Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 3h, avok, kph, s, vh, las. parveke

Maarukanrinne 6, Mikkola, Vantaa

Hinta

195 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

2006

Upea kolmen huoneen koti metsän vierellä nyt myynnissä! Keittiö ja oleskelutilat muodostavat avaran kokonaisuuden josta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Etelään suuntautuvalta parvekkeelta avautuvat valloittavat näkymät metsään. Päätyhuoneistoon tulvii valoa kolmesta ilmansuunnasta ja pohjaratkaisu on erinomainen. Koti on erittäin siististi pidetty ja makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan. Toimivan kylpyhuoneen kruunaa oma tunnelmallinen sauna ja kaapistot sekä vaatehuone tarjoavat kattavasti säilytystilaa. Suunnitelmallisesti hoidettu taloyhtiö on rakennettu v. 2006, ja sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä. OMA TONTTI! Yhtiön vehreä ja kodikas pihamaa rajautuu Maarukan metsään jossa voit marjastaa, sienestää tai muuten vain nauttia luonnosta. Hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys täydentävät kokonaisuuden. Otathan yhteyttä jos haluat tämän löydön omaksesi, ja sovitaan esittelystä. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Huom! Tuleva lakimuutos, jossa ensiasunnon ostajan varainsiirtoverovapaus poistuu 1.1.2024. Tämä tarkoittaa sitä, että vielä tämän loppuvuoden 2023 ensiasunnon ostajana et maksa varainsiirtoveroa. Vuoden alusta 2024 lähtien varainsiirtoverovelvollisuus koskee myös ensiasunnon ostajia. Vielä ehtii hyvin tehdä kaupat tämän vuoden puolella!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1357469
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, s, vh, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2006
Vapautuminen
1-2 kk tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Neliöhinta

2 932,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

352,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

352,45 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,20 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi, itä, etelä
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone, liesikupu/-tuuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, pyykkikaappi, sauna, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, lattialämmitys (sähkötoiminen)
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.3.2023 valtuutettiin hallitus kantamaan seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet jättää tarvittaessa kantamatta enintään kaksi hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella.

Yhtiöjärjestyksessä on määrätty kunnossapitovastuusta:
Asuntokohtaisen piha-alueen nurmikon ja istutusten sekä pihalle mahdollisesti asukkaan toimesta tehtävien rakenteiden (esim. laatoitus) hoitovastuu kuuluu
em. asunnolle. Piha-alueen siivous- ja puhtaanapito- yms. toimien järjestämisestä ja kustannuksista vastaa ko. huoneisto. Yhtiön asuinhuoneistojen tai osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennesuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu
vastuu kyseisen asuinhuoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Vantaan kaupungin tupakkalakia valvova viranomainen on määrännyt tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukaisen
tupakointikiellon Asunto Oy Vantaan Maarukanrinne 6 huoneistojen parvekkeille ja huoneistopihoille 12.1.2022. Päätös on voimassa toistaiseksi. Asunnon haltija vastaa siitä, että hänen huoneistossaan noudatetaan viranomaisen antamaa määräystä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kiinteistön korjausohjelmassa on kustannusarvio kustakin remontista. Kustannukset ovat suuntaa antavia arvioita. Tarkemmat kustannukset selviävät, kun hankkeista pyydetään tarjouksia.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 33, piha-autopaikkoja: 2, lisätietoa: Autopaikat isännöitsijän kautta

Tehdyt remontit
2012 Märkätilojen kuntokartoitus, Jätekatoksen maalaus, 2014 Salaojien pesu ja kuvaus, 2015 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö, 2020 A- ja B-talojen sisäänkäyntilipan korjaus, 2020 Piha: parkkipaikan vajoamien korjaus sekä 3 kaivonkannen korotus asfaltin pintaan, halkemien pikeäminen, 2021 Turvallisuustarkastuksen toimenpiteiden toteutus (palokatkojen korjaaminen yms), liukumäen kunnostus, kameravalvonta (vain kyltit), B-talon vuotavan terassilipan kunnostus, viemäreiden huuhtelu ja kuvaus, kattojen tarkastus ja aluskatteiden kunnon tarkistus ja korjaus (hallituksen toimesta), nurmikon kunnostaminen, 2021 Kuntoarvio: sis. rak.tekn ja lvis. Kuntoarvion pohjalta päivitetty PTS
Tulevat remontit
Yhtiön korjausohjelman mukaan mm. 2023 Alapohjan läpivientien tiivistäminen ja ns. halkaistujen suojaputkien asennus, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 2024 Energiatodistuksen uusiminen, 2024-2030 Lukituksen uusinta (toteutus) tarpeen vaatiessa, 2025 Hissin kuntoarvio, 2025-2026 Julkisivun elastisten saumojen uusiminen sis. myös sokkelit (toteutussuunnittelu), 2026 Maalaustöiden tarvekartoitus ja mahdollinen suunnittelu (toteutussuunnittelu), julkisivun elastisten saumojen uusiminen sis. myös sokkelit (toteutus), ulko- ja yleisten tilojen valaistuksen uusimistarpeen kartoitus, sadevesiviemärien uusintakuvaus, 2027 kattojen tarkastus, 2028 Märkätilojen kosteuskartoitus, kts. myös kiinteistön korjausohjelman lisätiedot sekä suunnitellut korjaukset 2030->
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
4 983 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vantaan Maarukanrinne 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Mikkolan koulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.75 km)
Päiväkodit: Saturnuksen päiväkoti (n. 0.7 km)
Liikenneyhteydet
Bussi 735, 731 (n. 0.2 km)

Tiedustelut
Sanna Ramolli, myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, p. 050 3020803, sanna.ramolli@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Mikkola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Ramolli

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.