Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, p

Tavintie 4, Halssila, Jyväskylä

Hinta

104 900 €

Koko

77 m²

Vuosi

1973

Toimivapohjainen kerrostalokoti linjasaneeratussa taloyhtiössä! Halssilan Tavintien varrella sijaitseva kauniisti remontoitu parvekkeellinen kolmio. Kattavasti saneeratun kerrostalon ensimmäisessä (ei maantasalla) kerroksessa oleva koti on remontoitu vuonna 2013. Koti on päätyhuoneisto joten seinänaapureita on vain yhdellä seinustalla. Huoneistoremontissa on uusittu laminaattilattia sekä seinäpintoja. Näiden lisäksi keittiö on uusittu kodinkoneita myöden. Saarekkeellisessa keittiössä on hyvin lasku- ja kaappitilaa. Kodin pohjaratkaisu on todella toimiva ja tilat ovat mukavan väljiä. Molempiin makuuhuoneisiin sopii hyvin parisänky ja kaappitilaa on reilusti. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitussa kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle. Omalla tontilla oleva taloyhtiö on valmistunut vuonna 1973. Yhtiö koostuu 41:sta asuinhuoneistosta ja on omalla tontillaan. Taloyhtiössä on tehty kattavasti saneerauksia, muun muassa ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu, julkisivut kunnostettu, vesikatot pinnoitettu sekä viimeisimpänä tehty perinteinen linjasaneeraus. Soita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi tähän kauniiseen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362762
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
myydään vuokrattuna

Hinta

Myyntihinta

68 773,98 €

Velkaosuus

36 126,02 €

Velaton hinta

104 900,00 €

Neliöhinta

1 362,34 €/m²

Vastike

Hoitovastike

334,95 € / kk

Pääomavastike

288,06 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

623,01 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Saunamaksu

13,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 18 €/kk, lämminvesimaksu 12,5 €/m3, kylmävesimaksu 7,0 €/m3
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
lasitettu
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista (Elisa Saunalahti 10/10M)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
Vuonna 2013 asennettu laminaatti, muovimatto jätetty alle. Samana vuonna remontoitu keittiö ja uusittu kodinkoneet. Kylpyhuone remontoitu perinteisen linjasaneerauksen yhteydessä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni- ja induktiotaso, kaapistot, liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetoitu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetoitu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokous valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa yhden ylimääräisen hoito- tai rahoitusvastikkeen. Hallituksella valtuudet muuttaa rahoitusvastikkeen suuruutta korkomuutosta vastaavaksi. YK 29.4.2019 päätti vesimaksujen maksuvelvollisuuden kuuluvan vastikeluonteisena maksuna osakkaalle eli kaikki vesimaksut taloyhtiölle maksaa osakkeenomistaja.
Yhtiöjärjestyksessä on as.oy -laista poikkeavia määräys koskien kunnossapitovastuuta §18: huoneistojen sisäiset sähköjohdot sulaketaulusta kiinteän verkon liitäntäpisteeseen (sähköjohdon päähän) saakka kuuluvat osakkeenomistajan vastattavavaksi. Huoneistoon jälkikäteen rakennettavista parvekelasituksista ja lämpöpumpuista vastaa osakkeenomistaja.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: PTS-ehdotuksessa on alustavia arvioita kustannuksista. Todelliset kustannukset voivat poiketa paljonkin arvioista riippuen lopullisesta toteutuksesta ja ja senhetkisestä hintatasosta.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 11, piha-autopaikkoja: 31, lisätietoa: Autotallit ovat osakkaiden kustannuksella rakennettu ja ylläpidetty, niitä ei voi myydä yhtiön ulkopuolisille.

