Hyvä käyttäjä, old.etuovi.com-sivusto on tulossa tiensä päähän ja se suljetaan 31.5.2021. Siirry käyttämään nykyistä palvelua www.etuovi.com - Suomen kattavin ja suosituin asuntosivusto auttaa kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa. Jos uudistuneen palvelun käytössä ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi , niin autamme!

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Halutulta alueelta, Leppäveden rantojen tuntumasta, vain muutaman minuutin päästä kaupungin kaikista palveluista ja sykkeestä sijaitseva iso tila vailla uutta omistajaa.

Kiinteistö sijaitsee Oravasaaren osayleiskaava-alueella, on siis suunnittelutarvealuetta joskus tulevaisuuden asemakaavalle. Tällä hetkellä tilalla on yksi rakennuspaikka, johon rakentaminen tapahtuu suunnittelutarveratkaisun kautta.

Alueella Oravasaaren vesijohtoverkosto (www.orvokki.info) sekä Jyväskylän kaupungin viemäriverkosto. Sähköverkon haltijana on Suur-Savon Sähkö Oy.

Tänne voit rakentaa oman kodin luonnon keskelle, Leppäveden rantojen läheisyyteen ja nauttia laadukkaasta arjesta. Toivepaikka lapsiperheille!

Kysythän rohkeasti lisää, kerron mielelläni. Tässä loistava sijoitus tulevaisuuteen.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Lisätietoja maksuista:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Tontin pinta-ala:
22 400,0 m²
Rakennusoikeus:
350,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Oravasaaren osayleiskaava, erillispientalojen alue. Alue on varattu asuinrakentamiseen. Rakennuspaikkojen sijoittuminen ja lukumäärä on osoitettu erillisellä uutta tai olemassa olevaa rakennusta kuvaavalla merkinnällään. Alueelle saa sijoittaa myös sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Rakennuspaikan minimipinta-ala on 2000 m². Rakennuspaikan maksimirakennusoikeus on 350 k-m². Rakennuspaikat tulee liittää olemassa olevaan vesi- ja viemäriverkostoon. Rakennusten tulee olla enintään kaksiasuntoisia. Alueelle sijoittuvien vanhojen maatilataloudesta poistuneiden rakennuspaikkojen vanhat tuotantorakennukset voidaan säilyttää muiden kaavamääräysten estämättä nykyisillä paikoillaan. Niitä voidaan myös korjata tai saneerata myöhempien tarpeiden vaatimalla tavalla. Vanhat asuinrakennukset voidaan muuttaa talousrakennuksiksi uuden asuinrakennuksen rakennusluvan myöntämisen yhteydessä.
Kaavoitustilanne:
Osayleiskaava
Kaavoitustiedot:
Suunnittelutarvealue

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Vaajakosken koulu (n. 6.4 km) Ruokakaupat: ABC Vaajakoski (n. 3.2 km), S-Market Vaajala (n. 6.5 km), K-market Vaajakoski (n. 6.5 km) Päiväkodit: Wessmanninmäen päiväkoti (n. 6.4 km)
Liikenneyhteydet:
linja-auto (n. 0.3 km)

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Ranta:
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

Heidi Vänttinen

Heidi Vänttinen

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV
  • Puh: +35850 564 1970

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

  • Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä
  • Puh: 050-516 0017
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio