Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Muu

Koskenkyläntie 487, Saarijärvi

Hinta

29 000 €

Koko

30 120

Nyt rakentamaan Saarijärven Koskenkylälle! Vehreä reilun kolmenhehtaarin tila joka rajoittuu Kalmujokeen. Rantarakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden 2-asuntoisen, enintään kaksikerroksisen asuin- tai lomarakennuksen. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa rakennuspaikan käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia ja rakennelmia. Rakennuksia ja rakennelmia saa rantapaikalla olla yhteensä enintään kahdeksan. Yli 40 metrin etäisyyteen sijoittuvat rakennukset huomioiden rantarakennuspaikan enimmäisrakennusoikeus on 600 k-m².

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1350394
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

29 000,00 €

Velaton hinta

29 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
30 120 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
600 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuntoalue. Alue on tarkoitettu ympärivuotiseen asutukseen. Rakennuksien rakennustavan, julkisivumateriaalien, tyypin, kattokaltevuuden, kerroskorkeuden, värityksen ja sijoituksen valinnassa on huomioitava näiden sopivuus ympäröivään kulttuurimaisemaan. Rakennuslupaa haettaessa on pihapiiristä esitettävä kokonaissuunnitelma, jonka perusteella voidaan arvioida uusien rakennusten sijoituksen sopivuutta. Maa- ja metsätalousalue. Alue on tarkoitettu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Rantavyöhykkeen rakennusoikeus on maaomistajakohtaisesti siirretty A, AM, RM ja RA -alueille. Metsien käsittelyssä tulee noudattaa metsäkeskus Tapion antamaa ranta-alueita koskevaa metsänhoitosuositusta. Rantarakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden 2-asuntoisen, enintään kaksikerroksisen asuin- tai lomarakennuksen. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa rakennuspaikan käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia ja rakennelmia.
Kaavoitustiedot
Rakennuksia ja rakennelmia saa rantapaikalla olla yhteensä enintään kahdeksan. Rakennuspaikan rakennusten kokonaiskerrosala on enintään 8 % rakennuspaikan pinta-alasta siten, että lähemmäs kuin 40 metrin etäisyydelle rantaviivasta saa rakentaa enintään 240 kem². Rantarakennuspaikan rakennusoikeus on kuitenkin aina vähintään 100 kem². Yli 40 metrin etäisyyteen sijoittuvat rakennukset huomioiden rantarakennuspaikan enimmäisrakennusoikeus on 600 k-m².
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: -
Ruokakaupat: Saarijärvi S-Market (n. 16.7 km)
Lähipalvelut: Saarijärvi terveyskeskus (n. 16.6 km)
Päiväkodit: -
Liikenneyhteydet
-

Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Omaa rantaviivaa ja vesijättö (Ranta-alue on kokonaisuudessaan vesijättöä kiinteistörekisterikartan mukaisesti)
  • Kalmujoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Ahonen

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.