Rivitalo | 2h + k + kph + s + vh

Oppaankatu 3, Sorro, Kaarina

Hinta

189 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

1992

Myynnissä selkeäpohjainen yksitasoinen päätyhuoneisto, jonka valttina on rauhallinen, mutta keskeinen sijainti Kaarinan ja Turun rajalla. Tässä kodissa on loistava pohjaratkaisu. Yhtenäinen keittiö- ja olohuonetila pienellä väliseinällä. Makuuhuone on heti sisääntulon yhteydessä. Huoneet ovat hyvän kokoisia ja säilytystilaa on runsaasti vaatehuoneen, kaapistojen sekä asunnon käytössä olevan pihavaraston muodossa. Asuntoa on remontoitu vuosien varrella, viimeisimpänä laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneen remontti. Omassa ikkunallisessa saunassa otat rentouttavat löylyt vaikka lenkin jälkeen. Huoneistossa on sähkölämmitys ja lisäksi ilmalämpöpumppu. Asunnon eteen mahtuu jopa kaksi autoa. Takapihalla on reilun kokoinen terassi oleskeluun. As Oy Kaarinan Rivitiili on vuonna 1992 rakennettu omalla tontilla sijaitseva hyvin hoidettu taloyhtiö. Yhtiössä on suoritettu tarvittavia korjauksia ja saneerauksia ajallaan. Taloyhtiötä on hoidettu talkooperiatteella. Talvikunnossapito on ulkoistettu. Yhtiössä on kymmenen huoneistoa, joilla jokaisella käytössä yksi autokatospaikka. Yhtiössä on oma rantalentopallokenttä. Rivitaloyhtiö sijaitsee Sorron luonnonläheisellä ja rauhallisella pientaloalueella. Melkein kotiovelta löytyvät loistavat lenkkeilymaastot ja liikuntamahdollisuudet mm. tenniskentistä jäähalliin. Alueelta on reilun kilometrin matka Kaarinan monipuolisiin palveluihin ja Turun keskustaan ajat reilussa kymmenessä minuutissa niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Moottoritielle lyhyet yhteydet. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1336056
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + s + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1992
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

2 842,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

192,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

192,85 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vedestä maksetaan kuukausittain 21€/hlö/kk ennakkomaksua, joka tasataan vastaamaan huoneistokohtaisesti mitattua todellista kulutusta. Vesiennakkomaksun sekä kulutuksen kuutiolaskutushinnan vahvistaa vuosittain yhtiökokous. Sähkö kulutuksen mukaan. Oma sähkösopimus energialaitoksen kanssa. Kahden henkilön taloudessa ollut sähkönkulutus n. 8000kWh/vuosi
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kattovalaisimet makuuhuoneessa, eteisessä sekä vaatehuoneessa, kiinteät valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet,, ilmalämpöpumppu, lämminvesivaraaja, istutukset
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Huoneistossa ilmalämpöpumppu 2012, sauna ja kylpyhuoneosasto saneerattu sekä lämminvesivaraaja uusittu 2013. Takapihan terassi 2020. Keittiön hana uusittu 05/22. Taloyhtiön hallussa remonttiin liittyvät suunnitelmat ja asiakirjat.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Vaatehuone hyllyt
Rakennusmateriaali: Puu, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin 2018, kiertoilmauuni, astianpesukone 12/2016, astianpesukoneliitäntä, induktioliesi, liesituuletin hormiin, kaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, sähkösauna
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Verhotangot, sälekaihtimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Verhotangot, sälekaihtimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone/ tekninen tila, ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, pulpetti
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Muuta taloyhtiöstä
Vedestä maksetaan kuukausittainen ennakkomaksua, joka tasataan vastaamaan huoneistokohtaisesti mitattua todellista kulutusta. vesiennakkonmaksun sekä kulutuksen mukaisen kuutiolaskutushinnan vahvistaa vuosittain yhtiökokous. Taloyhtiön osakeluettelo on siiretty MML:n huoneistotietojärjestelmään. Taloyhtiön käyttötiliin on liitetty 30000,00€ luottolimiitti.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 10, lisätietoa: Tämän huoneiston käytössä 1kpl autokatospaikka ja lisäksi huoneiston piha-alueelle mahtuu 2 autoa rinnakkain.

Tehdyt remontit
Piha-alueen asfaltoitu -99, Stala-postilaatikot 04, Peruskuntoarvio(RTC Vahanen Turku Oy),
Vesikatto uusittu, etelänpuoleiset korkeat seinät muurattu uudelleen 08, Lukot uusittu, pintavesikourujen tarkastus/korjaus 11, Ilmanvaihdon puhdistus/säätö, Johdinliitosten tarkastus/kiristäminen 12, Varaston katto uusittu 13, Led-valaisimet pihapylväät 15, Ovet uusittu 16, Autokatoksen valaistus, Roskakatoksen aitaus uusittu 17,
kuntoarvio:julkisivut,ikkunat,pationovet ja sokkelit 18, elementtisaumojen kuntotarkastus, julkisivujen saumojen uusiminen osittain 20, autokatoksen valot, IV-kanavat puhdistettu 22.
Tulevat remontit
Kunnnossapitotarveselvitys 23: Kuntokartoitus, pationovet, väliaitojen huoltomaalausta (yhtiö kustantaa maalit), salaojien tarkistus ja viemärikaivojen tyhjennys, ikkunoiden ja ovien tarkastus, tiivistys ja korjaus/maalaus tarvittaessa, ulkoalueiden pistorasioiden uusiminen (lukolliset),
asuntokohtaisten vesimittarien, lämminvesivaraajan, lattialämmityksen ja kalusteiden uusiminen sitä mukaa kun hajoavat, asfalttien paikkakorjaus, sähköautojen latauspisteiden kartoitus, metallitolppien maalaus,tiilikynnyksien korjaus,johdinliitosten tark./kiristys (10-15v välein)
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
4 006 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-osakeyhtiö Kaarinan Rivitiili

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Hovirinnan koulu (n. 1.8 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket Katariina (n. 1.2 km), Prisma Piispanristi (n. 1.7 km)
Lähipalvelut: Bo Areena (n. 0.3 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Verkavekarat (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Lähin Föli pysäkki (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Katospaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: länsi, itä
Tiedustelut
Evamaria Poikolainen evamaria.poikolainen@kiinteistomaailma.fi 050 3646371

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Sorro, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Evamaria Poikolainen

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV

Kiinteistömaailma Turku Luostarinkatu | Kotitie Oy LKV

Kiinteistömaailma Turku Luostarinkatu | Kotitie Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.