Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 2h, kk, kph, vh, p

Kivalterintie 22, Oulunkylä, Helsinki

Hinta

179 000 €

Koko

50 m²

Vuosi

1955

Tervetuloa vehreään Oulunkylään! Uusia asukkaita etsii kunnostusta kaipaava 3./4. kerroksen kaksio. Tämän kodin pohja on erinomainen - keittokomero on olohuoneen välittömässä läheisyydessä ja tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu hyvin vaikka työpiste. Makuuhuoneen yhteydessä on parveke. Asunnon isoista ikkunoista suorastaan tulvii valoa. Säilytystilaa löydät asunnon kaapistojen ja vaatehuoneen lisäksi kellarikomerosta. Asunto Oy Helsingin Uusi Pajamäki on valmistunut vuonna 1955 ja edustaa selkeälinjaisuudellaan tyypillistä aikakautensa tuotosta. Yhtiöstä on pidetty vuosien varrella hyvää huolta ja korjauksia on tehty säännöllisesti, mm. putkiremontti vuonna 2006 ja kattoremontti 2017. Seuraavana hankkeena tullaan toteuttamaan poistoilman lämmöntalteenottolaitteiston ja aurinkovoimalan hankinnat. Oulunkylä on alueena puistomainen ja kehittyvä. Lähistöltä löydät kaikki peruspalvelut, ulkoilumaastot, koulut ja päiväkodit. Raide-Jokerin kyytiin hyppäät hetkessä ja Oulunkylän juna-asemakin löytyy kävelymatkan päästä. Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1363534
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kph, vh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

167 879,11 €

Velkaosuus

11 120,89 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

3 580,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,00 € / kk

Pääomavastike

135,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

385,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

33,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Huoneistolle tullaan jyvittämään arviolta noin 3.515,63 € yhtiövelkaosuus poistoilman lämmöntalteenottolaitteiston ja aurinkovoimalan hankinnasta. Ostaja ottaa em. velkaosuuden vastatakseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: luode
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa, irtovalaisimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Toimeksiantaja on saanut huoneiston testamenttilahjoituksena, joten huoneiston tai sen varusteiden kunto ei ole tiedossa. Ostajaa kehotetaan tutustumaan kaupan kohteeseen paikan päällä huolella ennen ostopäätöksen tekoa. Huoneisto myydään remonttikuntoisena, eikä toimeksiantaja vastaa koneiden ja laitteiden toimivuudesta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Sähköliesi, liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitilassa laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään yksi ylimääräinen hoitovastike. Taloyhtiössä tupakointikielto yleisissä tiloissa, piha-alueilla ja huoneistoparvekkeilla. Tupakointi sallittu tupakointipaikalla. Helsingin kaupunki on vuonna 2022 ostanut yhtiön vuokratontista 500 m2 suuruisen määräalan uudiskohderakentamista varten. Yhtiöllä on luotollinen tili, jossa limiittiä 450.000 € (ks. isännöitsijäntodistuksen kohta Lisätietoja yhtiöstä / 28.6.2023 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen päätöksiä).
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.6.2023 päätettiin poistoilman lämmöntalteenottolaitteiston ja aurinkovoimalan hankinnasta, johon hallitukselle myönnettiin 450.000 € lainavaltuutus. Hankkeeseen voi hakea ARA:lta energia-avustusta. Urakan valmistumisen jälkeen laina muutetaan pääomalainaksi ja jyvitetään osakkaille.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 11, piha-autopaikkoja: 44

Tehdyt remontit
2023 Lukituksen uusiminen (iLOQ). 2022 Antenniverkon uusinta tähti 1000 -verkoksi. 2021 Lämmönjakohuoneen kuivatuskorjaus, uusien autopaikkojen rakentaminen varustettuna hybridi- ja sähköautojen latausmahdollisuudella, pihasaneeraus (sisältäen salaojien uusinnan, sokkeleiden vedeneristyksen, kattovesille rakennetun sadevesiviemäröinnin ja pelastusteiden rakentamisen), vesikattojen maalaus. 2017 Vesikattojen uusinta. 2014 Rakennusten päätyrappausten uusinta eristeineen. 2012 Vesikaton ja yläpohjan välisen ullakkotilan tuuletuksen parantaminen. 2011 Rakennusten yläpohjien lisäeristys. 2010 Porrashuoneiden maalaus ja akustiikkalevyjen asentaminen jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä, ulko-ovien uusinta jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä, huoneistojen lämpövuotokorjaukset. 2009-2010 Jälkiasennushissien rakentaminen. 2008 Bauer-vedenkäsittelylaitteiden asennus käyttövesiverkkoon. 2007 Keskusdigisovittimen hankinta, kattoturvatuotteiden asennus ja vaakakourujen pinnoitus. 2006 Talopesulan ja saunaosaston peruskorjaus. 2005-2006 Ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi poistoilmajärjestelmäksi, vesijohtojen ja viemäreiden uusinta ja kylpyhuoneiden peruskorjaus. 2005 Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekeseinien lisäeristys, antenniverkon digitalisointi. 2004 Antenniverkon uusinta. 2003 Molempien talojen Mestarintien puoleisten päätyjen rappaus- ja maalauskorjaukset. 2002 Sähköisen runkoverkon uusinta. 2000 Jätekatoksen rakentaminen. 1998-1999 Porrashuoneiden yläikkunat uusittu. 1998 Kaukolämpölaitteet ja pihojen asfaltointi uusittu. 1996 Parvekkeet ja julkisivut kunnostettu. Ks. tarkempi listaus tehdyistä korjauksista tilinpäätöksestä 2022.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2028: 2023 Poistoilmalämpöpumppujärjestelmän toteutus, jossa mukana aurinkopaneelit, autotallien mittarointi ja palovaroittimet, kaukolämpölaitteiden uusinta, ikkunoiden sekä parvekeovien huolto ja tiivistys. 2023-2024 Julkisivujen valkoisten sokkelipintojen sekä parvekepieliseinien korjaus, parvekkeiden betonisten kaiderakenteiden yläpinnoissa havaittujen pinnoitevaurioiden korjaaminen (parvekelasittamattomissa asunnoissa). 2025-2028 Ei tiedossa kunnossapitotoimenpiteitä.
Energialuokka
F (2018)
Tontin koko
10 716 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
121 730 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2070

Asunto Oy Helsingin Uusi Pajamäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Oulunkylän ala-aste (n. 0.4 km)
Ruokakaupat: K-Market Pikkupekka, S-Market Oulunkylä alk. (n. 0.5 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Oulunkylä (n. 0.1 km)
Liikenneyhteydet
Raidejokeri, Oulunkylän juna-asema, bussiyhteydet alk. (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Tanja Rajala, suurasiakaspäälliikkö, LKV, MMM, 040 867 3902 / tanja.rajala@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Oulunkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Rajala

MMM, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.