Ilmoituksen jättö ja muokkaus nyt paljon kätevämmin uudistuneessa Etuovi.comissa - myös mobiilisti!

Lakineuvonta

Etuovi.comin ilmoittaja-asiakkaana saat yhteistyökumppanimme Herkulex.fin (aikaisemmin Kiinteistölakimiehet.fi) puhelinneuvonnan ilmaiseksi. Soitetusta puhelusta veloitetaan ainoastaan paikallispuhelumaksu. Neuvontaa annetaan oikeudellisista seikoista, jotka oikeudellisessa asiakirjassa on otettava huomioon tai jotka siinä on oltava määrämuodon vuoksi.

Toimi näin:

  • 1 Ennen soittoasi, kerää ylös kaikki asiaan liittyvät faktat kirjalliseen muotoon. Jäsentele tietosi objektiivisesti ja mahdollisimman selkeästi. Ota esille myös Etuovi.comissa myynnissä olevan asuntosi kohdenumero.
  • 2 Soita puhelinneuvonnan numeroon: 010 219 8010. Tämä numero on käytössä ainoastaan Etuoven ilmoittaja-asiakkaille. Puhelinpalvelu on avoinna joka arkipäivä klo 09.00 - 16.00.
  • 3 Kerro puhelussa ongelmasi asiantuntijalle mahdollisimman selkeästi. Autamme sinua löytämään ongelmaan ratkaisun.

Herkulex.fin veloitukseton puhelinneuvonta ei koske asiakirjojen laatimista. Halutessasi voit pyytää Herkulexia laatimaan tai tarkistamaan kaupankäyntiä koskevat asiakirjasi tehokkaasti ja edullisesti. Osoitteesta www.herkulex.fi löydät kotisi myymisen tueksi kattavan valikoiman artikkeleita, asiakirjamalleja, alaan liittyviä uutisia sekä keskustelufoorumin.

Yhteistyössä:

Herkulex
Sammio