Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + lasitettu parveke

Matinkatu 24, Matinkylä, Espoo

Hinta

215 000 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

1974

Fiksupohjainen kaksio huippusijainnilla Matinkylässä! Putkiremontoidun talon kahdeksannen kerroksen päätyasunnon suurista ikkunoista avautuvat suojaisat näkymät itään ja länteen. Kodin pohja on aidosti järkevä, sillä tilavan makuuhuoneen lisäksi olohuoneeseen on ovi ja isoon keittiöön mahtuu kaksikin kokkia. Asunnossa on myös hyvin kaappitilaa. Olohuoneesta on käynti lasitetulle länsiparvekkeelle, josta avautuvat näkymät kauas. Tilavassa makuuhuoneessa on reilut säilytystilat kaapistoissa. Remontoitu kylpyhuone on hyvässä kunnossa ja siellä on paikka myös pesukoneelle. Asunnon sijainti on mitä parhain. Kävelymatkan päässä ovat sekä Matinkylän merenrannat viihtyisine rantakahviloineen että Iso Omenan palvelut, metro ja bussit. Läheltä löytyy merenrannan ja Rantaraitin lisäksi myös Matinkylän urheilupuisto. Jos kuljet mieluummin autolla, Länsiväylälle ja Kehä II:lle hurauttaa muutamassa minuutissa. A one-bedroom apartment with excellent location and functional layout in Matinkylä! Spacious living room is a true eye-catcher and opens up to west. Kitchen has plenty of cabinet and countertop space and big bedroom has plenty of storage space in the cabinets. Modern bathroom is in good condition and has space for a washing machine. Location could not be better. Matinkylä public beach with cafes and Iso Omena shopping center, metro and buses are within walking distance. Also, Matinkylä sports park is near. If you prefer to drive, Länsiväylä and Kehä II are only a couple minutes away. Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Esteetön kulku Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu kimppakämpäksi Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1362855
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Kerrokset
8/9
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

195 212,57 €

Velkaosuus

19 787,43 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Neliöhinta

3 613,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

208,25 € / kk

Pääomavastike

211,82 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

420,07 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

35,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 euroa/hlö/kk. Tasoitus oman mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Parketin hionta ja lakkaus 2024
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Toimiva keittiö, jossa on runsaasti tasotilaa, integroitu jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone (2021).
Lattiamateriaalit: Laattalattia
Kylpyhuoneen kuvaus
Putkiremontin yhteydessä remontoitu täysin laatoitettu kylpyhuone. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa on hyvin kaappitilaa
Lattiamateriaalit: Parkettilattia.
Säilytystilojen kuvaus
Eteisen ja makuuhuoneen kaapit, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiökokous on valtuuttanut yhtiön ottamaan lainaa hissiremonttia varten 400 000 euroa ja hakenut myös ARA:lta tukea remonttia varten. Lainaosuutta ei ole jyvitetty, mutta se on suuruusluokkaa 4064 euroa. Muista ei kustannusarviota.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 72

Tehdyt remontit
2000 korttelipihan perusparannus (osa I), raitisilmaventtiilien asennus huoneistoikkunoihin, 2001 korttelipihan perusparannus (osa II), ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, savunpoistoikkunoiden asennus porrashuoneisiin, 2002 korttelipihan perusparannus (osa III), 2003 sähköisen huoltokirjan hankkiminen, 2004 parvekelippojen vedenpoiston uusiminen syöksytorvin, Home-PNA Laajakaistayhteyden hankkiminen, 2008 kampaamoliiketilan vesivaurioiden kunnostus, energiatodistuksen laatiminen, 2009 CD-talon eteläpäädyn paikkakorjaus, C- ja D-porrashuoneiden sekä CD-kellarien peruskunnostus, AB- ja CD-talojen saunaosastojen peruskorjaus 4 kpl, B-päädyn liiketilan lattian kunnostus, kampaamoliiketilan wc-tilan kunnostus, AB- ja CD-talojen kylmäkellareiden kompressorien uusiminen, AB- ja CD-talojen pohjaviemärien kunnostus sukittamalla, pihaviemärien kunnostus sujuttamalla, CD-talon pystyviemärien sukitus ja osin uusiminen, CD-talon vesijohtojen uusiminen, AB- ja CD-talojen päävesijohtojen ja -vesimittarien uusiminen, ilmanvaihtokojeiden hankkiminen saunaosastoihin, 2009-2010 huoneistokohtaisten vesimittarien hankkiminen, 2010: A- ja B-porrashuoneiden sekä AB-kellarin peruskunnostus, AB-talon vesijohtojen uusiminen, AB-talon pystyviemärien sukitus ja osin uusiminen, 2011 tontin puiden kaato ja uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö , Soneran valokuituyhteys, 2012 metalliaidan rakentaminen CD-talon ympärille, 2013 leikkialueen huoltokunnostus, vesikatteiden huoltokunnostus ja kattokaivojen uusiminen, pelastussuunnitelman uusiminen, 10 vuoden energiatodistuksen laatiminen (vanhan lain mukainen), 2014 AB-talon lämmönvaihtimen uusiminen, automaattisen ilmanpoistajan asennus AB-talon lämmitysverkkoon, 2015: AB-talon liikejulkisivun metalliosien maalaus, kameravalvonnan asennus yleisiin tiloihin, 2016 julkisivujen peittävä korjaus (lämmöneristys + rappaus) , ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (puu-alumiini), savunpoistoikkunoiden asennus porrashuoneisiin, porrashuoneiden ja kellaritilojen ulko-ovien uusiminen, liiketilojen ikkunoiden kunnostus, parvekkeiden peruskorjaus, parvekkeiden takaseinien kunnostus, näkyvien sokkelipintojen peruskorjaus, vesikatteiden uusiminen, 2017 asfaltointia, kaukovalvonnan uusiminen (Ouman), CD-talon lämmönvaihtimen uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, poistoilmaventtiilien uusiminen, 2018: LTO asentaminen, ilmanvaihtojärjestelmien säätö, lämmitysverkoston perussäätö ja patteriventtiilien uusiminen, pelastussuunnitelman uusiminen, 2019 salaojat liittyvine rakenteineen, kävelykansi ja portaat Matinkadulle uusittu lämmityksellä, 2021: IV säätö + kattokanavien muutokset, tuloilma suodatimet, lukoston uusinta, vesimittareiden huoneistonäytöt, 2023 väestönsuojatilojen kunnostus, hissiremontti Tarkempi listaus toteutuneista remonteista löytyy erillisestä liitteestä: Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023 – 2030.
Tulevat remontit
Julkisivujen sauma- ja vesipeltikorjauksia betoni ja metalliprofiili osissa julkisivua, molemmat talot. Valmis kevät 2024. Kunnossapitotarvesuunnitelman mukaan seuraaviin kunnostuksiin on syytä varautua: 2023-2027 kylmiöiden käyttötarkoituksen muutos, leikkipaikkatarkastus, liiketilojen kunnostus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, vesimittarien uusinta/kunnostus, sähköpääkeskusten peruskunnostus nousujohtoineen 2kpl, märkätilojen kunnon seuranta Pro kuivaus raportin mukaan. 2027-2030 jäte- sade ja salaojaveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu, väestönsuojan tarkastus, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, energiatodistuksen uusiminen.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
4 261 m²
Tontin omistus
Oma

As. Oy Matinkatu 24 ja 28

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tiistilän koulu (n. 0.5 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.1 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Punatulkku (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.1 km)
Metroasema (n. 0.4 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Teemu Oukari

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.