Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, vh, kph, las.parveke

Trumpettitie 6, Kannelmäki, Helsinki

Hinta

223 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1978

Viihtyisä koti hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä. Tässä kodissa on toimiva pohjaratkaisu. Keittiö yhdistyy avoimena olohuoneeseen tehden oleskelutilasta avaran ja tilaa on myös isommallekin ruokapöydälle. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Toisella puolen asuntoa sijaitsevat makuuhuoneet, kylpyhuone ja reilunkokoinen vaatehuone. Kannelmäessä on erinomainen palvelutarjonta. Lähiruokakaupat, kirjasto, kioski, päiväkodit, koulut, kauppakeskus Kaari sekä Kanneltalo - kaikki sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Liikenneyhteydet ovat myös loistavat. Junalla pääsee nopeasti keskustaan sekä lentoasemalle. Kaunis luonto ympärillä sekä ihan mielettömän ihana leikki- ja ulkoilupuisto. Taloyhtiö suorastaan loistaa uutuuttaan, sillä taloyhtiössä on toteutettu piha- ja julkisivuremontti. Remontti sisälsi mm. salaojien uusimiset, uusien huoltorakennuksien rakentamisen, julkisivun betonikorjauksen ja maalauksen, elementtisaumojen uusimisen, parvekkeiden betonikorjaukset, kaiteiden uusimisen ja seinämien rakentamisen, ikkunoiden, parvekeovien ja ulko-ovien uusimisen. Lisäksi kaikkiin taloyhtiön rappuihin on jälkiasennettu asukashissit. Tervetuloa esittelyyn tai varaa itsellesi oma esittelyaika! Avainsanat: Esteetön kulku Palvelut lähellä Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 10:15 - 10:45
Esittelijänä Mervi Hämäläinen
p. +358 50 361 5959

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1363846
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, vh, kph, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
3-4 kk kaupanteosta/sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

223 000,00 €

Velaton hinta

223 000,00 €

Neliöhinta

2 993,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

365,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

365,05 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Saunamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu ja laajakaista sisältyvät hoitovastikkeeseen.
Pesutupamaksu 11€/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
sisään vedetty
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista DNA Welho 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekkeen ja huoneiston sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
2017 Keittiöremontti kaluste- ja sähkötöineen. Parketin asennus ja uudet lattialistat olohuoneeseen, eteiseen sekä keittiöön ja väliseinän purku.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Tilava vaatehuone
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin filtterillä, astianpesukone, kaapistot, kaunis kivitaso. Paljon laskutilaa.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitilassa lasi
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, suihkuverho, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Parketti.
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Varsinainen yhtiökokous 31.5.2022 päätti kieltää Tupakkalain 78 §:n nojalla tupakoinnin yhtiön hallitsemissa yhteisissä ulkotiloissa rakennusten sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä siten, että savun kulkeutumisen estämiseksi kieltoalue määrättiin 5
metrin etäisyydelle rakennuksista ja käyttöpihoista sekä päätettiin hakea Helsingin kaupungilta tupakkalain 79 §:n mukaisen tupakointikiellon määräämistä yhtiön omistamien rakennusten kaikille huoneistoparvekkeille ja käyttöpihoille
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 97, lisätietoa: Jaetaan jonotusperiaatteella

Tehdyt remontit
2023 alapohjien tarkastus ja toimenpide-ehdotukset, vesikatteiden tarkastus. 2021 lämmönjakolaitteiston uusinta. 2020 peruskuntoarvio ja PTS-ehdotus. 2019 ilmanvaihtourakka, joka sisälsi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen, IV-järjestelmän säätö- ja mittaustyöt sekä IV-koneiden uusinnan. 2018 märkätilojen kuntoarviot, yhdysparvekkeiden alle lisävalaistuksena LED-valot. 2016-2017 lukkojen uusinta ILOQ-järjestelmään, porrashuoneiden maalausta ja lattiapinnotteiden uusinta sekä valaistuksen uusinta liiketunnistimilla toimiviksi. Jälkiasennushissien rakentaminen, julkisivu- ja pihaurakan toteutus, parvekkeiden peruskorjaus, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekkeiden lasitus, porrashuoneiden ulko-ovien uusinta, vanhojen talousrakennusten purku ja uusien rakentaminen (4 kpl). 2015-2016 toteutussuunnitelmien laadinta hankesuunnitelman pohjalta. 2015 julkisivu- ja pihaurakan sekä hissien rakentamisen hankesuunnitelma. 2014 selvitystöiden aloitus julkisivu- ja pihaurakan toteuttamiseksi, patteriverkoston tasapainotus, patteriventtiilien ja termostaattien uusinta. 2012-2013 porrashuoneen maalauskunnostus. 2012 lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen ja kunnostamisen suunnitelmien laadinta, porrashuoneen kattojen ääneneristyslevyjen uusiminen, parkkipaikan sadevesikaivojen ostittainen uusiminen ja pumppaamon rakentaminen sekä parkkipaikan asfaltoinnin uusiminen osittain. 2011 julkisivujen ruostuneiden terästen betonikorjaukset tarveharkinnan mukaan, parkkipaikan kaivojen ympäristöjen korjaus asfalttien osalta ja parkkialueen paikkauksia. 2010 rakennusten alapohjien viemäreiden kiinnitysten tarkastus ja kunnostus, saunatilojen (3 isoa saunaa ja yksi pieni) saneeraus. 2009 ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö, lintuverkkojen asentaminen katon rajoihin tarveharkinnan mukaan. 2008 poistoilmavaihtokoneiden huolto, lämmönjakohuoneen paisuntasäiliön uusinta, rakennusten alapohjien pohjavesipumppujen uusiminen, parkkialueen paikkojen uudelleen sijoittelun suunnittelu ja poikkeusluvan hakemine. 2005 kylpyhuoneiden peruskorjaus. 2002 liittyminen kaapeliverkkoon. 2001 vesikattojen peruskorjaus. 2000 julkisivujen peruskorjaus. 1999 lämpökeskus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet 2024-2027: 2024 alapohjien ja vesikatteiden kuntokatselmukseen perustuvat korjaustyöt. 2025 putkistojen kuntotutkimus. 2027 kylpyhuoneiden kuntoarvion päivitys.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
14 265,7 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
74 175,82 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto-oy Trumpettitie 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: mm. Kannelmäen peruskoulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Alepa ja K-Market (n. 0.5 km)
Lähipalvelut: Kanneltalon kirjasto (n. 0.5 km), Kauppakeskus Kaari (n. 1.2 km), Leikki- ja urheilupuisto ihan vieressä (n. 0.1 km)
Päiväkodit: uusi Päiväkoti Soittaja (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
Kannelmäen juna-asema (n. 0.5 km)
Bussit 40, 42, 52, 56 (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Mervi Hämäläinen p. 050 361 5959, mervi.hamalainen@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kannelmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mervi Hämäläinen

Myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.