Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori | Sydänkoti Real Estate Punavuori Oy

Kerrostalo | 2h, avok, et, kph

Korkeavuorenkatu 39, Kaartinkaupunki, Helsinki

Hinta

475 000 €

Koko

55 m²

Vuosi

1927

Tämän kaksion läpitalon oleva pohjaratkaisu on erinomainen! Olohuone ja avokeittiö muodostavat viihtyisän yhtenäisen tilan, jonka ikkunoista voi ihailla kaunista Korkeavuorenkatua ja Erottajan pelastusasemaa. Makuuhuone on rauhallisen sisäpihan puolella kattonäkymin. Huoneisto on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2012, jolloin pohjaratkaisua on muutettu. Huoneistoon on asennettu laadukas Scavolinin keittiö ja kaapistot, sekä lattiaksi asennettu yhtenäinen tumma tammiparketti. Makuuhuoneeseen rakennetussa kaapistossa on runsaasti säilytystilaa sekä paikka myös pyykinpesukoneelle. Arkkitehti Gunnar Taucherin suunnittelema lähes 100 vuotias uusklassismia edustava asuintalo on kaunis ja tunnelmallinen. Taloyhtiötä on hoidettu hyvin ja remontit tehty ajallaan, mm. viemärit 2012, julkisivut 2011, hissit 2009, käyttövesijohdot 2003. Taloyhtiön viihtyisät saunatilat ja siisti pesutupa ovat kellarikerroksessa, jonne pääsee esteettömästi suoraan hissillä. Sijainti Kaartinkaupungissa on erittäin haluttu ja keskeinen. Korkeavuorenkadun viehättävät putiikit, kahvilat ja ravintolat avautuvat heti kotiovelta ja Esplanadin puisto on korttelin päässä. Keskustan monipuoliset palvelut ja merenranta ovat ympärillä. Olisiko tämä unelmiesi koti? Ota nopeasti yhteyttä ja tule tutustumaan tähän upeaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1361550
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, et, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
1927
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

473 814,68 €

Velkaosuus

1 185,32 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Neliöhinta

8 636,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

313,50 € / kk

Pääomavastike

47,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

360,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

60,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneen ja eteisen kaapistot kuuluvat kauppaan. Myös kaikki muut huoneistossa olevat seinään kiinnitetyt Scavolini-kaapistot ja -hyllyköt voidaan sisällyttää kauppaan.
Kohteen lisätiedot
DNA kaapeli-TV
Tehdyt remontit
2012 Huoneistoremontti, jossa keittiö siirretty olohuoneeseen, kylpyhuone uusittu ja koko huoneistoon asennettu uusi parketti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, jakelutapana vesikiertoinen patterilämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä kaapistot.
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Laadukas saarekkeellinen Scavolini Tetrix-keittiö, jossa jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, liesituuletin, allas, hana ja valkoiset kvartsikivitasot. Kodinkoneet Miele.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa kaapistot, peili, allaskaluste altaineen ja hana, suihkuseinä ja sadesuihku. Lattialämmitys ja kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa Scavolini Tetrix kalusteina pöytä ja hyllyköt, jotka voidaan sisällyttää kauppaan.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Scavolini-kaapisto liukuovilla. Kaapiston sisällä paikka pyykinpesukoneelle ja pyykinpesukone.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Osakekirjoissa on merkintä, että rakennus sijaitsee vuokratontilla. Tontti on ostettu omaksi 12.5.2004 tehdyllä kauppakirjalla.
Yhtiöjärjestyksen ja AOYL:n määrämien asioiden lisäksi varsinaisessa yhtiökokouksessa 10.5.2023 mm:
- valtuutettiin hallitus päättämään enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen perimisestä taloudellisen tilanteen sitä vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.
- päätettiin kartuttaa lainalyhennysrahastoa pääomavastikkeiden ja lainaosuussuoritusten määrällä sekä tarvittaessa hankeosuuksien määrällä vuoden 2023 tilinpäätöksessä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Lainalimiitti 20 000 € (käytetty 20 000 € per 17.1.24). Päätettiin valtuuttaa hallitus päättämään enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen perimisestä taloudellisen tilanteen sitä vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa pääomavastikkeiden ja lainaosuussuoritusten määrällä sekä tarvittaessa hankeosuuksien määrällä vuoden 2023 tilinpäätöksessä.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 11, lisätietoa: Lämpötolppapaikkoja sisäpihalla jonotusperiaatteella ensisijaisesti talossa vakituisesti asuville.

