Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Kerrostalo | 4h, avok, kph

Uudenmaankatu 26, Punavuori, Helsinki

Hinta

736 150 €

Koko

75 m²

Vuosi

1927

Tasokas, juuri putkiremontista valmistunut neljän huoneen tilaihme! Tämä sisäpihan suojassa sijaitseva Punavuoren helmi soveltuu erityisesti sinulle joka etsit tyylikästä asuntoa, tarvitset useampia huoneita etkä halua maksaa hukkaneliöistä. Kodikas asunto on hiljattain läpikäynyt mittavan huoneistonremontin, jonka yhteydessä tilaratkaisu mietittiin kokonaan uusiksi. Hämmästyttävän tehokas tilankäyttö mahdollistaa jopa kolme kunnollisen kokoista makuuhuonetta ja avarat tilat oleskeluun. Asunnossa on ikkunoita kolmeen suuntaan ja sen pintamateriaalit on huolella valitut. Lattiaa koristaa kauniit kalanruotoparketit ja puusepän valmistaman keittiön työtasot ovat kvartsikomposiittia. Tyylikäs kylpyhuone on vastikään uusittu putkiremontin yhteydessä. Asunto ulottuu läpi talon pohjoinen - etelä suunnassa ja on valoisa korkean sijaintikerroksensa johdosta. Huoneistoon on lähes esteetön käynti, eikä katutasosta asunnon ovelle kuljettaessa ole yhtään porrasta. Sijainti Punavuoren kuppiloiden ja putiikkien äärellä on keskeinen, mutta suojaisan sisäpihasiiven johdosta samalla rauhaisa. Taloyhtiö on juuri läpikäynyt taloteknisen peruskorjauksen, johon sisältyi mm. perinteinen putkiremontti ja jonka yhteydessä kiinteistöön tuotiin kaukokylmä - huoneilma pysyy siis jatkossa mukavan viileänä myös kesähelteillä. Yhtiö omistaa neljä liikehuoneistoa ja yhden asuinhuoneiston saaden niistä yli 70 000 euron vuositason vuokratutot. Yhtiössä on vireillä hanke näiden tilojen edelleen kehittämiseksi. Ota yhteyttä sopiaksesi esittelystä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1351455
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1927
Vapautuminen
Kolmen kuukauden kuluttua kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

730 230,08 €

Velkaosuus

5 919,92 €

Velaton hinta

736 150,00 €

736 150,00 €

Neliöhinta

9 815,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

390,00 € / kk

Pääomavastike

135,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

525,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

110,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: vesimaksuennakko 20€/hlö/kk, tasauslasku kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA
Muuta kauppaan kuuluvaa
Työ-/pukeutumishuoneeseen räätälöity A.S. Helsingön vaatesäilytysratkaisu, rullaverho lastenhuoneessa.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Kokonaisvaltainen huoneistoremontti vuonna 2019, jonka yhteydessä muutettiin asunnon tilaratkaisu ja uusittiin kaikki huoneiston pinnat ja keittiö. Kylpyhuone uusittiin putkiremontin yhteydessä vuonna 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Puusepänliike Jarkko Hakasuon valmistama mittatilauskeittiö Boschin kodinkonein. Induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, sekä kalusteintegroidut jääkaappi-pakastin ja astianpesukone. Komposiitti (Corian tms.) työtasot.
Lattiamateriaalit: Kalanruotoparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone jossa sadesuihku, wc istuin, pyyhekuivain, pyykinpesukoneliitännät. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä vuonna 2023
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on talon kulmassa - kaksi ikkunaa eri suuntiin tuo valoa ja tilantuntua.
Lattiamateriaalit: Kalanruotoparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta. Yksi kalustettu tällä hetkellä työ-/pukeutumishuoneeksi, jossa räätälöity Helsingön vaatesäilytysratkaisu. Rullaverho lastenhuoneessa.
Lattiamateriaalit: Kalanruotoparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarastot ullakolla ja kellarissa
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Varsinainen yhtiökokous 5.6.2023 päätti myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeet. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Lisäksi valtuutettiin hallitus muuttamaan pääomavastikkeiden määrää, jos ao. vastikkeilla katettavien lainojen korot muuttuvat niin, että vastikkeen määrää ei vastaa todellisia lainanhoitokustannuksia.

Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia. LVIS ja kaukokylmä on juuri jyvitetty.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 4, lisätietoa: 3 kpl asukkaille ja 1 kpl varattu liikehuoneistolle. Jaetaan jonotusperusteella.

