Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Muu

Puuskakuja 2, Jollas, Helsinki

Hinta

1 500 000 €
Tarjouskauppa

Koko

1 817

AINUTLAATUINEN LÄNSIRINNETONTTI e=0,6 ARVOALUEELLA HELSINGIN MERELLISESSÄ JOLLAKSESSA NYT MYYNNISSÄ! Harvinainen tilaisuus esim. rivitalorakentajalle meren läheisyydessä yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista, jossa uusi 7/2023 vahvistettu kaava mahdollistaa jopa 1090 k-m² rakennusoikeuden kyseiselle tontille! Asemakaavan AP-Asuinpientalojen korttelialue. Tällä upealla kulmatontilla näköala avautuu Sarvastonlahdelle päin, ja merenrantaan on vain n. 200 metriä. Länsirinnetontille paistaa käytännössä koko päivän aurinko, ja rakennettavien huoneistojen pihojen on mahdollista avautua halutun etelän ja lännen suuntaan. Avaralla kiinteistöllä sijaitsee tällä hetkellä v. 1955 valmistunut vanha asuinrakennus. Erinomainen sijainti päätien varrella takaa erinomaiset kulkuyhteydet ja Helsingin keskustaan on matkaa vain n. 12 kilometriä. Arvostettu Poikkilaakson ala-aste on aivan vieressä ja lähistöltä löytyvät myös mm. päiväkodit, upeat valaistut luontopolut, huvivenesatamat ja ravintolat. Huomaathan, että meillä on myynnissä myös viereinen naapuritontti osoitteessa Puuskakuja 1, samalla poikkeuksellisella tehokkaan rakentamisen kaavalla e=0,6, ja ostaessasi molemmat tontit, rakennusoikeutta on käytettävissä yhteensä jopa 2282 k-m², loistava mahdollisuus rakennuttajalle! Koko rakennusoikeuden hyödyntäminen edellyttää nykyisten rakennuksien purkamista. Pyydämme sopimaan kohteen esittelyistä/tontilla käymisistä etukäteen. Otathan yhteyttä jos innostuit, kerron mielelläni lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1359455
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Kohteen selite
6
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

1 500 000,00 €

Velaton lähtöhinta

1 500 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Muut maksut

Kiinteistövero

1 992,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus: Arvio n. 30000 kWh, n. 4000€/v
Nuohous 65 €/vuosi
Kiinteistövero: 1992,40 €/v. 2023 (HUOM, kiinteistövero tulee nousemaan ensi vuonna rakennusoikeuden noustua)
Vesimaksu: n. 450 €/v
Jätehuolto: n. 1560 €/v (240l astia, tyhjennys 1 krt/vko)
Tiemaksu: n. 148,17 €/v. 2023

Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 817 m²
Tehokkuusluku
0.6
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Nykyinen rakennusoikeus 1090,20 kem². Asemakaava (091-12709) voimaantulopäivä 31.7.2023.
Kaavoitustiedot
AP-Asuinpientalojen korttelialue. Rakennusten kattojen korot ja harjakorkeudet tulee sovittaa ympärillä olevien rakennusten korkeuksiin. Rakennusten enimmäiskorkeudet: 1-kerroksinen rakennus 5 m, 2-kerroksinen rakennus 8 m, talousrakennus ja autotalli 3 m. Kerrosalasta enintään 60 % saa rakentaa yhteen kerrokseen. Rakennuksen vähimmäisetäisyys tontin rajasta on oltava 4 m tai naapurin suostumuksella 2 m. Tontin rajan osalla, jossa viereisen tontin leveys on enintään 6 m, rakennuksen saa kuitenkin sijoittaa 2 m päähän rajasta. Rakennuksen vähimmäisetäisyys kadun tai virkistysalueen rajasta on 2 m. Alue tulee istuttaa ja/tai sillä oleva elinvoimainen puusto säilyttää. Tontilla oleva kaupunkikuvallisesti tai maisemallisesti merkittävä puusto tulee säilyttää ja uusia siten, että puuston maisemakuvallinen arvo säilyy. Asemakaava-alueen tonttien piha-alueet tulee säilyttää ilmeeltään yhtenäisenä eikä niitä saa jakaa osiin. Alueella rakentaessa syntyvää louhekiveä tulee ensisijaisesti käyttää tontilla esim. maastomuotoilussa tai kiveyksissä. Alueelle rakennettavat pengerrykset ja tukimuurit tulee sovittaa mahdollisimman huomaamattomasti maisemaan. Tontit saa aidata vain istutuksin. Rakentamatta jäävät tontin osat, joita ei käytetä kulkuteinä, leikki- ja oleskelualueina tai pysäköimiseen, tulee istuttaa ja niillä oleva elinvoimainen puusto säilyttää. Asuinrakennusten energiatehokkuuden tulee olla 20 % parempi kuin voimassa olevissa asetuksissa oleva vähimmäistaso. Tontilla tulee välttää vettä läpäisemättömiä pintamateriaaleja ja suosia hulevesiä pidättäviä rakenteita. Tonttien vihertehokkuuden tulee täyttää Helsingin viherkertoimen tavoiteluku. Leikkiin ja oleskeluun tarkoitetut piha-alueet tulee sijoittaa ja tarvittaessa suojata melulta siten, että niillä saavutetaan melutason ohjearvo päivällä ja yöllä. Puhuritien pohjoispuolisen VL-alueella sijaitsevan avo-ojan hulevesiviemäriyhteyden toiminta tulee turvata. Autopaikkojen määrät: Suurempi luvuista 1 ap/ 100 k-m2 tai 1 ap/asunto. Pyöräpaikkojen määrät: Vähintään 1 pp / 30 k-m2. Kerros- ja rivitaloissa sekä yhtiömuotoisissa pientaloissa pyöräpaikoista vähintään 75 % on oltava pihatasossa olevassa tai muuten hyvin saavutettavassa ulkoiluvälinevarastossa. Tällä asemakaava-alueella on korttelialueelle laadittava erillinen tonttijako.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Poikkilaakson ala-asteen koulu (n. 0.2 km)
Ruokakaupat: Jollaksentien Alepa (n. 1.4 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Puuskaniemi (n. 0.7 km)
Liikenneyhteydet
Bussi, liityntäyhteys metrolle (n. 0.05 km)

Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Kiinteistöllä on osuus yhteiseen vesialueeseen (91-412-876-2). Osuuden suuruus: 0,000300 / 0,093520.
Tiedustelut
Sanna Ramolli, myyntipäällikkö, LKV, Kiinteistömaailma Herttoniemi-Laajasalo, p. 0503020803, sanna.ramolli@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Ramolli

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.