Erillistalo | 5 h + k + s + 2xkph + 3xwc + vh + kh + var. + tekn. tila + kattoterassi

Lyökkiniemi 22, Westend, Espoo

Hinta

3 400 000 €

Koko

268 m²

Vuosi

2019

Matchbox-talo! Arkkitehtuurin arvo on käsin koskettavissa klassikoksi luodussa rakennuskompleksissa. Talo muodostuu päällekkäisistä eri suuntaisista suorakaiteen muotoisista kerroksista, suunnittelijoiden mielikuvissa kuin tulitikkulaatikoista. Talo on arkkitehtuurinen kokonaistaideteos yksityiskohtiaan myöten, niin ulkoa kuin sisältä. Rakennus- ja sisustustyön tinkimätön laatu kertoo kieltään rakennuttajan arvoista ja päämäärästä. Avanto Arkkitehdit Oy / Anu Puustinen ja Ville Hara valikoituivat arkkitehtuurikilpailun voittajiksi suunnittelemaan kahden erillistalon kokonaisuuden Westendin Lyökkiniemeen. Suunnittelijat ovat mm Löyly Helsingin tekijöitä. Rakennuspaikka metsäisine ilmeineen ja kallioisine muotoineen on inspiroinut suunnittelijoita. Julkisivujen muurimaisen pinnan muodostavat eläväpintaiset tiilet, jotka ovat saaneet värinsä tontin suurien honkien kaarnan sävyistä. Tontti on Lyökkiniemen korkeimpia kohtia, talosta aukeavat näkymät myös meren suuntaan. Rakennusten runko on paikalla valettua teräsbetonia, joka antaa ulokkeille kantavuuden. Lämmönlähteenä on maalämpö, jäähdytykseen käytetään maaviileää. Talon kerroksia yhdistää avoin, lasikatteinen tila, johon päivänvalo siivilöityy. Pehmeä luonnonvalo luo sisustuksen lämpimien puupintojen kanssa miellyttävän rauhallisen tunnelman. Talon kiintokalustus, kirjahyllyt, liukuovet, erityiskorkeat väliovet ja seinäpintojen paneloinnit ovat talon arkkitehtien ja sisustussuunnittelijana toimineen Poiat Office Oy:n sisustusarkkitehtien yhteistyönä suunnittelemia ja puusepäntyönä toteutettuja. Varaa esittelyaikasi erityiseen taloon ja tule kokemaan sen ainutlaatuinen olemus! Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1360376
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h + k + s + 2xkph + 3xwc + vh + kh + var. + tekn. tila + kattoterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
268 m²
Kokonaispinta-ala
268 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan kesällä 2024.

