Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, vh, parveke

Valpurintie 14, Meilahti, Helsinki

Hinta

628 000 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

1941

Viidennen kerroksen läpitalon huoneisto yhdessä Meilahden arvostetuimmista taloyhtiöistä! Tämä koti hurmaa välittömästi avaruudellaan ja valoisuudellaan. Korkea huonekorkeus lisää tilantuntua ja tekee kodista ilmavan. Huoneisto on remontoitu perusteellisesti vuonna 2013 ja pidetty erinomaisessa kunnossa. Pohjaratkaisu on muunnettavissa ja kolmas makuuhuone on mahdollista lisätä. Kaunis sisääntulo toivottaa vieraat tervetulleiksi. Olohuone yhdistettynä ruokailutilaan on kodin sydän, ja siellä sijaitseva takka luo tunnelmaa arjen iltoihin. Olohuoneesta avautuvat upeat näkymät Mannerheimintien yli aina Keskuspuistoon asti. Päämakuuhuoneesta on kulku länsiparvekkeelle, josta viihtyisät näkymät avaralle ja puistomaiselle korttelipihalle. Toinen makuuhuone sijaitsee kätevästi huoneiston toisessa päässä, tarjoten yksityisyyttä asumiseen. Erillinen keittiö on varustettu integroiduilla kodinkoneilla ja työskentelytilaa on sopivasti. Kodinhoitotila pesukoneliitännällä on liukuovikaappien takana, mikä tekee arjesta sujuvaa ja käytännöllistä. Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja isännöity. Lisäksi taloyhtiö on velaton ja putkiremontti on tehty vuonna 2000. Lähialueen palvelut ovat käden ulottuvilla. Alepa sijaitsee lähes vieressäsi ja laajemman valikoiman tarjoava K-Supermarket on kävelymatkan päässä. Mannerheimintien bussit ja raitiovaunut tarjoavat vaivattoman liikkumisen. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja, myös ruotsinkielisiä. Ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, sillä Meilahdenpuisto, Seurasaari ja Keskuspuisto tarjoavat upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Tervetuloa yleisesittelyymme tai varaa oma aikasi yksityisesittelyyn! Avainsanat: Palvelut lähellä Ei huolta putkista Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:45 - 10:30
Esittelijänä Lilian Wardi
p. +358 50 311 2261

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1363004
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
1941
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

628 000,00 €

Velaton hinta

628 000,00 €

Neliöhinta

7 177,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

414,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

414,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 1.7.2024 alkaen 18 €/hlö/kk. Hoito- ja rahoitusvastikkeen perusteena on yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittujen vastikeindeksien osoittama suhde. Tämän huoneiston vastikeindeksi on 109. Hallituksella valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
ulkopuolinen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vaatehuoneen säilytysjärjestelmät
Kohteen lisätiedot
Huonekorkeutta n. 285 cm
Tehdyt remontit
Aikaisemman osakkaan tekemä muutostyö 19.12.2013: koko asunnon pintojen (seinät, katto, lattiat) remontoiminen/uudistaminen, asunnon pohja muuttuu hieman, joitain oviaukkoja suurennetaan, muutama oviaukko suljetaan ja tehdään uusia, kylpyhuone remontoidaan, keittiö ja varusteet uusitaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä vaatehuone säilytysjärjestelmineen. Kodinhoitotila pesukoneliitännällä eteisen yhteydessä kätevästi liukuovikaappien takana.
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kääntyvät suihkuseinät, wc-istuin, lavuaari, allaskaappi, peili, pyyhekuivain
Seinämateriaali: Mikrosementti
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Takka (ei varaava). Myyjältä saadun tiedon mukaan takka on toimiva, mutta ei ole ollut käytössä. Takan toimintokunto on tarkistettava ennen käyttöönottoa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Liukuovikaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vintti- ja kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiön maksuvalmius on ollut erinomainen viimeisimmässä tilinpäätöksessä vuonna 2023.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 14 vrk. Kts. yhtiöjärjestys 7 §.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 6, lisätietoa: Autopaikat jonotuksen mukaan

Tehdyt remontit
2022: peltikaton kunnostus (pesu, perushuolto, maalaus ja lumiesteiden lisäys), vaurioituneiden parvekepinnoitteiden uusinta, porraskäytävän maalirikkojen korjaus, pääoven huolto, suojalistojen ja tukikaiteiden lisäys, parvekkeiden kiinteiden ikkunoiden tikkien tarkistus ja tarvittaessa vaihto 2023, portaikon ja kellarin pihan puoleisen seinän osamaalaus, toisen tukikaiteen asennus portaikkoon, 2021: puutarhakalusteiden alla olevan tiiliverhouksen korjaus, 2020-2022: hormissa havaittujen vikojen korjaus, 2020: vaurioituneiden parvekepinnoitteiden uusinta, 2019: katon kuntotarkastus ja paikkakorjaukset, vaurioituneiden parvekepinnoitteiden uusinta, hormien kuntotarkastus ja vikojen korjaus, ikkunoiden lukituksen säätö, pihan pohjoispään salaojitus ja vesieristeen kiinnitys, työtilojen pihan puoleisen lattian kosteusvaurion korjaus ja lattiapinnoitteen uusinta, 2018: vaurioituneiden parvekepinnoitteiden uusinta, 2017-2018: yläpihan rappujen kunnostus, grillin muuraus ja muurikiviaidan korjaus, 2017: ikkunoiden tiivistys, 2016: hissikorin kunnostus, 2015: kaukolämpölaitteisto uusittu ja pattereiden termostaatit vaihdettu, 2014: iLoq-lukitusjärjestelmän asentaminen, pihan puoleisen lattiapinnoitteen vaihto, 2012: katon kuntotarkastus: vesikourujen, harjatikkaiden ja lumiesteiden uusinta, vintin ikkunoiden tiivistäminen, 2011: katon paikkakorjaukset, 2009: porrashuoneen maalaus, ulko-oven vaihto, valaisimien lisäys ja uusinta, 2008: julkisivun uusintamaalaus, parvekelaattojen uusinta, pinnoitus sekä parvekeovien vaihto, 2007: hissin koneiston peruskorjaus ja hissikorin kunnostus, 2002: alapihan eteläpään (Valpurintien puoleinen) salaojitus takapihan ulko-oveen asti, 2000: vesi- ja viemäriputket (putket vaihdettu ja kylpyhuoneet uusittu), 1997: huoneistojen patteriventtiilit asennettu, 1994: kaikki sähköjohdot uusittu asuntojen sähkötauluihin asti, 1993: kaukolämpölaitteisto asennettu, 1991: julkisivun uusintamaalaus, 1990: ikkunoiden uusinta.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028. 2024: pihaportaiden siirto, parvekkeiden ikkunakittikorjaukset, vesikaton kartoitus sekä takuukorjauksien teettäminen havaittujen puutteiden osalta. 2024-2029: sähköautonlatauspisteet. 2026: vesikaton uusimisarvio, vesikaton uusiminen suunnittelu ja toteutus.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
962,5 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Mannerheimintie 142

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Helsingin Rudolf Steiner -koulu (n. 0.25 km), Meilahden ala-aste (n. 0.27 km), Meilahden yläaste (n. 0.45 km), Zacharias Topeliusskolan (ruotsinkielinen) (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.19 km), K-Supermarket (n. 0.53 km), S-Market (n. 0.65 km)
Lähipalvelut: Keskuspuisto (n. 0.3 km), Meilahden liikuntakeskus (n. 0.85 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Taikamaa (n. 0.15 km), Päiväkoti The ICEC (n. 0.65 km), Päiväkoti Muksulaakso (n. 0.72 km), Daghemmet Tölö (ruotsinkielinen) (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Mannerheimintien bussit ja raitiovaunut (n. 0.13 km)

Tiedustelut
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi | Sampo Tallqvist 0400 42 62 89 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Meilahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.