Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Kerrostalo | 2h, avok, kph, lasitettu parveke

Westendintie 99 D 22, Westend, Espoo

Hinta

511 400 €

Koko

44 m²

Vuosi

2023

TÄMÄN YIT KODIN OSTAJALLE KORKOKATTO KAUPAN PÄÄLLE 29.1.-30.4.2024! TULE ESITTELYYN JA KYSY LISÄÄ! Vastavalmistuneet kodit paraatipaikalla aivan Westendin sydämessä. Löydä ja ihastu, tule valitsemaan oma unelmakotisi Asunto Oy Espoon Bulevardista. Yhtiön kaikki asunnot ja piha-alueet ovat nyt valmiit, joten voit heti muuttaa asumaan! Asunnoissa mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys, huonekohtainen tavoitelämpötilan säätö, Ethernet 50M laajakaista. Taloyhtiössä on runsaat yhteistilat, kattava rakennusautomaatio, jossa asumismukavuuteen turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota sekä asukkaana talossa, mahdollisuus hyödyntää monet YIT Plus lisäpalvelut. Talon alla olevasta autohallista, minne hissillä esteetön ja suora kulku, voit hankkia osakkeina myytävän autohallipaikan sähköautolatausvalmiudella. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava kellarikomero, minkä lisäksi aktiiviharrastajalle tai tavanomaista enemmän säilytystilaa kaipaavalle, löytyy kellarista osakkeina ostettavia lisävarastoja. LOISTAVAT KULKUYHTEYDET, bussipysäkille kipaiset parissa minuutissa, mistä linjat myös keskustaan, Tapiolaan ja metrolle alle 10 minuuttia. Kotioveltasi suuntaat suoraan lukuisille pyörä- ja ulkoilureiteille. Maineikkaalle rantaraitille ja merenrantaan on vain kivenheitto. Täällä merellisen Westendin vehreässä sydämessä, asut ja elät hiljaisessa ja turvallisessa arvokorttelissa, sykkivän kaupungin ja sen palveluiden naapurissa. Täyden palvelun lähikauppasi palvelee Sinua omassa kotikorttelissasi, jokaisena päivänä aamuvarhaisesta iltamyöhään, mikä lisää huomattavasti arjen sujuvuutta! Nähdään Westendissä – Tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 14:00 - 14:45
Esittelijänä Arto Rautemaa
p. 0407268888

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
1357064
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

204 560,00 €

Velkaosuus

306 840,00 €

Velaton hinta

511 400,00 €

Neliöhinta

11 622,73 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

198,00 € / kk

Pääomavastike

1 534,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 732,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Huoneisto D22: jyvitetyt osakkeet 5114.
Rahoitusvastike 1-1,5 v., sis. pelkän koron 1534,20 €/kk (0,30 €/jyvitetty osake/kk). Rahoitusvastike 1,5 v. ->, sis. korko+lyhennys 2490,52 €/kk (0,49 €/jyvitetty osake/kk).

Hoitovastike, asunnot 4,50 €/m²/kk. Hoitovastike, autohallipaikka 30 €/kk. Hoitovastike varasto 1,13 €/varasto/kk. Hoitovastike, liiketila 4,50 €/m²/kk.

