Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Rivitalo | 3h, k, kph, s, erill. wc, vh, lasitettu terassi, ulkovarasto

Kotikaivontie 4, Tapaninkylä, Helsinki

Hinta

250 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

1978

Tervetuloa kotiin! Uusia asukkaita odottaa yksitasoinen rivitaloasunto suositulla pientaloalueella Tapaninkylässä. Tästä kodista löytyy kaikki ne elementit, joita asumisessa arvostat. Makuuhuoneet ovat toisiinsa nähden sopusuhtaisen kokoiset, ja niiden välissä on tilava vaatehuone molempien huoneiden käyttöön. Olohuoneen yhteydessä oleva avokeittiö mahdollistaa seurustelun ruoanlaiton lomassa perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Alun perin tässä kodissa on ollut kolme makuuhuonetta ja edelleen se optio on olemassa, mikäli lisähuoneelle on tarvetta. Omassa saunassa pääset nauttimaan löylyistä ja suojaisa takapiha lasitetulla terassilla tulee varmasti olemaan yksi lempipaikkoistasi tässä kodissa. Täällä pääset nauttimaan oman pihan laittamisesta. Asunnon erillinen varastotila löytyy aivan ulko-oven vierestä samoin kuin autokatospaikkakin. Palvelut, hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä loistavat ulkoilu- ja pyöräilyreitit ovat kaikki lähellä. Seuraavana isompana hankkeena taloyhtiö on valmistautumassa LVIS-urakkaan, jonka on tarkoitus alkaa keväällä. Arvioidut kustannukset hoitolainasta sekä LVIS-saneerauksesta enimmäisbudjetin mukaisesti laskettuna ovat tälle huoneistolle arviolta noin 52.919,28 €. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364159
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, erill. wc, vh, lasitettu terassi, ulkovarasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1978
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

250 000,00 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Neliöhinta

3 424,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

255,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

255,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

28,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikeperusteena on yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainitut osakkeiden lukumäärät. Nyt myytävän huoneiston K osakelukumäärä on 73. Huoneiston K kustannukset hoitolainasta (100.000 €) sekä LVIS-saneerauksesta (825.000 €) ovat enimmäisbudjetin mukaisesti laskettuna arviolta noin 52.919,28 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Kaikki asunnossa oleva irtain sisältyy kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Keskusantenni
Linjasaneerauksen työt alkavat nyt myytävässä huoneistossa alustavan aikataulun mukaisesti 17.6.2024 ja ovat valmiit 26.7.2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Toimeksiantaja on saanut huoneiston testamenttilahjoituksena, joten huoneiston tai sen varusteiden kunto ei ole tiedossa. Ostajaa kehotetaan tutustumaan kaupan kohteeseen paikan päällä huolella ennen ostopäätöksen tekoa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi, puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, käsisuihku, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, kaksi peiliä, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Laatta, saunassa puupaneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, vaatehuone, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Teräspelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokous 4.3.2024 päätti nostaa peruskorjauslainaa linjasaneeraushankkeen toteuttamisen sekä valvonta ja muiden hankkeeseen liittyvien kulujen kattamiseksi
enintään 825.000 €, laina-aika 20 vuotta. Urakoitsijana toimii UH-Rakennus Oy ja valvojana Sweco Oy. Urakka käsittää vesi- ja lämmitysputkistojen uusinnan sekä sähköjärjestelmien peruskorjauksen. Viemärit säilyvät nykyisinä ja kylpyhuoneremontit ovat mahdollisia erillistöinä. Urakka alkaa 22.4.2024, urakka etenee huoneistokohtaisesti. Yhtiöllä on nostamatonta hoitolainaa 60.000 € per 31.1.2024.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 16.12.2021 päätettiin nostaa hoitolainaa/luottolimiittiä vuotokorjausten ja niihin liittyvien ennallistamisen kulujen kattamiseksi ja lisäksi LVIS-urakan hankesuunnittelun kilpailutukseen enintään 100.000 € (jyvittämisestä ei ole päätetty). Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 4.3.2024 päätettiin nostaa enintään 825.000 € laina LVIS-urakkaan 20 vuoden laina-ajalla. Em. hoitolainan ja LVIS-urakan enimmäisbudjetin mukainen hankeosuus on arviolta noin 724,92 €/osake.
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 12

Tehdyt remontit
2023 Linjasaneerauksen hankeselvitys. 2021-2022 A-huoneiston käyttövesikiertoisen lattialämmitysputkiston vuodosta johtuneet korjaukset rakenteiden osalta ja lattialämmitysputkiston poisto käytöstä. Huoneistosta A uusittu käyttöveden putkisto runkolinjalta ja putkiston haaroituksen teko huoneiston B osalta. 2021 Huoneiston vesijohdon runkolinjan vuotokorjaus (kylmä vesi). 2020 Rivitalon viemärin huuhtelut, salaojien korjauksien jälkeiset huoneistopihat ja aidat. 2018-2019 Salaojien korjaus. 2017 Salaojakaivojen asentaminen. 2016 Salaojakaivojen jatkaminen ja salaojien kuvaukset, paritalojen kellariportaiden uusiminen. 2013 Piha-asfaltin uusiminen. 2012 Vesikatteiden uusiminen teräskatteella (Ruukki Construction Oy). 2007 Kaukolämpöliittymä. 2003 Kiinteistön laajakaistaliittymä. 1990 Kattomuodon muutostyö tasakatosta aumakatoksi.
Tulevat remontit
Yhtiö valmistautuu linjasaneerausurakan käynnistämiseen vuonna 2024. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 10.5.2023 (kunnossapitotarpeet yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana): Keinualueen peruskorjaus/uusiminen, sokkelien vesieristykset ulkopuolelta autotallien edestä, autotallien seinäpanelointien uusimisia tarpeen mukaan (osa jo tehty), ikkunoiden ulkopielien tarkastus/kunnostus, märkätilakorjausten yhteydessä vesikiertoisen lattialämmityksen poistot ja korvaamiset pattereilla (osassa huoneistoja jo tehty), vuodon ilmaisimet putkikanaaliin, käyttövesiputkistojen uusimisen suunnittelut ja osittaiset uusimiset, viemäriverkostojen putkistojen mahdolliset sukituskorjaukset, ulkovalaisimien päivityksiä LED-valaisimiksi, IV-hormien nuohous.
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
4 325 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kotitie 45-47

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita alueella, mm. Staffansby lågstadieskola, Kotinummen koulu, Tapanilan ala-aste alk. (n. 0.3 km)
Ruokakaupat: S-Market, Alepa alk. (n. 0.75 km)
Päiväkodit: Useita alueella, mm. Päiväkoti Takatasku (n. 0.95 km)
Liikenneyhteydet
Bussit, Tapanilan juna-asema alk. (n. 0.75 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka asunnon edessä
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: etelä
Tiedustelut
Tanja Rajala, suurasiakaspäälliikkö, LKV, MMM, 040 867 3902 / tanja.rajala@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Rajala

MMM, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Viikki | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.