Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Erillistalo | Oh + 2-3mh + k + ruokailutila + saunaosasto + 3 huonetta + autotalli

Päärynäpolku 5, Kavallinmäki, Espoo

Hinta

629 000 €

Koko

210 / 235,5 m²

Vuosi

1988

Tilava, yli 200 m2 talo rauhallisella sijainnilla Kavallinmäessä, aivan Kauniaisten rajalla. Reilujen neliöiden ansiosta talossa on miellyttävän ilmava ja ajaton tunnelma. Ympäröivä tasainen tontti ja 3-4 makuuhuonetta tekevät talosta sopivan monenlaisten perhekuntien tarpeisiin. Kodin yläkerrassa on suuret ja avarat tilat. Olohuoneen toisen päädyn voi helposti muuttaa vielä yhdeksi lisämakuuhuoneeksi. Yläkerran toisella puolella on tilava keittiö, joka on hiljattain kauttaaltaan uusittu klassisen kauniiksi laadukkain materiaalein. Keittiö yhdistyy ruokailutilaan, josta on käynti katetulle terassille. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuoneet. Alakerran kylpyhuone ja sauna on hiljattain remontoitu kauttaaltaan. Alakerrassa on yksi talon erikoisuuksista - vilpola, jossa on tunnelmallinen ulkotakka. Autoa varten on lämmin autotalli ja pysäköintitilaa etupihalla. Taloa ympäröivä tasainen puutarhatontti on jokaisen viherpeukalon unelma. Talo on asunto-osakeyhtiömuotoinen, joten varainsiirtovero on vain 2 %. A spacious family home for sale in Kavallinmäki. The house has over 200 m2 and has a light and airy atmosphere. Upstairs there is a big living room. Elegant white kitchen has been recently renovated to a classic look. Spacious dining room is right next to kitchen and has access to covered balcony. Two bedrooms upstairs. One additional bedroom can be easily divided from the living room. Downstairs there is a big room, which is currently used as a bedroom. Downstairs bathroom and sauna have been fully renovated. The house has a true hidden gem – an outdoor fireplace. Access from inside to one-car garage and space to park cars in front of the house.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1360137
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + 2-3mh + k + ruokailutila + saunaosasto + 3 huonetta + autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
210 m²
Kokonaispinta-ala
235,5 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

629 000,00 €

Velaton hinta

629 000,00 €

Neliöhinta

2 995,24 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Yhtiössä ei kerätä kuukausittaista vastiketta, sillä kumpikin talo vastaa itsenäisesti kaikista kustannuksista. Kiinteistövero ja muut, ns. yhteiset kulut jaetaan osakkaiden kesken. Sähkönkulutus noin 26000 kwh/vuosi, kiinteistövero noin 755 €/vuosi. Jätehuolto on toteutettu yhdessä Päärynäpolku 5a, 5b ja 4 kesken.
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
ulkopuolinen
Tehdyt remontit
2020 kylpyhuone ja saunan remontointi, sekä alakerran wc:n remontointi ja alakerran laminaattien asennus. 2020 sokkelin paikkaus ja maalaus, katon kulkusilta uusittu ja tehty muuta kunnostusta katolle. 2021 keittiöremontti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
2018 maalaus, parketin hionta, ulkoportaiden kunnostus, kaiteen rappaus, katon puhdistus ja rikkinäisten tiilien vaihto, salaojien huuhtelu ja kuvaus. 2020 kylpyhuone ja saunan remontointi, sekä alakerran wc:n remontointi ja alakerran laminaattien asennus. 2020 sokkelin paikkaus ja maalaus, katon kulkusilta uusittu ja tehty muuta kunnostusta katolle. 2021 keittiöremontti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lattialämmitys, patterit, ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili, puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja moderni 2021 uusittu Keittiömaailman keittiö. Modernit koneet ja kivitasot. Varustus: jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laattalattia
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran täysin laatoitettu kylpyhuone ja sauna on remontoitu tyylikkäästi 2020. Varustus: Kaksi sadesuihkua, lattialämmitys. Yläkerran täysin laatoitetussa kylpyhuoneessa on lattialämmitys, suihkuseinä, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto ja wc. Molemmat wc:t ovat täysin laatoitettuja ja molemmissa on lattialämmitys. Kolmas wc on yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä. Alakerran wc on tyylikkäästi remontoitu vuonna 2021.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja iso olohuone, johon on liitetty yksi makuuhuoneista
Lattiamateriaalit: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja alakerrassa on kaksi makuuhuonekäytössä olevaa huonetta, sekä treenihuone. Olohuoneeseen on aikoinaan yhdistetty yksi makuuhuoneista.
Lattiamateriaalit: Yläkerta parketti, alakerta laminaattilattia
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Päärynäpolku 5
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiössä ei kerätä kuukausittaista vastiketta, sillä kumpikin talo vastaa itsenäisesti kaikista kustannuksista. Kiinteistövero ja muut, ns. yhteiset kulut jaetaan osakkaiden kesken. Yhtiöllä ei ole kirjanpitoa eikä pankkitiliä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kumpikin osakas vastaa kaikista hallitsemansa rakennuksen ja maa-alueen hoidosta ja ylläpidosta.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2, piha-autopaikkoja: 4

Tulevat remontit
Kumpikin osakas vastaa kaikista hallitsemansa rakennuksen ja maa-alueen hoidosta ja ylläpidosta.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 449 m²
Tontin omistus
Oma
Palvelut
Koulut: Viherlaakso (n. 2.4 km)
Ruokakaupat: Alepa Viherlaakso (n. 1.5 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Grani (n. 2.3 km)
Päiväkodit: Viherlaakso (n. 2.0 km)
Liikenneyhteydet
Juna (Keran asema) (n. 1.4 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Talossa on lämmin autotalli, sekä tilaa pysäköidä autoja etupihalla. Kulku autotalliin sisäkautta helpottaa mukavasti arkea.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: pohjoinen, länsi, itä, etelä
Tiedustelut
Teemu Oukari puh.040 548 6681 tai teemu.oukari@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kavallinmäki, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Teemu Oukari

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.