Yhtiölaina Nordea Bank Oyj. Kokonaislaina-aika on 25 v. Ensimmäisenä 1,5 v. vuotena erääntyvät vain korot.
1. lyhennys 31.12.2024.
Vahvistettu korko: Euribor 12kk (3,875%/2.6.2023) + marginaali 1,6%, mikäli asukasomistajia vähintään 60% on marginaali on 0,9. Korontarkistuspvm 29.6.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 22,00 €/hlö/kk. Kylmän ja lämpimän veden mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti etäluettavin mittarein.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: kaakko
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Ethernet
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ovisilmä. Sälekaihtimet (mattavalkoiset, parvekeovien, palo- ja kiinteiden ikkunoiden lasissa pinta-asennettuna). Lasitetulla parvekkeella tummanharmaa parvekematto.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä (Saunalahti 50M)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Märkätilojen laattalattioissa on sähköinen mukavuuslämmitys. Liike- ja yhteistiloissa on kaukolämpöverkostoon liitetyt vesikiertoiset patterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisen lattiat parkettia, seinät maalattu.
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Induktiokeittotaso, liesikupu, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappipakastin, kalusteväli lasia, työtasot kvartsikomposiittia.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: valaisin ja peili, pesuallas, allaskaappi, suihku, suihkukulma, seinä-wc-istuin. Sähkösauna: lasiseinä ja -ovi. Märkätilojen laattalattioissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys (kiinteistön sähköstä).
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinän sisään liukuva ovi.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Kermieriste

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
YLEISTÄ:
Asunto Oy Espoon Bulevardi on vapaarahoitteinen asuintaloyhtiö. Yhtiössä on 2 yksiportaista asuinrakennusta, jotka ovat viisi- ja kuusikerroksisia. Yhtiöllä on hallinnonjakosopimus viereisten asuntoyhtiöiden Asunto Oy Espoon Westend ja Asunto Oy Espoon Esplanadi kanssa. Hallinnonjakosopimus koskee tontin lisäksi mm. yhteistä pysäköintihallia, kulkuoikeuksia, yhteispihaa, jätetiloja
sekä eräitä taloyhtiön yhteistiloja. Piha-alueesta on laadittu erillinen suunnitelma. Varsinainen piha sijaitsee korttelin sisäpihalla, autohallin päällä. Pihaa voivat käyttää korttelin kaikkien yhtiöiden asukkaat ja sen kunnossapidosta vastaa yhtiöitä edustava hoitokunta.

TONTTI:
Asunto Oy Espoon Bulevardi osaomistaa korttelin 58 tontista 1 määräosan.

AUTOPAIKAT:
Yhtiöllä on 43 osakkeina myytävää käyttöoikeusautopaikkaa yhteispihan alla autohallissa. Kaikilla autohallin autopaikoilla on kolmivaiheinen min. 8 A sähköauton latauspistevaraus. Kaksi (2) LE-autopaikka sijaitsee hallissa ja jää yhtiön hallinnoitavaksi. Lisäksi tontilla on 5 maanpäällistä, yhtiön liiketiloille varattua pysäköintipaikkaa, jotka on varustettu lämmitystolpin. Autohallista on sisäyhteys kumpaankin asuinrakennukseen.

LÄMMITYS JA LATTIAVIILENNYS:
Rakennus liitetään Fortum Oy:n kaukolämpöverkkoon ja kiinteistöjäähdytyspiiriin. Asuinhuoneiden lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpö- ja kiinteistöjäähdytysverkostoihin. Märkätilojen laattalattioissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Liiketiloissa on kaukolämpöverkostoon liitetyt vesikiertoiset patterit.

ILMANVAIHTO:
Kiinteistössä on keskitetty IV-konehuone, jossa lämmöntalteenotto ja tuloilmanviilennys. Ylimmän kerroksen asuntojen ilmanvaihto on toteutettu huoneistokohtaisilla ilmanvaihtokoneilla, jotka sijaitsevat IV-konehuoneessa. Myös huoneistokohtaiset IV-koneet ovat varustettu lämmön talteenotolla. Ilmanvaihdon kuluttama sähkö veloitetaan kiinteistöltä. Ylimmän kerroksen asunnoissa ja liiketiloissa on puhallinkonvektorit, jotka ovat yhdistetty kiinteistöjäähdytyksen piiriin.