Tehdyt remontit
2022-2023 LVIS urakka perinteisellä menetelmällä (sis. märkätilojen uusimisen), kaukokylmään liittyminen. 2022 Ylimpien kerrosten ikkunoiden korjausurakka, piipunhattujen korjaus. 2021 Tulisijojen tarkastus ja nuohous, ylimpien kerrosten ikkunoiden korjausurakka, LVIS-urakka toteutussuunnittelu, hormikartoitus, jätepisteen uusinta. A3c, A5, A6, A9 vesivauriosaneeraukset, paloturvallisuuden itsearviointi ja korjaukset. 2020 LVV-putkistojen riskiarvio, märkätilojen kuntokartoitus ja vesikalusteiden tarkastus, jätevesirunkoviemärin korjauksia, LVIS-urakka hankesuunnittelu, LH28/A2a vesivauriokorjaukset, syöksytorvien uusiminen ja julkisivun rappausvaurioiden korjaus, vesikalusteiden ja putkikannakointien korjaukset, terassiparvekkeiden ja huoneistoparvekkeiden parvekekaiteiden kunnostusmaalaus, B25 huoneiston sisäpuolisia korjauksia ja terassin korjaus, 2020-19 Huoneistojen A5, A7, A8, B13, B17 ja B25 ikkunoiden korjauksia. 2019 Vesikattovuoto, A7 ja A8 ja hävikkivarastojen vesivauriokorjaukset, pihaluukun ja viemärikannen tiiveyskorjaukset, märkätilojen kuntokartoitus ja vesikalusteiden tarkastus, määräaikainen tulisijojen ja hormien tarkastus ja nuohous, kaasujärjestelmän kuntotarkastus, pihapuiden kuntokartoitus, B-talon katon 2v takuutarkastus, A-talon ylempien ikkunoiden korjausurakka osa 1. 2018 Vesikalusteiden tarkastus, liikehuoneiston LH28 viemärikorjaus, huoneiston B16 ja B12b vesivahinkosaneeraus, julkisivuikkunoiden kuntoarvio, huoneiston B12b keittiön katon vesivauriokorjaus. 2017 Huoneiston B25 yläpohjan siivous, huoneiston B12b kylpyhuoneen saneeraus, patteriverkoston perussäätö, B-talon vesikaton huoltomaalaus ja korjaustyöt. 2016 B-talon vesikattorakenteiden kuntotutkimus. 2015-14 Hormien puhdistus, kaukolämpökeskuksen uusiminen. 2014 Hissien turvakaukaloiden asennus, A-talon vesikaton uusiminen, ullakon muutos asunnoiksi, esiselvitys, pelastuskierros, omavalvonta. 2013 Lämmöntuotantojärjestelmien tarkastus, yleisten tilojen lukituksen uusinta (Abloy Sento). 2012 B-talon räystäslämmityksen asennus, suuren liiketilan remontti (lattian uusiminen ja sähköt). 2011 B25 huoneiston terassin saneeraus. 2010 Teknisten järjestelmien tarkastus. 2010-09 Porraskäytävien peruskorjaus. 2009 A-talon vesikaton kunnostus ja maalaus, ikkunoiden huoltomaalaus. 2008 Parvekkeiden peruskorjaus (6kpl). 2007 Sähkö-, antenni- ja puhelinjärjestelmien uusiminen. 2006 Hissien peruskorjaus, huoneisto- ja nousuviemärien pinnoitus TUBUS-system, käyttövesiputkiston pinnoitus LSE-system. 2005 B-talon vesikaton maalaus. 2003 Ikkunoiden puuosien ulkomaalaus. 2000 Hissien entisöinti (2kpl). 1996 Julkisivujen rappaus ja maalaus. 1991 B-talon vesikatto uusittu, pohjaviemäeri uusittu.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaisesti: 2023-2024 Liiketilojen kunnostus- ja muutosprojekti, talonmiehen asunnon remontti, A -portaan kellaritilojen uusiminen tarvittavin osin. 2024 Julkisivujen paikkakorjauksia, ovisummerien korjaus, loppujen hormien hatut. 2024-2025 Piha-alueen kunnostus (sis. hulevedet). 2026-2027 Ikkunoiden uusiminen/ kunnostaminen.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
1 060 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-osakeyhtiö Uudenmaankatu 26

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Helsingin Normaalilyseo (n. 0.28 km)
Ruokakaupat: K-Market Roba (n. 0.3 km), Lidl Lönnrotinkatu (n. 0.35 km)
Lähipalvelut: Punavuoren lukuist ravintolat, putiikit ja kahvilat kävelyetäisyydellä (n. 0.35 km)
Päiväkodit: Useita suomen- ja ruotsinkielisiä alueella (n. 0.35 km)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki Iso Roobertinkatu (linjat 1 ja 3) (n. 0.16 km)
Linja-autopysäkki Iso Roobertinkatu (linjat 20, 22, 30) (n. 0.15 km)

Tiedustelut
Jukka-Matti Roth, Yrittäjä, LKV, LVV, KTM, +358 40 548 4611, jukka-matti.roth@kiinteistomaailma.fi, https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-katajanokka/jukka-matti-roth

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Punavuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka-Matti Roth

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, KTM, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.