Hinta

Myyntihinta

3 400 000,00 €

Velaton hinta

3 400 000,00 €

Neliöhinta

12 686,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

379,99 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

379,99 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike laskennallinen, ei peritä kuukausittain, tyhteiset kulut jaetaan niiden syntyessä.
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö, sähkönkulutus 33,476.70 kwh/ vuosi, sähkön kustannus (vain uusiutuvat energialähteet) 3030.43 € / vuosi.
Sähkönkulutus: 3030.43 €/vuosi
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yläkerran terassilla Markiluxin tuulella automaattisesti sulkeutuva markiisi-järjestelmä ja infrapunalämmittimet.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Lattialämmityksen ja ja koneellisen ilmastoinnin lisäksi talossa on asennettuna Purmon konvektorijärjestelmä, joka pitää suuret ikkunapinnat talvella lämpimänä ja kesällä viileänä. Talossa on KNX taloautomaatiojärjestelmä. KNX järjestelmän avulla toimintoja automatisoitavissa, kuten valaistus ja verhot valo/lämpöantureilla. Talossa on avaimeton Schucon sormenjälkitunnisitimella varustettu lukitusjärjestelmä. Kiintokalusteet (keittiön- ja kylpyh. kalusteet, vaatekomerot yms) ja paneloidut rakennusosat ovat Avanto Arkkitehdit Oy / Anu Puustinen ja Poiat Office Oy / Timo Mikkonen taloa varten suunnittelemia sekä NollaNolla Oy / Mikko Kittilä toteuttamia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Talo on valmistunut vuonna 2019
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, jakelutapana vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Kodinhoitotilassa runsaasti kaapistoja, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Kodinhoitohuoneessa, aula- ja eteistiloissa sekä paikalla valetussa portaikossa valkosementin sävyinen mikrosementointi, ei listoituksia, saumaton liittyminen seinäpintoihin.
Rakennusmateriaali: Julkisivupinta on pääosin muurattua tiiltä. Osin puulaudoitusta ja tasoitettua, maalattua betonia. Ulkoseinien sisäkuori, kantavat ja jäykistävät väliseinät ja pilarit paikallavalettua teräsbetonia. Välipohja ja yläpohja ontelolaattarakenteiset. Alapohjalaatta sekä pintalaatat paikalla valettuja.
Keittiön kuvaus
Tammiset keittiökalusteet tiloihin suunnitellut ja puusepäntyönä toteutetut. Työpöytätasot ABL kivikomposiittitasoja. Kodinkoneet Miele: integroidut jääkaappi ja pakastin, erillisuuni ja mikroaaltouuni kaapistoon upotettuina, kaasu/induktioliesi, tasoon upotettu liesituuletin, viinikaappi, integroitu astianpesukone. Kiinteä valaistus.
Lattiamateriaalit: Valkosementin sävyinen mikrosementointi, ei listoituksia, saumaton liittyminen seinäpintoihin.
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaikkien saniteettitilojen kalusteet tiloihin suunnitellut ja puusepäntyönä toteutetut. Kylpyhuone yläkerta: Tapwell vesikalusteet. Yläkerran erillinen wc: seinään asennettu wc istuin ja Tapwellin vesikalusteet. Kylpyhuone alakerta: Tapwellin vesikalusteet. Alakerran erillinen wc: seinään asennettu wc istuin ja Tapwellin vesikalusteet. Sauna: lauteet ja seinät tervaleppää, kiuas Tulikiven laavukivikiuas. Kodinhoitohuone: Kiinteät kaapit, Mielen pesutorni, kuivauskaappi.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Avotakka, tulipesä lasitettu. Lämmöneristetty teräsrunko ja teräspeltiverhous. Varustettu moottoroidulla savupellillä. Näkyvät metalliosat tehdasmaalattu mustiksi palonkestävillä maaleilla.
Lattiamateriaalit: Valkosementin sävyinen mikrosementointi, ei listoituksia, saumaton liittyminen seinäpintoihin.
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät kaapistot
Lattiamateriaalit: Kokolattiamatot ylemmässä kerroksessa, mikrosementointi alemmassa kerroksessa.
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Osakkeenomistajat vastaavat niistä rakennus, korjaus-, perusparannus- ja kunnossapitokustannuksista, jotka kohdistuvat osakkeiden perusteella hallittavan asunnon sijaintirakennukseen ja hallinta-alueeseen ja hallinta-alueella oleviin mahdollisiin muihin rakennelmiin. Asunto A ja Asunto B ovat jakaneet puoliksi kustannukset kiinteistöverosta (n.2500€/talo/2024), kiinteistöjen vakuutuksista, jätehuollosta, sekä yhtiön hallinta-alueella sijaitsevan sisääntulotien aurauksesta aiheutuneet kustannukset. Nämä em kustannukset muodostavat laskennallisen vastikkeen (n.380€/kk).
Asuntoihin A ja B liittyvät hallinta-alueet sekä yhtiön välittömään hallintaan jäävät hallinta-alueet on merkitty yhtiöjärjestyksen liitteenä olevaan erilliseen karttaliitteeseen.


Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia päätettyjä kustannuksia.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Tilava autotalli.

Tehdyt remontit
Yhtiön hallinta-alueella olevan puuaidan maalaus 2023.
Tulevat remontit
Ei tiedossa olevia korjauksia.
Energialuokka
B (2013)
Tontin koko
1 816 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Espoon Lyökkiniemi 22

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Westendinpuiston koulu (n. 0.75 km), Toppelundin koulu (n. 1.5 km), Vindängens skola (n. 1.3 km)
Ruokakaupat: Alepa Westend (n. 1.0 km)
Lähipalvelut: Tapiolan keksusta: Ainoa, Stockman ym. (n. 1.6 km), Westendin uimaranta (n. 1.5 km), Ulkokuntosali Westendin kulmakenttä (n. 0.25 km)
Päiväkodit: Westends daghem (n. 0.5 km), Westendinpuiston päiväkoti (n. 0.75 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit (n. 0.15 km)
Tapiolan metroasema (n. 1.5 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Talossa on kahden auton talli, jossa ilmanvaihto, öljyn- ja hiekanerotuslattiakaivo sekä kaksi Enston pikalaturia sähköautoille.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: pohjoinen, länsi, itä, etelä
Tiedustelut
MAX HANHIKE, LKV, puh ja whatsapp: 0503764433, sp: max.hanhike@km.fi, HANNIMARIA HAARAMÄKI, LKV, puh ja Whatsapp: 050-522 0254, sp: hannimaria.haaramaki@km.fi, Kiinteistömaailma KK-Neliöt Oy LKV

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Westend, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Max Hanhike

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.