RAKENNUSAUTOMAATIO:
Asunnon huonesäätölaitteet liitetään kiinteistön rakennusautomaatiojärjestelmään. Huonesäätölaitteiden avulla asunnon ilmanvaihdon tehoa voidaan ohjata kolmiportaisesti (poissa/kotona + tehostus). Tehostustila on ajastettu 60 minuuttiin, minkä jälkeen ilmanvaihto palautuu kotona-tilaan automaattisesti. Huonesäätölaitteiden avulla asunnon lämpötilan tavoitearvoa voidaan poikkeuttaa huonekohtaisesti. Yhtiö kuuluu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ympärivuorokautiseen etävalvontaan, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa teknisten järjestelmien toiminnasta. Hälytykset ja vikailmoitukset tulevat valvomoon, jossa asiantuntija analysoi ne ja tekee tarvittavat toimenpiteet. Valvomo raportoi järjestelmien toiminnasta säännöllisesti kiinteistön isännöitsijälle. Etäseuranta lisää järjestelmien toimintavarmuutta, ennaltaehkäisee ongelmia ja nopeuttaa korjaustoimenpiteitä.

SÄHKÖ, PUHELIN, TV ja TIETOLIIKENNE:
Rakennus liitetään Caruna Oy:n sähköverkkoon. Rakennus liitetään Elisa Oyj:n kaapelitelevisioverkkoon. Asunnot varustetaan yleiskaapeloinnilla (CAT 6e-perustason tietoverkko), joka mahdollistaa laajakaistaisen internetyhteyden. Asunto-osakeyhtiön nimiin tehdään kiinteistösopimus, jonka perusteella jokaisesta asunnosta on 50 Mbps nopeudella toimiva internetyhteys. Porrashuoneiden ulkoovilla on koodilukot ja asunnoissa ovipuhelimet. Asunnot varustetaan verkkotoimisin palovaroittimin määräysten mukaisesti.

PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS:
Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi.

HUONEISTOTIETOJÄRJESTELMÄ:
Yhtiön osakeluettelotiedot on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, jonka ylläpidosta ja palveluista vastaa Maanmittauslaitos. Huoneistotietojärjestelmään tehtävät omistajamerkinnät korvaavat paperiset osakekirjat. Turva-asiakirjojen säilyttäjä ilmoittaa rakentamisvaiheen aikaiset huoneistojen omistuksensiirrot Maanmittauslaitokselle samoin edellytyksin, kun se aikaisemmin luovutti osakekirjat ostajille tai pantinhaltijoille. Osakekirjan panttauksesta tehdään merkintä huoneistotietojärjestelmään turva-asiakirjojen säilyttäjän toimesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Ks. YJ 16§ koskee autohallipaikkoja, autotalleja, tai varastoja, yhtiöllä toissijainen lunastusoikeus., lunastusoikeus osakkailla Ks. YJ 16§ koskee autohallipaikkoja, autotalleja, tai varastoja, osakkailla ensisijainen lunastusoikeus.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 43, sähköpistokepaikkoja: 5, piha-autopaikkoja: 5, lisätietoa: 2 LE-paikkaa (LE-AP1 ja LE-AP8) pysäköintihallissa yhtiön hallinnassa. Liiketiloille varattu asiakaspysäköintiin tarkoitetut 5 paikkaa AP139-AP143.

Tehdyt remontit
Uusi yhtiö, valmistunut 29.6.2023.
Tulevat remontit
Perustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
10 403 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Espoon Bulevardi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Westendinpuiston koulu (n. 0.3 km), Toppelundin koulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: K-Market Sorsakivi (n. 0.55 km)
Lähipalvelut: Westendin kuntoportaat (n. 0.2 km), Westendin jalkapallokenttä (n. 0.24 km), Westendinpuiston leikkipaikka (n. 0.45 km), Toppelundin linnoitus (n. 0.45 km), Westendin ranta (n. 0.9 km)
Päiväkodit: Westendinpuiston pvk (n. 0.16 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (Westendintie) (n. 0.04 km)

Tiedustelut
Kristofer Öfverström 0400 44 8888, kristofer.ofverstrom@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Westend, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristofer Öfverström

Senior Broker, Kiinteistönvälittäjä - Fastighetsmäklare , LKV, AFM

Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.