Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Rivitalo | 1h, kk, ph, sauna

Magnus Enckellin kuja 9, Kilo, Espoo

Hinta

159 500 €

Koko

35 m²

Vuosi

1987

Tervetuloa Magnus Enckellin kujalle viihtymään! Tilava, saunallinen pääty-yksiö odottelee uutta omistajaa. Huoneistoon tulvii valoa kolmesta ilmansuunnasta. Olohuoneesta avautuu näkymä isojen ikkunoiden kautta omalle viihtyisälle piha-alueelle. Alkovissa on hyvä paikka sängylle ja näin "olohuoneeseen" jää runsaasti vapaata tilaa. Ikkunallisessa saunassa on ilo kylpeä ja tilavaan pesuhuoneeseen mahtuu hyvin pesukonekin. Kompakti keittiö on tehokas. Säilytystiloina on kaapistot ja kellarikomerot. Asunto Oy Magnus Enckellin kuja 9 on valmistunut 1987 omalle 6798 m2:n tontille. Taloyhtiössä on 11 pari-/rivitaloa, joissa on yhteensä 23 asuntoa. Puistomainen ja kesäisin vehreä pihapiiri. Magnus Enckelllin kuja 9 sijaitsee mainiolla paikalla, aurinkoisessa rinteessä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet kävelymatkan päässä. Ota yhteyttä! Sovitaan esittelykäynnistä paikan päälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1362475
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk, ph, sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1987
Vapautuminen
2-3 kk kaupanteosta tai sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 250,20 €

Velkaosuus

249,80 €

Velaton hinta

159 500,00 €

Neliöhinta

4 557,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

119,00 € / kk

Pääomavastike

24,85 € / kk

Erityisvastike

35,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

178,85 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikamaksut: kylmäpaikka 5€/kk, lämmin 15€/kk, yhtiön ulkopuoliselle 40€/kk. Hallitus on valtuutettu tarvittaessa perimään enintään kahden (2) kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet sekä tarkastamaan pääomavastiketta korkotason muuttuessa ja perimään tarvittaessa ylimääräisiä pääomavastikkeita.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet (keittiö ja saunaos.), sälekaihtimet (vanhat/vaihdettava), naulakko (peililiukuovikaapistossa), lämminvesivaraaja (saunassa), pyykinpesukone (keskustellaan)
Kohteen lisätiedot
Yhteisantenni
Rakennuksen tyyppi: rivitalo, kahden asunnon talot
Tehdyt remontit
Huoneisto on remontoitu edellisen omistajan aikana. Kylpyhuone on remontoitu 90-luvun lopulla ja piha on kunnostettu v. 2008.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Olohuoneen ikkunan poka on rikki.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: peililiukuovikaapisto, kaksi kaappia, maalatut seinät ja parkettilattia.
Rakennusmateriaali: Tiili, puu
Keittiön kuvaus
Puutasot, vaaleat kaapistot, jääkaappi/pakastelokero, sähköliesi, liesituuletin hormiin, astianpesukoneliitäntä
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuone: ikkuna, wc, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä. Ikkunallinen sauna: sähkökiuas ja lämminvesivaraaja, pesukoneesta keskustellaan erikseen.
Seinämateriaali: Saunan pesuhuone: laatoitetut seinät. Sauna: paneloidut seinät ja paneloitu katto.
Lattiamateriaali: laattalattiat
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, jossa paljon isoja ikkunoita ja käynti piha-alueelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
kaapistot, 2 kpl kellarikomeroita ja jaettu ulkokatos
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Osakkeenomistajat vastaavat itse hallitsemiinsa huoneistoihin kohdistuvista lämmitys-, vesi-, ja jätevesikustannuksista (YJ 5§). Yhtiökokous 7.3.2017: kylpyhuoneremonttien toteutustapa ja rahoitus: taloyhtiö maksaa osakkaan teettämästä kylpyhuoneremontista materiaalikustannukset vedeneristyksestä, lattialämmityksestä, ja pesuhuoneen sekä saunan sisäisistä käyttövesiputkista. Lisäksi taloyhtiö valitsee valvojan ja maksaa valvontakulut sekä kustantaa käyttöikänsä päässä (yli 20v) olevan lämminvesivaraajan uusinnan (materiaali). Em. taloyhtiön osuus maksetaan kuitenkin vain kerran huoneistoa kohden. Yhtiökokous 11.5.2023: päätettiin hyväksyä hallituksen esitys hoitotalouden tasapainottamisesta sekä sen rahoittamisesta muistion mukaisesti (LIITE). Päätettiin valtuuttaa hallitus edistämään ja selvittämään taloyhtiön pysäköintialueelle kevyempää (tolppavirta) kuin 11kW latausinfran latausmahdollisuutta. Päätettiin valtuuttaa hallitus edistämään taloyhtiön väliaitojen kunnostushanketta loppusyksylle 2023 tai alkukeväälle 2024.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 46, lisätietoa: Jokaisella osakkaalla on oikeus vuokrata vähintään yksi autopaikka/huoneisto (ks. yhtiöjärjestys §4).

Tehdyt remontit
Kylpyhuoneiden peruskorjaus 1995-1997, ulko-ovien ja ikkunoiden lakkaus -00, julkisivumaalaus -02, uudet postilaatikot -03, antenniverkko -04, sadevesijärjestelmän parannus -06-09, vedeneristukset E10, M23, kosteuskorjaukset E9, E10 -07, sadevesijärj. parannus -09, lukituksen ja vesikattojen uusinta -10, kuntoarvio -11, lisälämmöneristys yläpohjiin, vesijohtoverkoston paineenalennusventtiilin asentaminen -12, terassiovien vaihto -13, väliaitojen huoltomaalaus /uusiminen, julkisivujen huoltomaalaus, päätyvarastojen kunnostus ja huoltomaalaus, ikkunoiden alalasituslistojen vaihto -14, märkätilojen kosteuskartoitus, päävesimittari vaihdettu, ovikellojen uusiminen, salaojakaivojen korotusrenkaiden asennus ja kuntotutkimus -15, koko taloyhtiön kattava asbesti- ja haitta-ainekartoitus, salaojien korjaaminen, ulkoikkunapuitteiden huoltomaalaus, antennivahvistimen vaihto ja HD-kanavien lisäys, G-talon kellarin kunnostustöitä -16, kylpyhuoneremontteja tehty G13, G14, L21 ja L22, yhtiö osallistunut kustannuksiin, G-talon kellarin kunnostustöitä -17, välikattojen ilmastoinnin tehostus, kylpyhuoneremontteja tehty C6, D8, F11, K19 ja K20, yhtiö osallistunut kustannuksiin -18, kylpyhuoneremontteja tehty J17, yhtiö osallistunut kustannuksiin -20, B3 kylpyhuoneremontti tehty, yhtiö osallistunut kustannuksiin -21, kylpyhuoneremontti E 10, katoilla olevien viemäreiden tuuletusputkien liittymäkohdissa lisätty kiristysrengas välikatossa -22.
Tulevat remontit
2023 Väliaitojen kunnostus, piha-alueiden kunnostuksia, sähköautopaikkojen latausvalmiuskartoitus (11kw infra), IV-kanavien puhdistus ja säätö. 2024 PTS (pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmaa), remontoimattomien märkätilojen kartoitus. 2025 Ikkunoiden uusiminen. 2027 Ala-aidan kunnostus, viemärikaivojen kansien paikantaminen. Lisäksi tehdään vuosittain korjauksia käytettävissä olevan budjetin mukaan.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
6 798 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Magnus Enckellinkuja 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kilon koulu (n. 1.9 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 0.8 km), Ruoka Kärkkäinen (n. 3.6 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Sello (n. 3.0 km)
Päiväkodit: Kallionkujan päiväkoti (n. 0.55 km)
Liikenneyhteydet
Bussit ja juna (n. 0.5 km)

Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: länsi, etelä
Tiedustelut
Päivi Forsberg, LKV, LVV, p. 050 369 4488 tai paivi.forsberg@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kilo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Forsberg

LKV, LVV

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.