Kerrostalo | 3h, k, s, parveke

Raatihuoneenkatu 1, Keskusta, Mikkeli

Hinta

378 000 €

Koko

78 m²

Vuosi

2013

Uniikki kattohuoneisto, jossa koko asunnon kiertävä katettu terassi. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan korkeista ikkunoista on näkymät Saimaalle. Tilaan sijoitettu takka luo loimuillaan tunnelmaa koti-iltoihin. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joista toiseen mahtuu reilumpikin parisänky. Toinen makuuhuone soveltuu hyvin myös työhuoneeksi. Kaappitilaa löytyy sekä makuuhuoneista että eteisen liukuovikaapistoista. Oma sauna, tuplasuihkut ja terassille sijoitettu poreamme tuovat luksuksen tuntua arkisiinkin päiviin. Kylpyhuoneessa on lisäksi tilaa pesutornille. Taloyhtiön alakerrasta löytyy myös autopaikka sekä tarvittaessa lisää säilytystilaa erillisestä, omilla osakkeilla olevasta varastosta. Autopaikkaan tehty varaus sähköauton lataamiselle. Asunto Oy Mikkelin Veturipuisto -taloyhtiö on valmistunut vuonna 2014 ja sijaitsee omalla tontilla. Täällä asuminen on helppoa ja huoletonta! Satamaan ja matkakeskukseen pääsee nopeasti taloyhtiön pihasta alkavaa ylikulkutunnelia myöten. Tori ja kaikki keskustan palelut ovat myös lähellä. Tähän asuntoon pääset tutustumaan varaamalla oman esittelyaikasi. Ota yhteyttä: Sisko Koobas p. 0440540034 tai sisko.koobas@km.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364263
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Kerrokset
7/7
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

378 000,00 €

Velaton hinta

378 000,00 €

Neliöhinta

4 846,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

280,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

280,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiön hallitukselle esitetään valtuutus kerätä ylimääräistä hoitovastiketta 1-3 kk -erä kiinteistönhoitokuluihin. 10-vuoden takuutarkastuskorjausten kustannusten kattaminen päätetään kevään 2024 yhtiökokouksessa.
Vesimaksu: Vesimaksuennakko 26€/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä, kaakko, etelä
ulkopuolinen
Parveke kiertää asuntoa koko ulkoseinien mitalla.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Yleiskaapelointi
Muuta kauppaan kuuluvaa
ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet, takka (ei varaava)
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä liukuovellinen kaapisto, kattoikkuna ja ilmalämpöpumppu. Kattoikkunaa lukuun ottamatta kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet. Parveke kauttaaltaan komposiittipäällysteinen (väritys tumma).
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, kaapistot, liesi, liesituuletin. Keittiön ja olohuoneen yhteydessä hyvin tilaa myös ruokailuryhmälle. Käynti terassille.
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, jossa suihku x2, oma sauna sekä käynti parvekkeelle. Parvekkeella poreamme. Kylpyhuoneessa myös wc, allaskaapisto sekä peilikaappi. Pesukoneliitäntä ja tilaa pesutornille. Eteiskäytävässä erillinen wc, jossa myös allaskaapisto ja peili.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Avonaista tilaa keittiön kanssa. Kevyttakka. Olohuoneen ulkoseinustat isoa ikkunaa. Näkymä Saimaalle.
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kummassakin makuuhuoneessa hyvin kaapistotilaa. Toinen makuuhuone tilavampi - parisänky mahtuu hyvin. Toinen makuuhuone hieman pienempi, soveltuu hyvin myös esim. työhuoneeksi.
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu varastokomero (tilava). Mahdollisuus ostaa lisäksi erillisillä osakkeilla oleva lämmin, palo-ovella varustettu varastotila K1-2 (7,2 m²), vmh. 12.500€.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Asunnot on otettu käyttöön toukokuussa 2014. Korttelialueen kiinteistöillä on voimassa keskinäinen hallinnanjakosopimus ja rasitesopimus. Tämän taloyhtiön alue on määritelty hallinnanjakosopimuksella: Kiinteistö Oy Porrassalmenkatu 17, As Oy Mikkelin Torikulma, As Oy Mikkelin Asemarinne ja As Oy Mikkelin Veturipuisto. Lisäksi Suur-Savon Osuuspankin, Mikkelin Forum Oy:n ja Mikkelin kaupungin sekä ao. yhtiöiden välille on tehty rasitesopimus piha-alueen läpi kulkevasta kulkuoikeudesta. Tontin koko tarkoittaa koko tonttia.

Huoneistoissa huoneistokohtaiset vesimittarit, yhtiö tekee tasauslaskutuksen kerran vuodessa yhtiön ja osakkeenomistajien välillä. Osakkeen omistajan tulee huolehtia mahdollisten vuokralaisten vesimaksujen tasauksista, jos vuokralainen vaihtuu. Rakennusaikainen laina 31.12.2023 / 272.517,76 euroa.
Kuukausittain maksettavat pääomavastikkeet on tuloutettu.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: -
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 47, lisätietoa: Puolilämpimiä autohallipaikkoja 2 kerroksessa, yht. As Oy Mikkelin Asemanrinteen, As Oy Porrassalmenkatu 77 ja As Oy Torikulman kanssa

Tulevat remontit
Ylimääräinen yhtiökokous 1/2024 päätti toteuttaa autohalliin jokaiselle autopaikalle latausvalmiuden. Kustannuksista vastaavat autohallin osakkaat. 10-vuoden takuutarkastus: 24.4.2023 pidetty yhtiökokous päätti käynnistää syksyllä YSE:n mukaisen 10-vuoden takuutarkastustoimet. Tulokset esitellään 2024 pidettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
2 700 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Mikkelin Veturipuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: XAMK (n. 1.4 km), Mikkelin lukio (n. 0.8 km), Esedu (n. 0.7 km), Saimaanportin Yhtenäiskoulu (n. 1.5 km)
Ruokakaupat: Stellan kauppakeskuksessa (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Mikkelin keskussairaala (n. 0.6 km), Saimaa Stadium (jäähalli) (n. 3.6 km)
Päiväkodit: alueella (n. 0.0 km)
Liikenneyhteydet
Matkakeskus (juna- ja linja-autoasema) tien toisella puolella (n. 0.0 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Hallipaikka AH54, sähköauton latausmahdollisuus. Myydään asunnon yhteydessä. Hinta 20.000 € (hinta ei ole mukana ilmoitetussa asunnon myyntihinnassa).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mikkeli

Asuinalueena Keskusta, Mikkeli

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiinteistömaailma Mikkeli | Asuntoporras Oy

Kiinteistömaailma Mikkeli | Asuntoporras Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.