Tehdyt remontit
Ikkunat ja asuntojen parvekeovet uusittu 1999, antenniverkoston kunnostus (ketju 800) 2002, lämmitysverkoston tasapainotus venttiilit uusimalla (Motiva 1) 2004, jätekatos rakennettu, 3-talon salaoja-, sokkeli- ja sadevesikunnostus 2007, Kuntokartoitus/putkiston kuntotutkimus 2008, porraskäytävien huoltomaalaus, julkisivun huoltomaalaus ja kunnostukset 2009, 1-talon salaoja-, sokkeli- ja sadevesikunnostus 2010, 2-talon salaoja-, sokkeli- ja sadevesikunnostus 2012, paikoitusalueen autolämmityksen sähkön ohjausten ja -valaistuksen uusinta, IV-hormiston puhdistus, kuntoarvio 2014, katteiden pinnoitus 2015, ikkunoiden ja parvekeovien toiminnallinen huolto ja säätö, sekä ikkunavesipeltien tiivistysten korjaus, talouskellarin kompressorin uusinta, käyttövesijohtojen, viemäreiden, huoneistojen märkätilojen ja sähköjärjestelmien hankesuunnittelu, tekninen suunnittelu ja urakkakilpailutus 2016-2017, viemärit uusittu (poisluk. talojen 1 & 3 runkoja jotka sukitettu) käyttövesijohdot ja vesikalusteet uusittu, uudet etäluettavat vesimittarit, ilmastointi puhdistus, mittaus ja säätö, saunaosaston ilmastointi uusittu LTO-laitteistoksi, oma sähköliittymä, pää- ja kiinteistökeskusten uusinta ja huoneistojen keskittäminen mittarikeskuksiin, huoneistojen kylpyhuoneisiin sähköinen mukavuuslattialämmitys, huoneistojen ryhmäkeskusten uusinta, sähkön pää-, nousu ja voimaryhmäjohtojen uusinta, yleisten tilojen ja pihavalaistuksen uusinta, liesien syöttökaapelien uusinta. Verkkovirtakäyttöinen palovaroitinjärjestelmä, puhelinjärjestelmä yleiskaapelointijärjestelmäksi, uusien talojakamoiden rakentaminen nousukaapelointeineen ja kotijakamoineen. Kaikkien kylpyhuoneiden peruskorjaus sähkö- ja LVI-töineen, E-rapun päädyn saunaosasto purettu ja tilalle tehty uudet C-rapun päädystä puretut huoneistokohtaiset varastokopit, C-rapun päätyyn rakennettu uusi pyörä/ulkoiluvälinevarasto, C-portaan kohdalla saunaosasto peruskorjattu, kuivaushuoneet saneerattu ja asennettu uudet kondenssikuivaimet, porras- ja kellarikäytävät huoltomaalattu 2018-2019. Talo 2 ilmastoinnin poistopuhaltimen uusinta, Elisan valokuitu 10/10M saunalahti Ethernet taloyhtiölaajakaista 2019, grillipaikan ja leikkialueen uudistaminen, lämpöjohtopumpun uusinta 2020. Rappukäytävien pääsisäänkäyntiovien (7 kpl) uusinta ja yhtiön kaikkien lukkojen uudelleen sarjoitus Abloy Easy avaimelle 2021, jätekatoksen huoltomaalaus ja pihakeinun uusinta 2022. Lämmönvaihtimien ja lämpokanaalin uusinta talojen 1 ja 2 välillä vuonna 2023.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraaville viidelle vuodelle (27.02.2024): julkisivujen kuntotutkimus minkä jälkeen julkisivujen kunnostus ja maalaus, lämpökanaalin uusinta talojen 2 ja 3 välillä, Viilurinteen kanssa yhteisen jätevesiviemärin saneeraus, ilmastoinnin poistopuhaltimien uusinta talo 1 ja 3. Patteriverkoston perussäätö, kuntoarvion päivitys. PTS:ssä vesikattojen kuntotarkastus 2023, julkisivujen kuntotutkimus 2023, salaojien puhdistus ja kuvaus 2023, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2029.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
7 437 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Järvisauma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Halssilan koulu (1-6 lk) (n. 1.3 km)
Ruokakaupat: Seppälän palvelut (n. 1.5 km)
Päiväkodit: Aittorinteen päiväkoti (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Linja-auto (n. 0.4 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Tallipaikka

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Halssila, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Visa Suojanen

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.