Rivitalo | 4-5h, avok, vh, s, psh / wc / khh, wc, ter, var, ak

Finnentie 26, Pikkola, Kangasala

Hinta

280 000 €
Tarjouskauppa

Koko

106 m²

Vuosi

2019

PERHEKOTI LÄHELLÄ KOULUJA JA HARRASTUSPAIKKOJA Pikkolan alueelta on nyt kaunis ja hyvin hoidettu rivitalon päätyasunto myynnissä. Kodin 106 m2 ovat kätevästi yhdessä kerroksessa. Tilajako on erittäin onnistunut, kodin tunnelma on avara ja tyylikäs. Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan 5h, mutta rakennusaikana olohuone ja neljäs makuuhuone on osittain yhdistetty. Olohuoneesta on rakennettu viehättävästi kaksiosainen jakamalla tila osittaisella seinällä ja tyylikkäällä Valmistulen Aapa-kiertoilmatakalla. Neljäs makuuhuone on helposti erotettavissa takaisin omaksi huoneekseen. Rakennusaikana on toteutettu paljon tasoparannuksia mm. takka, parkettilattiat, laadukkaammat kodinkoneet ja saniteettitilojen laatat sekä saarekkeen säilytytilaratkaisu. Tässä kodissa avokeittiö ja olohuone yhdistyvät kauniisti luoden tunnelmallisen takan kanssa kodin keskelle lämpimän ja toiminnallisen sydämen. Tilasta on kulku suurelle, lasitetulle terassille, jonka saa lamellikaihtimien ansiosta suljettua tarvittaessa hyvin suojaisaksi. Kodin erityisvarustuksena on ABB-Free@home-älyjärjestelmä, jolla voi ohjata mm. kodin valaistusta, sähköjä ja ulko-ovea, myös etänä. Tämä erinomainen järjestelmä mahdollistaa monia perheen turvallisuuteen liittyviä toimintoja. As Oy Aallotar on v. 2019 valmistunut, kaukolämmöllä lämpiävä, 12 huoneistoa käsittävä yhtiö. Hoitovastike on varsin maltillinen, vain 2,9 €/m2/kk. Yhtiön sijainti on erinomainen lähellä palveluja, kouluja, päiväkoteja harrastuspaikkoja ja upeaa harjumaastoa. Mahdollisuus ostaa autokatospaikkaosake hintaan 6000 €. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tähän tyylikkääseen kotiin! Varaa oma yksityisesittelyaikasi välittäjältä. Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1355530
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, avok, vh, s, psh / wc / khh, wc, ter, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106 m²
Kokonaispinta-ala
106 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Viimeistään 2 kk kaupanteon jälkeen

