaikuttaa myös hyvin poikkeavat arvot, mikä usein näkyy siinä, että keskiarvo on suurempi kuin mediaani, sillä paljon tavallista kalliimmat kohteet nostavat keskiarvoa. Hintojen laskemisesta on jätetty pois asumisoikeusasunnot sekä tarjouskauppakohteet. Markkinointiaika kuvastaa kyseisenä kuukautena poistuneiden ilmoitusten keskimääräistä esilläoloaikaa.

Katsotuimmat asunnot

Kalleimmat asunnot

Halvimmat asunnot

Sinua voisi kiinnostaa myös

Sammio