Tehdyt remontit
2022 Taloyhtiön lukituksen uusiminen (iLoq). 2021 Lämpimän veden kiertovesipumppu uusittu. 2020 Sisäpihan ovien lakkaus sekä katutalon sisäpihan ulkoseinän paikkamaalaus. Ullakkohuoneistojen A31 ja B32 IV-huolto ja suodattimien vaihto. 2019 Keskuslämmityslaitteiston tiivisteiden korjaus / uusiminen. Ruostuneen tulpatun laippaliitoksen uusiminen. Pihaseinän liikuntasauman ja rappauksen korjaus. 2018 C- ja D-portaiden ilmastoinnin nuohous. Ullakkoasuntojen parvekkeiden vesikaton kaatojen parannus. Katon huolto ja korjaustoimet. 2015 Tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. 2014 Vesikaton maalaus. Pihamuurien kunnostus. 2013 Muurien koristepilarien asennus. Uusien lämpöpistokkeiden asennus koristepilareihin. 2012 Pystyviemäreiden pinnoitus. 2011 Kuntoarvio. Julkisivujen kunnostus ja maalaus. Pihasyöksytorvien saattolämmitys. Rakennusten huoltomaalaus. Piharakennuksen vesikaton kunnostus ja maalaus. Pystyviemäreiden kuntoarvio. 2010 Porraskäytävien maalaus. Pesulan rakentaminen. Saunan rakentaminen. Porttikäytävien ja piharakennuksen kadunpuoleisen julkisivun alaosan kunnostus ja maalaus. Rautaportin ja koneiston uusiminen. Pääovien ja asunto-ovien uusiminen. 2009-10 Ullakkoasuntojen rakentaminen. Katurakennuksen vesikaton uusiminen. 2009 Lämmönjakolaitteiden uusiminen. Pihapinnoitteen uusiminen. Pohjaviemäreiden uusiminen. A- ja B-portaan uudet hissit. 2006 Porrashuoneiden maalaussuunnitelma ja värimallit. Ovien koodilukkojen asennus. Poistoilmahormien kartoitus ja korvausilmaventtiilien asennus. 2005 Lukoston muutos Exec-sarjaan. 2002 Asbestikartoitus. 2003 Käyttövesijohtojen sekä huoneistojen viemärihajotusten uusiminen. 1992 Vesi- ja viemärijohtojen kuntotutkimus. 1991 Ikkunoiden uusiminen: katurakennus 62 ikkunaa, piharakennus 31 ikkunaa. 1986 Pääovien uusiminen rautaoviksi. Rakennusten julkisivujen rappausten uusiminen sekä tuuletusparvekkeiden peruskorjaus. 1981 Asunto-ovien uusiminen. 1973 Porttipuhelinjärjestelmän asentaminen. Huoneistojen sähkönousujen uusiminen.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: 2023: Porrashuoneiden käytävämattojen uusiminen. 2024: Porrashuoneiden pintojen huoltomaalaus. 2026: Piharakennuksen ja piipun kuntoarvion teettäminen. HUOM Kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys
kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 204 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Korkeavuorenkatu 39

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita kouluja mm. Normaalilyseo (n. 0.45 km)
Ruokakaupat: Kasarmitorin S-market (n. 0.28 km), Food market Herkku /Stockmann (n. 0.45 km)
Päiväkodit: Useita päiväkoteja mm. Pk Roba (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
HSL Bussit ja Ratikat (n. 0.2 km)

Tiedustelut
Karoliina Rossi, 0400991037, karoliina.rossi@km.fi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kaartinkaupunki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karoliina Rossi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori | Sydänkoti Real Estate Punavuori Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori | Sydänkoti Real Estate Punavuori Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.