Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Dementjeffin Kiwikartanossa, komean vuonna 1885 valmistuneen uusrenessanssitalon kulmassa sijaitseva huoneisto! Erinomainen sijainti mäen päällä Uspenskin katedraalin vieressä arvo-osoitteessa. Näkymät ovat avarat ja silmiä hivelevät Uspenskin katedraalille, Tove Janssonin puistoon, Esplanadille ja Presidentinlinnan portille saakka, Etelärantaan sekä merelle ja jopa Harmajaan saakka. Huoneisto on kuin aikansa taideteos lukuisine kauniine yksityiskohtineen, entsöityine kattomaalauksineen, seinäväreineen ja kaakeliuuneineen. Uljaassa ruokasalissa on suuri barokkityylinen kalusto. Suuresta keittiöstä on käynti parvekkeelle, joka on sisäpihan suuntaan. Mahdollisuus ostaa myös kaksi autotallia sekä talon kellarikerroksessa sijaitseva harrastustila, joka käsittää viinituvan, kellarin ja keittiön. Otathan yhteyttä sopiaksesi yksityisesittelystä!

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Parveke:
Parvekkeen kuvaus:
Hissi:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
Kohteen kuvaus:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Katto:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Bostads Ab Skatan Asunto Oy
Taloyhtiöön kuuluu:
Hissi
Muuta taloyhtiöstä:
Yhtiökokouksessa valtuutettiin hallitus tarvittaessa yhden ylimääräisen hoitovastikkeen kantoon ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta.
Yhtiöjärjestyksen 7§ mukaan vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien ja laajentamien huoneistokohtaisten parvekkeiden ja parvekelasitusten ja kattoikkunoiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä mahdollisesti aiheutuvista ylimääräisista kustannuksista ja vahingoista kuuluu kulloinkin osakkeet omistavalle osakkeenomisjajille. Kulloisenkin osakkaan vastuulla on omat ja edellisten osakkaiden rakennuttamat muutokset huoneistoissa: keittö- ja kylpyhuone- sekä putkistomuutoksista. Myös kattoikkunat ja pihaparvekkeet (koskee asuntoa A 7).
Taloyhtiössä on peritty autopaikan haltijoilta takuumaksu, jonka suuruus muuttuu 5-vuoden välein. Taloyhtiön autopaikkojen takuumaksuina on kerätty yhteensä 140.000 € vuonna 2015. Nämä yhtiön saamat maksut löytyvät taseen kohdasta muut velat, yhtiö on velkaa maksun tallettajille. Nämä takuumaksut on käytetty taloyhtiön korjaus- ja ylläpitokuluihin vuosien saatossa ja tästä syystä yhtiön hoitokate on negatiivinen.
Rasitteen luontoiset sopimukset katso toimintakertomus s. 4.
Yhtiöllä on luotollinen tili 10.000 €, jonka saldo 17.12.2020 on 9.991,05 €.
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 31.5.2017 päätettiin lasten vaunuvaraston/ulkoiluvälinevaraston (ei polkupyöriä varten) rakentamisesta porttikäytävä tasoon. Hinta enintään 10.000 € tehden 2,63 €/jm2.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiökokouksessa 3.9.2020 päätettiin korottaa pihajulkisivusaneerauslainan hinta-arviota sekä 20-vuoden lainaa 27.500 €, jolloin lainan kokonaissumma on 1.207.800 €. Kertasuoritus 315,59 €/jm2, rahoitusvastike 1.10.2020 alkaen 1,82 €/jm2/kk. Taloyhtiö ei ole vielä nostanut lainaa, joten laina näkyy isännnöitsijäntodistuksessa lainalimiittinä.
Taloyhtiön autopaikat:
autotallipaikkoja: 4, piha-autopaikkoja: 4, lisätietoa: Autotallit osakkeina. Pihapaikat jaetaan kilpailutuksen kautta joka 5. vuosi. Edellinen kilpailutus päättyi juuri.
Liikehuoneistoja:
0
Tehdyt remontit:
2019 Sisäpihan julkisivun kunnostus. 2015 Ikkunoiden kunnostus Tema 13 menetelmällä (pois lukien huoneistot A-C 8, A 9, B 12, C 13 sekä D 22). Katon osittainen uusinta ja saattolämmitysjärjestelmän hankinta. 2010 Vinttikomerot (A-porras). Tähtiverkko. A-portaan hissin kannatusköysien uusinta. Portaat. 2009 Ilmanvaihto. Katujulkisivujen rappauksen paikkaus ja maalaus. 2008 Kellari- ja vinttikomeroiden rakentaminen (D ja E). Putkistolinjojen uusiminen (C- ja D-porras). 2007 Putkilinja (A-porras). Ovipuhelimen osittaisuusinta (A-porras). Hormipiippu (E-hormipiipun hormien muutostyö). 2005 Putkilinja (E-porras). Katujulkisivun kunnostus. 2004 Pihajulkisivun kunnostus. Putkilinja (F-porras). 2002 Katon maalaus. 2000 Katon uusiminen. 1998 Lämmönjakohuoneen laitteiston uusinta. 1997 Putkilinjan uusiminen ja suurentaminen (A-C-keittiölinja). 1995 Katujulkisivun kunnostus. 1994 Putkilinjan uusiminen ja suurentaminen (A-F-keittiölinja). 1985-1980 Porrashuoneet ja koristemaalaus. 1980 Katujulkisivu. Putkisto. Katso tarkempi listaus toimintakertomuksen s. 2-3.
Tulevat remontit:
PTS ehdotus 19.8.2020 korjaushankkeet: Peltikatteen tiivistys ja pinnoitus, sisäpihan kattovesien poistojärjestelmän uusiminen, pihan kivipäällysteiden korjaus 2021, kaukolämpöpaketin uusiminen 2022, katujulkisivun ikkunoiden kuntotutkimus 2025, katujulkisivujen saneeraus, pohjoisen sisäpihan julkisivujen saneeraus, pohj. sisäpihan ikkunoiden peruskorjaus tai uusiminen 2029. Katso vuosikorjaustoimenpiteet PTS ehdotuksesta.
Energialuokka:
Tontin koko:
1 660,0 m²
Tontin omistus:
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Katajanokan ala-asteen koulu (n. 0.55 km) Ruokakaupat: Stockmann Herkku (n. 1.2 km), K-kauppa Katajanokka (n. 0.15 km) Lähipalvelut: Kaikki keskustan palvelut lähellä (n. 1.0 km), Kauppatori (n. 0.45 km) Päiväkodit: Päiväkoti Masto (n. 0.55 km), Päiväkoti Luotsi (n. 0.65 km)
Liikenneyhteydet:
Raitiovaunu (n. 0.15 km)

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Kaupungin asukaspysäköinti. Mahdollisuus ostaa kaksi autotallia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa: AT 44: 150.000 euroa ja AT 45: 100.000 euroa.
Näkymät:
Näkymät ikkunoista: pohjoinen, länsi, lounas, etelä
Järvi- tai merinäköala.
puistomaiset
pihalle
kadulle
merelle
Näkymät Tove Janssonin puistoon, Etelärantaan, merelle - jopa Harmajaan saakka, Uspenskin katedraalille, Esplanadille ja Presidentinlinnan portille saakka
Tiedustelut:

Ota yhteyttä

Maarit Pietarila

Maarit Pietarila

yrittäjä, tj, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
  • Puh: +358 50 386 6690

Kiinteistömaailma Helsinki Ullanlinna Tehtaankatu | Ullanlinnan Kodit Oy

  • Tehtaankatu 24, 00140 Helsinki
  • Puh: 010 219 5999
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio