Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kerrostalo | 3-4h, kk, kph, s, erill. wc

Kaisaniemenkatu 3, Kluuvi, Helsinki

Hinta

845 000 €

Koko

117 m²

Vuosi

1924

Helsingin ydinkeskustassa, Vuorikadun ja Kaisaniemenkadun kulmassa sijaitsevassa v. 1924 valmistuneessa arvoyhtiössä tarjolla ainutlaatuinen 4. kerroksen 117 m2 erkkerillinen kulmahuoneisto, joka taipuu moneen. Tämä huoneisto tarjoaa erinomaisen aihion suunnitella koti juuri sellaiseksi kuin itse haluat! Tila on virallisesti toimisto, mutta rakennuslupa mahdollistaa tilan muuttamisen asunnoksi. Suuri olohuone, jonka jatkeena tällä hetkellä kylpyhuone ja oma sauna, ovat Kaisaniemenkadulle päin. Kaksi pienempää huonetta sen sijaan Vuorikadun puolella. Huoneistosta aukeaa siis upeat näkymät Kaisaniemenkadun molempiin suuntiin ja Vuorikadulle. Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3 -taloyhtiöstä on pidetty vuosien saatossa hyvää huolta ja korjauksia on tehty säännöllisesti. Yhtiön saamien vuokratulojen ansiosta hoitovastike on vain 1,70 €/m2/kk. Taloyhtiössä on toteutettu myös aiemmin vastaavia muutoshankkeita toimistosta asuinhuoneistoksi. Uuden kotisi sijainti ei tästä parane – keskustan monipuoliset palvelut, kulttuuririennot ja liikenneyhteydet kun avautuvat kirjaimellisesti omalta kotiovelta. Tervetuloa paikan päälle suunnittelemaan! Helpoiten teet sen varaamalla oman henkilökohtaisen esittelyaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362613
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, kk, kph, s, erill. wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
117 m²
Kokonaispinta-ala
117 m²
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
1924
Vapautuminen
Viimeistään 1 kk kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

716 378,76 €

Velkaosuus

128 621,24 €

Velaton hinta

845 000,00 €

Neliöhinta

7 222,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

198,90 € / kk

Pääomavastike

1 193,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 392,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista 10 Mb (Elisa)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lamelliverhot
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan toimisto. 13.4.2022 yhtiökokous on hyväksynyt osakkaan esityksen ja myöntänyt luvan hakea huoneistolle käyttötarkoituksen muutosta. Kaupungilta on saatu 7.6.2022 rakennuslupa käyttötarkoituksen muutoksesta toimistosta asunnoksi. Ostaja vastaa muutoksen valvontakuluista sekä kaikista muutoksesta aiheutuvista kuluista samoin kuin muutosten aiheuttamista vastuista ja yhtiön rakenteille kohdistuvista kuluista. Muutostyön tulee täyttää Rakennusvalvonnan asettamat ehdot. Tilaan pitää asentaa koneellinen tulo- ja poistoilmakone. Muutos yhtiöjärjestykseen toteutetaan, kun rakennusvalvonta on tehnyt hyväksytyn käyttöönotto- sekä lopputarkastuksen. Rakennustyö on aloitettava viimeistään 28.6.2025 ja loppuunsaatettava viimeistään 28.6.2027.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, keraaminen liesitaso, erillisuuni, kalusteisiin sijoitettu mikoraaltouuni, liesikupu, kivitasot, kaapistot ja kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, peili, allaskaappi, wc-istuin, sauna ja lattialämmitys. Erillisessä wcssä peili, allas, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu/tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöllä on hoitolainaa 280000 euroa (ei olla jyvittämässä). Yhtiökokous 2023 myönsi hallitukselle valtuudet tehdä energiatehokkuuden parantamisen urakka ja rahoittaa se nostamalla yhtiön silloisen hoitolainan määrää 100.000 eurolla. Yhtiökokous 2023 päätti kattoasenteisen ilmalämpöpumpun asentamisperiaatteet. Lisäksi päätettiin muuttaa yhtiöjärjestystä, ks. lisätiedot yhtiökokouksen tiedotteesta. Yhtiön hallinnassa liiketilat 1. krs. yht. 667 m2, kioski 7 m2, varastotila C-rappu 32 m2, muuntamo 5 m2, kellaritilat 622 m2. Kunnossapitovastuut, ks. yhtiöjärjestys 6§. Taloyhtiöllä on käytössä luottolimiittitili 50.000 euroa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Katso yhtiöjärjestyksen 4§, lunastusoikeus osakkailla Katso yhtiöjärjestyksen 6§
Tehdyt remontit
2022 Patteriventtiilien vaihto ja perussäätö, vesikaton maalaus, liiketila A:n käyttötarkoituksen muutos anniskeluravintolaksi, yhtiön omistamien liiketilojen ikkunapokien ja ovien sekä rapun ulko-ovien ja rautaporttien kunnostusmaalaus. 2021 Pohjaviemärien korjaus/uusiminen. Rappukäytävien kunnostus ja maalaus sekä vestibyylien entisöinti. 2020-2021 Sisäpihan kannen uusiminen ja roskahuoneen rakentaminen, irtaimistovarastojen rakentaminen yhtiön kellaritiloihin, kellarin ilmanvaihdon koneellistaminen irtaimistovarastossa sekä savunpoiston järjestäminen kellaritiloihin. 2020 Ullakkoasuntojen käyttöönotto, lämmönsiirtimien uusiminen toimilaitteineen, asuntojen ulko-ovien uusiminen, lukituksen uusiminen, liiketilojen A ja B takaosien kosteusvaurioiden korjaus ja kunnostus sisältäen liitetila B vessojen uusimisen, hissien uusiminen A, B ja C rappu, vesikaton uusiminen. 2019 Sisäpihan julkisivun maalaus, ikkunoiden vaihto ja tuuletusparvekkeiden uusiminen. 2017 Ullakkorakentamisen pääpiirustukset ja rakennuslupa viidelle huoneistolle, 208 huoneisto-m2 (517 k-m2). 2015 Sisäpihan julkisivun korjauksia. 2014 Kadun puoleisen julkisivun korjauksia, pihakannen kantavuuslaskelmat. 2013 Katutason liiketilojen iv- ja jäähdytyslaitesaneeraus. 2006 Putkisaneeraus, sähkösaneeraus. 2003 Vesikatto, hissit, ikkunat, huoneistojen ulko-ovet, lämmönjakokeskus, kadun puolen julkisivu, B-portaan hissi.
Tulevat remontit
2025 katujulkisivun ikkunat - uusimisen / kunnostamisen hankesuunittelu. 2026-2027 katujulkisivun ikkunat - uusiminen / kunnostaminen
Energialuokka
B (2007)
Tontin koko
1 029 m²
Tontin omistus
Oma

Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita suomen- ja ruotsinkielisiä alueella (n. 0.3 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket Kaisaniemi, Alepa, Lidl (n. 0.1 km)
Lähipalvelut: Kaikki ydinkeskustan palvelut (n. 0.1 km)
Päiväkodit: Useita suomen- ja ruotsinkielisiä alueella (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Metro, raitiovaunu, bussit, juna (n. 0.05 km)

Tiedustelut
Tea Skog-Mikkonen p. 040 538 1857 / tea.skog-mikkonen@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kluuvi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tea Skog-Mikkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, varatuomari

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.