Rivitalo | 3h, k, s, psh / wc, wc, vh, et, tk, ter, ulkovar

Ojavainionkatu 13, Annala, Tampere

Hinta

189 900 €

Koko

80 m²

Vuosi

1982

JUURI PUTKIREMONTOITU 2-TASOINEN RIVITALOKOLMIO ANNALASTA Annalan ja Kaukajärven kauppapalveluiden, koulujen ja päiväkotien läheisyydestä on nyt myynnissä toimivapohjainen ja tilava, 80 m2:n, kaksikerroksinen rivitalokoti. Kodin läheltä löytyvät myös metsäiset ulkoilureitit sekä uimaranta noin kilometrin päästä. Annala on asuinalueena kodikas ja lapsiystävällinen. Huoneiston tilat on toiminnallisesti jaettu. Alakerrasta löytyy keittiön ja olohuoneen lisäksi myös erillinen WC. Yläkerrassa sijaitsevat tilavat makuuhuoneet, vaatehuone ja sauna + pesuhuone. Pesuoneen yhteydessä on kodin toinen WC. Sisäpihan puoleinen makuuhuone on todella suuri. Ikkunoita on kaksi, niiden jaotus mahdollistaa huoneen jakamisen kahdeksi erilliseksi tilaksi, esim. makuu- ja työhuoneeksi. Huoneistokohtainen, kylmä ulkovarasto sijaitsee kätevästi sisäänkäynnin tuntumassa. Takaterassi on koko huoneiston levyinen ja halutessaan mahdollista kattaa. Huoneistolle kuuluu pistokkeellinen autopaikka nro 8. Se on taloyhtiön autopaikoista lähin mahdollinen autopaikka. Asunto Oy Vaskisolki on v. 1982 valmistunut, 13 asuinhuoneistoa käsittävä taloyhtiö, jonka maksuvalmius on edelliseltä tilikaudelta mukavasti ylijäämäinen. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö ja yhtiön tontti on oma. Taloyhtiössä on valmistumassa vuoden 2023 loppuun mennessä talotekninen peruskorjaus, jossa mm. käyttövesiputket on uusittu. Varaa oma yksityisesittelyaikasi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen perhekotiin! Avainsanat: Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu kimppakämpäksi Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1344210
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, psh / wc, wc, vh, et, tk, ter, ulkovar
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

141 742,80 €

Velkaosuus

48 157,20 €

Velaton hinta

189 900,00 €

Neliöhinta

2 373,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

304,00 € / kk

Pääomavastike

361,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

665,52 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

8,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pääomavastiketieto on 19.12.2023 päivätyn yhtiökokouksen asukastiedotteen mukainen. Korkojen nousu saattaa vaikuttaa yhtiön keräämän pääomavastikkeen suuruuteen.
Yhtiöjärjestyksen 7 §:n mukaan hoitovastike lasketaan huoneistoalojen (hm2) ja rahoitusvastike osakkeiden lukumäärän perusteella.
Vesimaksu: Oma mittari, tasaus kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 25 €/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Laajakaista (Telian kuparin kautta) 50/10M. Osakkaan oma sopimus operaattorin kanssa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irrallinen vaatekaappi, WC:n lääkekaappi ja irrallinen kaappi, sälekaihtimet, verholaudat ja -kiskot, vaatehuoneen kalusteet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Alueella on Elisan 5G. Yhtiössä on harkittu kuituun liittymistä taloteknisen saneerauksen yhteydessä.
Tehdyt remontit
Keittiötä saneerattu v. 2002 ja pesuhuonetta n. 2000-luvun alussa. Pesuhuoneen on uusittu allaskaluste 2019, jääkaappi-pakastin 2020 ja kiuas 2022. Pintoja on maalattu vuosien varrella, käytön jälkiä näkyy. Astianpesukone ja keraaminen liesi uusittu 2023. Yhtiössä suoritettu talotekninen perusparannus 2023, jonka yhteydessä huoneistossa on uusittu putkistot ja pesuhuone kokonaisuudessaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys patterein
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen + tuulikaappi: liukuovikaapisto, sähkökaappi, seinät puolipaneeli + maalattu, lattia laatta. Portaikossa ja yläaulassa kokolattiamatto
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin (uusittu 2020), keraaminen liesi (12/2023), liesikupu/-tuuletin, astianpesukone (12/2023), kaapistot, laminaattitasot, pesuallas, sälekaihtimet, verholauta ja -kisko
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu, välitilalaatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna: lauteet, sähkökiuas (2022), lasiovi Kylpyhuone: wc-istuin, bidee, pesuallas, alakaapit, peilikaappi kiinteällä valolla, suihku, kääntyvät suihkuseinät, pesukoneliitäntä, pyykkikaappi, sähk. lattialämmitys huoneiston sähköstä, vesikiertoinen pyyhekuivain Erillinen WC: wc-istuin, bidee, pesuallas, peili, irrall.kaappi, lääkekaappi
Seinämateriaali: Kph:ssa laatta, saunassa paneeli, erill.wc:ssä puolipaneeli + maalattu +laatta
Lattiamateriaali: Laatta, erill.WC:ssä muovimatto
Olohuoneen kuvaus
Käynti takaterassille, sälekaihtimet, verholauta ja -kisko
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh1: vaatehuone Mh2: irrall. liukuovikaapisto (kuuluu kauppaan). Tässä mh:ssa on kaksi ikkunaa, joten huone on mahdollista jakaa kahdeksi. Molemmissa mh:ssa sälekaihtimet, verholauta ja -kisko.
Lattiamateriaalit: Laminaatti. Laminaatin alla on muovimatto.
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kylmä ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöjärjestyksen 6 §:n mukaan yhtiön kiinteistön lämmitys sekä isännöitsijän, talonmiehen ja siivoojan tehtävät sekä muut näihin verrattavat toimet hoidetaan siten, että yhtiö liittyy jäseneksi Kaukajärviosuuskunta -nimiseen osuuskuntaan. Tarkemmin YJ:ssä. Kaikkien taloyhtiöiden tulee siirtää osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään vuoden 2023 aikana. Yhtiö ei ole vielä siirtänyt osakeluetteloa huoneistotietojärjestelmään. Yhtiökokouksen 19.12.2023 päätöksiä: 1. Annettiin hallitukselle valtuudet periä 1-2- kk:n ylimääräinen hoitovastike rahatilanteen niin vaatiessa ja päivittää pääomavastikkeen suuruutta kesken hallituskauden, mikäli korkotasojen muutokset niin vaativat. 2. Annettiin hallitukselle valtuudet valita urakoitsija lukitusurakkaan ja viedä urakkaa eteenpäin. 3. Päätettiin hankkia taloyhtiöön laajakaista- tai valokuituliittymä, annettiin hallitukselle valtuudet päättää operaattorista. hallitus kysyy osakkailta mielipiteitä. 4. Päätettiin ottaa taloteknisessä perusparannuksessa asennetut kylmä-kuumavesimittarit käyttöön 1.1.2024.



Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei ole tiedossa ostajalle aiheutuvia kustannuksia.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 13, lisätietoa: Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi sähköpistokepaikka. Lisäksi yksi ylimääräinen paikka.

Tehdyt remontit
Lämmönvaihdin ja patteriventtiilit 2006. Varasto- ja välikattojen vesikate, B7 kph vesieristyskorjaus 2008. C10 kph vesieristyskorjaus 2011. Ikkunat ja ulko-ovet, tiilikatteen pesu ja huoltokäsittely, postilaatikot uusittu, ilmastoinnin puhdistus ja säätö, yläpohjan lämmöneristys, A2, B5, B6, C11 ja C13 kph vesieristyskorjaukset 2012. Patteriverkoston perussäädön suunnittelu 2013. Lumiesteet, jätekatos, A4 kph vesieristyskorjaus 2014. Väliaitojen uusiminen 16 kpl, varastokoppien maalaus/korjaus, C-talon katon kunnostus 2016. C12 kph vesieristyskorjaus (putket alas wc), piharakennukset/liukumäen kunnostus 2017. A- ja B-talojen kattojen kunnostus 2017-2018. Sadevesikaivojen tyhjennys 5 kpl 2018. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, puistovalojen uusiminen lediksi 5 kpl 2019. Leikkipuiston kunnostus, roskakatoksen valaistusta lisätty, parkkiruutujen maalaus, huoneistojen-/pohjaviemäreiden huuhtelu 2020. 13 kpl märkätilakartoituksia 2021. Taloteknisen peruskorjuksen hankesuunnittelu, vesivahinkokorjauksia huoneistoissa B9 ja A3 2022. Parkkialueen ruutujen maalaus, toteutett talotekninen perusparannus (uusittu käyttövesiputkisto, vesikalusteet, vesimittarit, lämpöjohdot, IV-koneet, lämmönvaihdin/lämmitysverkoston tasapainotus, kph/märkätilat, sähköjen pääjakelujärjestelmä, kiinteistön sisäverkko 2023. Lukitus uusittu 2024.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023 mukaan ei ole tiedossa tulevia saneerauksia. Yhtiökokous 19.12.2024 päätti, että huoneistojen ja muiden tilojen lukitukset uusitaan (uusittu jo). Lukitukset rahoitetaan talotekniseen perusparannukseen otettavalla lainalla. Lisäksi yhtiökokous päätti, että taloyhtiöön hankitaan laajakaista- tai valokuituliittymä.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
4 642,2 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vaskisolki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Annalan koulu 1.-6. lk (n. 0.3 km), Kaukajärven koulu 1.-9. lk (n. 1.9 km)
Ruokakaupat: K-Market Annala (n. 0.7 km), Sale Annala (n. 0.7 km)
Lähipalvelut: Kaukajärven palvelut (K-Supermarket, S-Market, Apteekki, R-Kioski, ravintolat, Tokmanni, terveyspalvelut, Posti) (n. 2.1 km), Riihiniemen uimaranta (n. 1.5 km), Monipuoliset ulkoilureitit (n. 0.5 km)
Päiväkodit: Annalan päiväkoti (n. 0.45 km), Metsäniityn päiväkoti (n. 0.6 km)
Liikenneyhteydet
Lähin linja-autopysäkki (n. 0.1 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijän mukaan jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi sähköpistokepaikka. Lisäksi yksi ylim. paikka, joka on tällä hetkellä varattu.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: länsi, itä
Tiedustelut
Satu Haavisto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Sisustussuunnittelija
satu.haavisto@kiinteistomaailma.fi
p. 0505971528

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Annala, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Haavisto

Kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.