Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Erinomaisen sijainnin toimivapohjainen heti vapaa 1-tasoinen paritaloasunto seitsemän asunnon yhtiössä etsii uusia asukkaita!

Suuntaa matka sitten Saunakallion juna-asemalle, kouluun, lähikauppaan tai leikkipuistoon niin kaikki on lähellä.

Sijainnin lisäksi sisätilat tarjoavat monta mahdollisuutta. Valoisa etupihan terassi, katettu pistokkeellinen autopaikka jonka yhteydessä varasto, varaava takka, kaksi vaatehuonetta joissa toisessa ikkuna ja ilmalämpöpumppu tuovat mukavuutta asumiseen.

Kolmen makuuhuoneen vastapainoksi keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Asuntoa on asuttu huolella, mutta pinnat kaipaavat pientä päivitystä, joiden yhteydessä voitte muokata mieleisenne kodin!

Oheisella videolla esittelemme aluetta, yhtiötä ja asuntoa tarkemmin, ja kerromme mielellämme näistä lisätietoja. Valokuvien lopussa on pitkäaikaisen omistajan itse ottamia kuvia lumettomalta ajalta ja kalustettuna.

Yhtiöstä on pidetty huolta, viimeisimpänä lokakuussa tehty hulevesijärjestelmän parannus, joka näkyy omistajan sen jälkeen takapuolelta ottamassa kuvassa (etupuolen kesäkuvat ovat ajalta ennen remonttia). Kunnossapitovastikkeella on jo varauduttu merkittävästi suunniteltuihin kunnossapitotarpeisiin.

Kodin tuntee kun siellä on, eli sovitaan teille oma henkilökohtainen tutustuminen. Ollaan yhteydessä!

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Vesimaksu:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
Kohteen kuvaus:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Katto:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Järvenpään Loutinkatu 65
Muuta taloyhtiöstä:
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat:
autokatospaikkoja: 7, sähköpistokepaikkoja: 7, piha-autopaikkoja: 4, lisätietoa: Pihan autopaikat yhtiön hallinnassa
Liikehuoneistoja:
0
Tehdyt remontit:
Salaojat v. 1985. Ulkoalueiden valaistus v. 1987. Salaojien lisäys v. 1996. C- ja D-talojen välinen nurmialue muutettu hiekkapäällysteiseksi. Leikkialue muutettu nurmialueeksi. Molempia vierasparkkialueita laajennettu. Ulkoseinien puupintojen maalaus v. 2003. Lämminvesivaraajan uusinta v. 2006. Autokatosten aluskatteiden uusinta v. 2008. Puiden kaato (puolet kadun puolelta) ja hoitoleikkaus v. 2009. Piha-aitojen uusinta v. 2011. Asuinrakennusten kattojen pesu ja pinnoitus v. 2012. Kattotikkaiden hankinta (B2) v. 2012. Lumiesteiden hankinta pääsisäänkäyntien kohdille v. 2012. Avokadun parkkipaikan laajennus ja valaisimien uusi maakaapeli v. 2013. Leikkialueiden kunnostus (turvahiekka ja hiekkalaatikon poisto) v. 2014. Poistopuhaltimien moottoreiden uusinta v. 2014. Huoneistokohtaisten ryhmäkeskusten kelakytkinten. uusinta (A, B, ja C-talot) v. 2015 (D-talo on tehty aikaisemmin). Sisääntuloväylien ja pysäköintialueiden ja -katosten asfaltointi v. 2015. Ilmastointikanavien puhdistus v. 2015. Avokadun laite- ja pyörävaraston kunnostus v. 2016. Akkukäyttöisen yhteiskäyttökoneiden hankinta; ruohonleikkuri, pensasleikkuri ja lehtipuhallin v. 2016. Keinujen turvahiekan täydennys v. 2017. Kattojen huolto ja räystäslautojen maalaus v. 2017. Pysäköintipaikkojen ja autokatosten valaistuksen uusinta v. 2017. Huoneistojen kaapeliittymien yhtenäistäminen ja päivitys v. 2017. Vanhan pensasaidan poisto A-talon vierestä ja kolmen A-talon rännikaivon ja niiden imeitysputkien uusinta v. 2018 Kaapelisuojaputken asennus Loutinkadun autokatoksen ja sähköpääkeskuksen välille v. 2018. Autokatosten seinälaudoitusten osittainen uusinta (huonoimmassa kunnossa olevat kohdat) v. 2018. Kaapelisuojaputken asennus Avokadun autokatoksen ja sähköpääkeskuksen välille v. 2019. Salaojien kamerakuvaus ja puhdistus tarvittavin osin. Salaojien kokoojakaivon purkausputken tukoksen paikannus, tukoksen poisto ja putken loppupään uusinta v. 2019. Viemärien kokoojakaivon sekä tulo- ja purkausputkien tyhjennys ja puhdistushuuhtelu v. 2019. WC-istuinten huuhteluvesimäärien minimisäätö 5-6 l/kerta kalustetyypistä riippuen. (Kokoojakaivon purkaustoiminnan varmistaminen) v. 2019. Vuosien 2020-2024 kunnostuskohteista suoritettiin lokakuussa 2020 rakennusten seinustojen kunnostus (maan vaihto murskeeseen) ja vanhojen rännikaivojen ja niiden imeytysputkien uusinta.
Tulevat remontit:
Vuosien 2020-2024 suurempia kunnostustarpeita varten kerätään erillistä pääomavastiketta (kunnossapitovastike). Kunnostuskohteita ovat: Autolämmityspisteiden uusinta. Uudet ajastimet ja osakaskohtainen energian mittaus esim. sähköautojen pistokelatausta varten. Pikalatauslaitteiden hankinta ja asennusvastuu on niitä tarvitsevilla osakkailla. Yhteisten kulkuväylien asfaltointi (täydennys). Autokatosten kattojen uusinta. Asuinrakennusten kattojen uusinta. Ulkopuolisten yritysten suorittamana v. 2020 kunnossapitomäärärahoista kunnossapitosuunnitelmassa eritellyt työt. Omana talkootyönä, tarvikkeet yms. v. 2020 kunnossapitomäärärahoista tarvittavat kunnossapitosuunnitelmassa eritellyt työt.
Energialuokka:
Tontin koko:
1 716,0 m²
Tontin omistus:
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Vihtakadun koulu (n. 0.8 km), Harjulan koulu (n. 1.8 km), Järvenpään lukio (n. 1.4 km), Järvenpään ammattikoulu (n. 1.2 km) Ruokakaupat: K-Market Saunakallio (n. 0.4 km), K-Supermarket Pajala (n. 2.0 km) Lähipalvelut: Saunapuisto leikkipaikka (n. 0.2 km), Jampan sivuapteekki (n. 0.95 km) Päiväkodit: Päiväkoti Touhula (n. 0.8 km)
Liikenneyhteydet:
Saunakallio juna-asema (n. 0.4 km)

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Katospaikka, sähköpistoke
Näkymät:
pihalle
Tiedustelut:

Ota yhteyttä

Riku Heikkilä

Riku Heikkilä

LKV, Hallintotieteiden maisteri
  • Puh: +358504682322

Kiinteistömaailma Järvenpää | S-Kodit Oy

  • Sibeliuksenkatu 18, 04400 Järvenpää
  • Puh: 019 687 2000
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio