Rivitalo | 4h, k, kph, s, wcx2, allas / takkaosasto, patio

Routakatu 18, Haihara, Tampere

Hinta

518 000 €

Koko

204,5 m²

Vuosi

1978

Nyt on tarjolla kodiksi sellainen asunto, joita ei ihan joka päivä tule vastaan. 2-kerroksinen päätyasunto kaukolämpöyhtiössä ja vastike kaikkineen on vain 2,54 euroa/m². Asuntoon on 2018 tehty aikalailla täydellinen laadukas remontti. Remontin yhteydessä uusittu kaikki pinnat, pesutilat sekä keittiö. Jopa autotallin pinnat hohtavat uutuuttaan. Yläkerrassa huikean kokoinen olohuone isoine ikkunoineen. Olohuoneen jatkeena tilava ruokailuhuone, josta käynti takapihan suojaiselle, lasitetulle eteläterassille. Keittiössä kaikki koneet ja kalusto ihan huippua, kivitasoineen ja saarekkeineen. Yläkerrassa lisäksi wc ja 2 makuuhuonetta, joista toisesta käynti suoraan etelän suuntaiselle katetulle terassille. Sisääntulo alakerrassa on avara ja jakaa hienosti kaikki alakerran tilat samasta paikasta. Alhaalla on wc, makuuhuone, tilava kodinhoitohuone reilulla kaappitilalla sekä kotona viihtyvälle, aktiiviselle perheelle uima-allas- ja saunaosasto. Allasosastolla modernit ja tyylikkäät pinnat sekä takkatila yhteisiä hetkiä varten. Allas on sen verran pitkä, että uiminenkin onnistuu hienosti. Kylpyhuone harmonisen kiven värinen kahdella sadesuihkulla ja saunan puolella sekä normaali- että infrapunasauna. Autosi lepää lämpimässä tallissa mukavasti pakkasyöt. Taloyhtiö on hienosti hoidettu ja remontteja on tehty mittavasti. Sijainti rauhallinen aivan Kaukajärven vieressä ja kulkuyhteydet joka suuntaan ovat nopeat.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 09:00 - 09:30
Esittelijänä Linda Aholaita
p. +35850 543 6003

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1363249
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, wcx2, allas / takkaosasto, patio
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
204,5 m²
Kokonaispinta-ala
204,5 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Esimerkiksi 2 kk kaupan tekemisestä

Hinta

Myyntihinta

518 000,00 €

Velaton hinta

518 000,00 €

Neliöhinta

2 533,01 €/m²

Vastike

Hoitovastike

520,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

520,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Yleisantenni
Tehdyt remontit
2018-2019 asunnon kokonaisvaltainen pintojen saneeraus.
(2020 uima-allas laitteisto uusittiin täysin).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoisin patterein. Alakerran allasosastolla on vesikiertoinen lattialämmitys. Myös altaan veden lämmitys ( n. 23 astetta ) sisältyy vastikkeeseen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Moderni kylmiö Side by side, erillisuuni- ja taso,, induktioliesi, kiertoilmauuni (pyrolyysiuuni), liesituuletin hormiin, integroitu astianpesukone ja mikro, saareke, kivitasot, televisio, kaapistot (Hahle-ovet), upea kasettikatto, vekkikaihtimet.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa erillinen wc, alakerrassa erillinen wc, uima-allasosastolla takka, saunaosastolla suihkux2, perinteinen sähkökiuas ja infrapunasauna. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä, kaapistot, vesipiste, kuivauskaappi ja kuivauspatteri.
Seinämateriaali: pääosin laattaa
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
olohuoneen ja mahtavan kokoisen ruokahuoneen valoa tuovat isot ikkuna ja käynti etelän suuntaisen takapihan lasiterassille.
Lattiamateriaalit: Parketti (Timberwise)
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Liukuovikaapistoja (Inaria)
Lattiamateriaalit: Parketti (Timberwise)
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, ulkovarasto ja autotalli
Kattotyypin kuvaus
Loiva harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiön rasitteena asunto nro 1 pihan alittava Tampereen kaupungin viemärijohto.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 3, lisätietoa: Huoneistoon kuuluu lämmin autotalli.

Tehdyt remontit
Kate uusittu 1992, lämmönvaihtimet uusittu 1995, savupiiput uusittu harjakorkeuden yläpuolelta, huippuimurit uusittu 1996, olohuoneiden isot ikkunat uusittu, as 2 ja 3 asunnon ja varaston välinen puinen seinäke vaihdettu lasiseksi (as 1 mukaiseksi) 2000, patteriventtiilit uusittu, lämmityksen automaatio ja moottoriventtiili uusittu, kiertovesipumput uusittu 2004, kattokuvut uusittu 2007, patioiden valokatteet uusittu 2008, tallien ovet uusittu, etelänpuoleiset otsalaudat uusittu, puuverhoilu osin uusittu ja maalattu 2009, katto uusittu ja yläpohja lisäeristetty, piippujen ulkokuoren pellitykset ja hatut asennettu, juurikartiot ja alipainetuulettimet asennettu, kattoluukut suurennettu, ikkunakupolien kehykset korotettu 2010, yläpohjan ilmanvaihtoa parannettu 2011, asuntojen välisten seinäkkeiden sadevesipellit uusittu 2012 lämmönvaihtimen moottoriventtiili sekä koko säätöjärjestelmä (Ouman säädin ja anturit) uusittu 2013, lämmitysjärjestelmän paisuntasäiliö uusittu, huoneistojen välinen lämmöntasaus suoritettu 2014, julkisivun puoleiset kulkuväylät laatoitettu, rakennettu routaeristykset ja sadevesiviemärit, uusittu pihavalot 2015, rakennuksen itäpäädyn rikkoutuneet tiilet uusittu 2016, huoneistojen pääulko-ovet ja lukot uusittu, etupihan syöksytorvet vaihdettu metallisiin, etupihan käytävälipan valot muutettu upotetuiksi LED-valoiksi, takapihan ulko-ovet uusittu (mh ja rt), patioiden valokatteet poistettu ja tilalle asennettu lasit (PK-Lasi Oy), takapihan värilliset muotolasit vaihdettu paneli- ja lasitiiliseiniksi huoneistojen väleistä ja päädyistä 2019, asunto 2 asennettiin terassilasikatto muovikatteen tilalle samalla vaihdettiin puiset ruoteet osin alumiiniseksi (omakustannus) + Ouman-säädin, joka hoitaa taloyhtiön lämmityksen siirrettiin as1 terassitilasta talon idän puoleiseen päätyyn räystäslinjan alapuolelle 2020. Bio-jätteen keräyksestä tehtiin yhteissopimus naapuritaloyhtiön kanssa. As2 ja 3 ikkunat vaihdettiin Skaala ikkunat (omakustannus). Pihapuolelle asuntojen väliaidat 2021. v2022 Ouman-säätimen ulkoanturin sadekatos. Yhtiössä suoritettiin Suomen Vesiturva Oy:n toimesta viemärikuvaus. Kuvaus tehtiin as3 viemäreistä koska ne ovat kauimpana Tampereen Veden pääviemäristä, todettiin, että viemärit muovia ja hyvässä kunnossa eikä mitään taipumia. Sukitus todettiin turhaksi. Automaatio Center tarkisti lämmönjakohuoneen toiminnan ja vaihtoi lämmityksen säätöventtiiliin ja käyttöveden kierron takaiskuventtiiliin. Samalla tarkistettiin Ouman säätöventtiilin toimivuus. v2023 Katolle tehtiin Kattotutka Oy.n toimesta kattotarkastus, jolloin katto todettiin kauttaaltaan hyväksi, seuraava kattokuntotutkimusn10v kuluttua. Yhteisösäännöt/Yhtiöjärjestys muutettiin ja nykyaikaistettiin, hyväksytty 31.07.2023. As Oy Routarinne kirjattiin MML:n Huoneistotietorekisteriin.
Tulevat remontit
5 vuoden sisällä: roskakatos, ikkunaremontti, talon paneelijulkisivujen uusinta ja nurkkaliitosten tiivistäminen, ilmastointi, riittävä ilman saanti, lämmönjakohuoneen porras-syöksyn katoksen kallistuksen ja katon uusiminen, lämmönjakohuoneen seinien vesivuotojen korjaus, pesubetoni seinien korjauspaikkaus, valurautaisten lattiakaivojen ns. sukitus ja jos mahdollista uima-altaiden kupariputkien sukitus.
Energialuokka
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Tontin koko
1 667 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-Oy Routarinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kaukajärvi (n. 1.5 km)
Ruokakaupat: Kaukajärven liikekeskus (n. 1.0 km)
Päiväkodit: Kaukajärvi (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
TKL (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Tallipaikka, pihapaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: pohjoinen, etelä
Tiedustelut
Timo Talvilaine 050 543 7369 tai Linda Aholaita 050 543 6003

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Haihara, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Linda Aholaita

myyntineuvottelija, KiLAT, VuT

Kiinteistömaailma Lempäälä Ideapark | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Lempäälä Ideapark | Tammelantorin Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.