Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus | Kangasalan Kodit Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, s, parveke

Taivaltajankatu 10, Atala, Tampere

Hinta

129 000 €

Koko

48 m²

Vuosi

1991

Luhtitalon ylimmän kerroksen kaksio Atalan ytimessä! Tämä viihtyisä 48-neliöinen kaksio sijaitsee Atalan Taivaltajankadulla. Asunnon olohuone ja vuonna 2012 remontoitu keittiö muodostavat modernin yhtenäisen tilan, johon valoa tulee talon molemmilta puolilta. Olohuoneesta on kulku lännen suuntaiselle parvekkeelle, josta pääset ihailemaan auringonlaskua ympäri vuoden. Makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja eteisessä sitä on vielä lisää. Tämän lisäksi asunnolle kuuluu iso lämmin varasto rakennuksen alemmassa kerroksessa. Kylpyhuone on toimiva ja asunnossa on oma sauna. Tämä asunto sopii hyvin yhdelle tai kahdelle asukkaalle ja onkin esimerkiksi erinomainen ensiasunto ja palvelee myös hyvin isommasta pienempään asuntoon vaihtavia. Asunto Oy Atalan Luhtaniitty on vuonna 1991 valmistunut yhtiö, joka koostuu yhdestä luhtitalosta ja kahdesta rivitalosta, joissa on yhteensä 19 asuntoa. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Myytävän asunnon hoitovastike on 205,20 €/kk. Sijainti Atalan keskiössä mahdollista liikkumisen vaikka ilman omaa autoa mutta asunnolle kuuluu myös automaattisesti yksi autopaikka. Lähimpään kauppaan on kävellen matkaa 700 m, bussipysäkille 300 m ja uimarannalle 1,2 km.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1358408
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, s, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1991
Vapautuminen
1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan aikaisemmin

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

2 687,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

205,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

205,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: vesimaksuannekko 15 €/kk, tasaus kerran vuodessa omalla mittarilla

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
ulkopuolinen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet (keittiö spotit)
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu kokonaan runkoineen ja koneineen sekä poistettu eteisen ja olohuoneen väliset seinät vuonna 2012. Asuinhuoneiden parkettilattiat uusittu 2012. Kylpyhuone on remontoitu edellisen omistajan toimesta 2000-luvun alkupuolella.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Tuulikaappi, jossa lattia laattaa (laatoitettu 2012), seinät maalattu. Eteisessä kiinteä liukuovikaapisto, lattia parkettia, seinät maalattua.
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, erillisuuni- ja taso (induktio), liesituuletin hormiin, kaapistot, kiinteät valaisimet. Ikkuna itään. Keittiö uusittu kokonaan vuonna 2012. Uusittu kaapistot runkoineen ja koneet ja lisäksi poistettu väliseinä olohuoneeseen. Lattia laattaa, seinät maalattua, välitilassa laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peili, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, sähkösauna. Lattialämmityskaapelit on asennettu mutta ei kytketty. Kylpyhuone remoitu 2000-luvulla. Suihkuseinä, korkea kaappi, peili, allas ja laatikosto uusittu 2016. Lattiat laattaa. Kph:n seinät laattaa, saunassa paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhtenäistä tilaa keittiön kanssa. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Ikkuna länteen. Lattia parkettia (uusittu 2012), seinät maalattua.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yksi makuuhuone, jossa kiinteä kaapisto. Lattia parkettia (2012), seinät maalattua.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, ulkovarasto (lämmin)
Kattomateriaalin kuvaus
Muovitettu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Huoneistoissa vesimittarit, tasauslaskut 30.11 tilanteessa. Väliaidat korjaavat asukkaat itse, yhtiö maksaa tarvikkeet, hallitukselle esitettävä suunnitelma. Lainaosuudet päivitetään kesä- ja joulukuussa. Huoneistoissa vesimittarit, tasauslaskut 30.11. tilanteessa. Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi autopaikka.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kunnossapitotarveselvityksessä olevat asiat eivät ole päätöksiä. Niiden toteutuksesta ja kustannuksista päättää yhtiökokous.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 21

Tehdyt remontit
1992 huoneistokohtaisen vedenmittausjärjestelmän asentaminen/uusiminen. 1997 ikkunapuitteiden tarkastus ja huoltokäsittely. 1999 jätekatoksen rakentaminen. 2001 ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. 2007 piha-alueen kunnostus. Pesu ja wc-tilojen kuntokartoitus (uusintakartoitus). Pesu ja wc-tilojen kunnostuksia kartoituksen mukaan. Vesikaton huolto- ja korjauskartoitus. 2008 ikkunoiden ja ovien huoltokäsittely. 2009 julkisivun puuosien maalaus. Vesikatteen korjauksia. 2010 ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. 2011-2012 A- ja B- talon pohjaviemärin korjaukset. 2012 pysäköinti- ja liityntäteiden asfaltointi. 2014 huoltoraportin mukaisia vesikattojen kunnostuksia. 2016 lämmönjakolaitteiden, patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, tasapainotus/suunnitteluvaihe, kattosiltojen asennus, vesikattojen kunnostuksia kartoitusraportin perusteella. 2017 väliaidat uusittu, lämmönjakolaitteiston ja patteri-ja linjasäätöventtiilien uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus. 2018 pesu- ja wc-tilojen kuntotarkastus, märkätilojen saneerauksia. 2019 Iv-kanavien puhdistus. 2020 lämpö-, viemäri- ja käyttövesiverkoston kuntotutkimus, sähköautojen latauskartoitus, sade- ja jätevesiviemärien tarkastuskaivojen muokkaus. 2022 kiertovesipumpun moottori uusittu, jätevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus. 2022-2023 käyttöveden sulku- ja linjaventtiilien uusiminen sekä kiertovesiverkoston tasapainotus. 2023 kattorakenteiden korjaukset, vesikaton huolto- ja korjauskartoitus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 huoneistojen märkätilojen ja vesikalusteiden kuntokartoitus. 2024 jätevesiviemäreiden tarkastuskuvaus, ulkoseinien korjaukset, julkisivun puuosien huoltomaalaus. 2024-2025 märkätilasaneerauksia kartoituksen mukaan. 2026 julkisivun puuosien huoltomaalaus. 2027 ikkunoiden, parveke- ja terassiovien uusiminen, viemäreiden huuhtelu ja kuvaus.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
7 180 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Atalan Luhtaniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Atalan koulu (kävellen) (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: K-Market Atala (kävellen 700 m) (n. 1.9 km)
Lähipalvelut: Halimasjärven uimaranta (n. 1.2 km)
Päiväkodit: Päiväkoti (n. 0.8 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköpistoke paikka yhtiöltä vuokrattu
Tiedustelut
Emilia Nikkilä, 044 3481 737, emilia.nikkila@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Atala, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus | Kangasalan Kodit Oy

Kiinteistömaailma Tampere Koilliskeskus | Kangasalan Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.