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

280 000,00 €

Velaton lähtöhinta

280 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

2 641,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

307,40 € / kk

Erityisvastike

149,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

456,86 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Erityisvastike muodostuu tontin vuokravastikeesta, 1,41 €/m2/kk (106 m2). Autokatospaikkojen kk-hoitovastike määräytyy 6 m2:n mukaan. Autokatospaikoilta ei peritä tontinvuokravastiketta. Yleinen elinkustannusten nousu saattaa vaikuttaa yhtiön keräämien maksujen suuruuteen.
Vesimaksu: Oma mittari, tasaus kulutuksen mukaan 1 krt/vuosi. Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Kuitu, DNA 100/50 M
Muuta kauppaan kuuluvaa
ABB-Free@home -järjestelmä, ilmalämpöpumppu, terassin lamellikaihtimet, sälekaihtimet, verhotangot, kiinteät valaisimet, Valmistulen Aapa-takka (ei varaava). Keittiö-olohuoneen mustat verhot sekä pesukone (2022) ja kuivausrumpu (2022) mahdollista ostaa.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Huoneistoon on asennettu ABB-Free@Home - älyjärjestelmä, jonka kautta voi ohjata mm. kodin valaistusta (huonekohtaisesti), sähköjä, sähkölukkoa ja ovikameraa. Ohjaus toimii seinään kiinnitetystä paneelista, kaukosäätimellä tai puhelimella ABB-aplikaation kautta. Järjestelmä mahdollistaa myös ulko-oven avaamisen etänä, joten avaimen kotiin unohtuminen ei olekaan enää katastrofi. Järjestelmällä pystyy ohjaamaan kodin sähköjä ja valaistusta vaikka kesämökiltä, koti on esim. mahdollista kytkeä sähköttömäksi "kotona pois" kytkimen avulla, jos kesämökillä huomaa, että kotikunnassa on kova ukkosmyrsky meneillään. Järjestelmään on nyt kytketty oh, k, master mh ja ter pistorasiat, kaapelointi valmiina kahdessa muussakin mh:ssa.
Tehdyt remontit
Rakennusaikana on suoritettu paljon tasoparannus- ja lisäsähkötöitä. Näistä on maininnat huonekohtaisissa tiedoissa. Ilmalämpöpumppu on asennettu v. 2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: ilmalämpöpumppu (2020), liukuovikaapisto. Terassi: lasitettu, lamellikaihtimet
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu mikro, astianpesukone, erillisuuni- ja induktiotaso, liesikupu/-tuuletin, kaapistot, saareke, jossa suuret laatiokostot ja ateriointimahdollisuus. Vakiovarusteisiin kuuluneen erityislaminaattitasot ovat huokoisia, pesemiseen riittää lämmin vesi (myös rasva). Rakennusaikaiset tasoparannukset keittiöön: oh-k välinen seinä jätettiin pois tilantunnun lisäämiseksi, laadukkaammat kodinkoneet (Siemens), saarekkeen pistorasia ja laatikostot parkettilattia.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila kalustelevyä
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna: sähköinen pilarikiuas, lasiovi. Psh/kh/wc: 2 x suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, bidee, pesuallas alalaatikoilla, peilikaappi valolla, pesukoneliitäntä, IV-kone, kaapistot. Erill. WC: wc-istuin, bidee, hyllykkö, pesuallas alalaatikoilla, peilikappi valolla. Rakennusaikaiset tasoparannukset: laadukkaammat laatat (musta), toinen suihku, syvyydeltään kapea kaappi kh-nurkkaukseen ja pikku-WC:n laatoitus.
Seinämateriaali: Saunassa paneeli, muut laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Oh on kaksiosainen (mahd. jakaa erill. mh), käynti lasitetulle terassille. Rakennusaikaiset tasoparannukset oh: kiertoilmatakka (ei varaava), parkettilattia ja ABB-Free@Home-järjestelmä.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Yhdessä kaapisto, yhdessä suuri, liukuovellinen vaatehuone, jota on suurennettu rakennusaikaisena tasoparannuksena. Samalla on muutettu vh:n oviaukon paikkaa. Tasoparannuksena myös parkettilattia.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kylmä ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Muuta taloyhtiöstä
Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä 1-2 kuukauden hoitovastikkeet. Kaikkien taloyhtiöiden tulee siirtää osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään vuoden 2023 aikana. Yhtiö ei ole vielä siirtynyt uuden järjestelmän piiriin. Isännöitsijältä 27.9.2023 saadun tiedon mukaan siirtyminen HTJ:ään pyritään toteuttamaan 10/2023.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia kustannuksia.
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 12, sähköpistokepaikkoja: 4, lisätietoa: Autokatospaikoissa 1-5 on varaus sähköauton latauspistokkeen asentamiselle. Taloyhtiön yksi sähköpistokepaikka on varattu vieraspaikaksi.

Tehdyt remontit
Pihatien maa-aineksen vaihto 2020, vuosikorjaushuoltoja 2020-2022, jätepisteen uudelleen sijoitus 2022, sähköautojen latauskartoitus 2022, LVI-korjauksia 2022.
Tulevat remontit
Terassilasitusten huoltotarkastukset 2023, sokkelimaalaus 2024, huoltomaalauksia 2025
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
4 491 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
15 198,15 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kangasalan kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
9.10.2068

Asunto Oy Aallotar, Kangasala

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kirkkoharjun koulu (luokat 1-6) (n. 0.6 km), Tampereen seudun ammattiopisto Tredu (n. 0.4 km), Pikkolan koulu (7-9) (n. 0.4 km), Kangasalan lukio (n. 0.6 km)
Ruokakaupat: S-market (n. 1.2 km), K-supermarket (n. 0.85 km)
Lähipalvelut: Kangasalan uimahalli Kuohu (n. 1.0 km), Kangasalan kirjasto (n. 1.0 km), Kangasalan jäähalli (n. 0.35 km)
Päiväkodit: Omenatarhan päiväkoti (n. 0.75 km)
Liikenneyhteydet
Nysse, linjat 40 ja 41 (n. 0.4 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä myydään erikseen sähköpistokkeellinen AKP11 hintaan 6000 €. Kts lisätiedot.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: koillinen, lounas
Tiedustelut
Satu Haavisto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Sisustussuunnittelija
satu.haavisto@kiinteistomaailma.fi
p. 0505971528

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Pikkola, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Haavisto

Kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.